- 19 Haziran 2024
- 57
- 136
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani baskasini bilemem ama ben tercih etmem. 1 yaş bile küçük istemezdim.aman artık 2-3 yaş da yaş farkı sayılmasın bi zahmet yetişkinler için, hani, o kadar da değil:) gözle dahi ayırt edilmeyen farklar artık onlar.
Başkasını bilmem ama ben erkek 1,2 yaş bile küçük olsa içime sinmiyor.olması gereken bu değilmiş gibi geliyor.Merhabalar, Çok önceden instagramda bir köpeğin tedavisi için takip ettiğim biri vardı. Geçenlerde bana yazdı aynı şehirde yaşıyoruz ve kedisinde bi problem var. Kediyi alıp beraber veterinere götürdük. Teşekkür manasında bir kahve falan içtik. Enerjimiz çok tuttu. Ertesi gün tatlı getirdi vs. düşünceli bir çocuk fakat şöyle bir problem var ki 25 yaşında. Ben 31 yaşındayım. Benden hoşlandığını, görüşüüp görüşemeyeceğimizi sordu ama kafam çok karışık. Sohbet ederken bi toyluk hissetmedim ama sonuçta 6 yaş benim için az da değil.
Ben minyonum yaşımı genelde 25-26 tahmin ediyorlar.
Fikirlerinizi merak ettim.
Yani baskasini bilemem ama ben tercih etmem. 1 yaş bile küçük istemezdim.
Bencede 10-15 yaşta büyük fark.Erkeğin benden küçük olmasını bende istemem, ama uygun biri olursa red etmem. Ayrıca 10- 15 yaş büyük olması da bana pek uygun gelmiyor.
25 yaş erkekler daha çocuk bence yaMerhabalar, Çok önceden instagramda bir köpeğin tedavisi için takip ettiğim biri vardı. Geçenlerde bana yazdı aynı şehirde yaşıyoruz ve kedisinde bi problem var. Kediyi alıp beraber veterinere götürdük. Teşekkür manasında bir kahve falan içtik. Enerjimiz çok tuttu. Ertesi gün tatlı getirdi vs. düşünceli bir çocuk fakat şöyle bir problem var ki 25 yaşında. Ben 31 yaşındayım. Benden hoşlandığını, görüşüüp görüşemeyeceğimizi sordu ama kafam çok karışık. Sohbet ederken bi toyluk hissetmedim ama sonuçta 6 yaş benim için az da değil.
Ben minyonum yaşımı genelde 25-26 tahmin ediyorlar.
Fikirlerinizi merak ettim.