Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur niye olmasınBiraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Olur bizim arkadasin sitesinde kadin görevli vardi esinden boşanmış iki çocuğuyla ordanda bir ev vermişlerdi küçük gayette guzel geçiniyorduBiraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Evet duydum. Annemlerin apartman görevlisi kadın. Oğlu da yardım ediyor çöp topladığı zaman. Gayet olur neden olmasın.Biraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Olur tabiki. Ancak işe girerken işin tanımını iyi inceleyin size uyar mı? Temizlik sorumluluğunun yanında:az degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Niye olmasin kiBiraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Bizim sitemizin gorevlilerinden ikisi kadin, annemlerin oturdugu sitede de gorevli kadinlar var.Biraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Biraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu
Sitenizin daire sayisi az mi?Bizim karşı binanın apartman görevlisi bir kadın.
Bizim burada bahçıvan işlerini apartman görevlileri yapmıyorlar. Boyama, ağaç budama gibi şeyleri onlar yapmıyorlar. Servis, çöp toplama, haftalık bina temizliği, bahçedeki dökülen otların toplanması gibi işleri yapıyorlar. Asansöre, kazana, hidrafora bir şey olsa hemen servis çağrılıyor. binada apartman görevlisine verilen bir daire varsa, faturalarıda olmadığı için çok avantajlı iş.
Binalarda öyle olur ama sitelerde öyle olmuyor. Bizim sitede blok görevlileri erkek bile olsa tamir işine girmiyor. Onun için ayrı görevli var.Simdilerde çoğu binada masrafı azaltmak için mobil kapıcı kullanılıyor
Ayrıca zor bir iş sadece ekmek al merdiven sil olmayabiliyor daha ağır işlerde isteyebiliyorlar bahçe düzeni,ufak tefek boya- tadilat vs..
Böyle bir iş bulmak zaman alır
Bunun yerine yaşlılar için yatılı bakıcı olabilirsiniz
Hem kalacak yeriniz olur hemde kazanç sağlarsınız
Biraz degişik olabilir soru ama o kadar çaresizmki buraya yazma gereği duydum yine iki tane çocuğum var ufaklar mesleğim yok arkamda yardım edecek kimse yok eşimin düzenli bir calışma hayatı yok 4 yılda 14 tane işten cıktı hala iş beğenmiyor yokluk içinde hayat yasatıyor kayanana kafayı bana taktı huzur vermiyor dısarda calışsam cocuklarıma bakacak kimse yok evde bende düsündüm eşimden boşanıp bir yerde site görevlisi olarak girsem hem evde çocuklarıma bakarım hem aylık alırım diye hiç duydunuzmu kadından site görevlisi kapıcı olurmu