Olur niye olmasın. Bunu kabul eden bir bina olursa elbette yapılabilir. Kimi erkek personel ister kimi kadınBiraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Yani bu mesleğin kadı erkeği yok çocuklar kaç yaşında. böyle aklımızdan plan yapmak kolay ama gerçek hayatta öyle olmuyor boşanma aşması bile başlı başına büyük hengame anlaşmalı boşanırsanız istediklerinizi verecek mi devlet boşanmış kadınlara yardım yapıyor ama hepsi 1 2 aylık bir süreç bu zaman diliminde napıcaksınız önce düzen oturtup öyle boşanmanız daha az yıpratıcı olur gibiBiraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Yok adresimi bile söylemiycem ona cünkü beni çok bıktırdı iki çocuğum oldu için elim kolum da baglandı işe giremedim böyle bi iş bulsam hemen mahkemeye gidp bosancagım iki çocukla birşey yapamaz nasılsa bana mecbur diye annesiyle bir olup beni eziyorlar süreklihiç duymadım ama bence bal gibi de olur
erkeklerden alasını yaparsınız
ama o tarz bir iş bulabilir misiniz bilmem
şimdiki eviniz kira mı? diyelim ki buldunuz öyle bir iş ve başladınız yerleştiniz.. eşiniz de gelmesin arkanızdan
Allah yardımcınız olsunYok adresimi bile söylemiycem ona cünkü beni çok bıktırdı iki çocuğum oldu için elim kolum da baglandı işe giremedim böyle bi iş bulsam hemen mahkemeye gidp bosancagım iki çocukla birşey yapamaz nasılsa bana mecbur diye annesiyle bir olup beni eziyorlar sürekli
Olur niye olmasınBiraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Var evet. Bizim sitede var. Komşum da başka bir sitede görevli. Çöp toplamak biraz zor oluyor dedi. Temizlik kısmı zaten çok zor değil. Çöpler biraz ağır oluyormuş. Onun dışında memnun. TOKİ sitelerinde falan resmi tatiller de oluyor. Bizim sitede bir ara baya bir bulamadılar görevli. Lojman verdikleri halde. Lojman da öyle eskiden olduğu gibi bodrum falan değildi. Normal girişteydi diğer dairelerle beraber. Genelde çok zor buluyorlar çalışacak kişi. Bence olur gayet.Biraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu