Kadından alacağımız eğitime ihtiyacımız yok!

Bi arada dokunulmazlık diyolardı noldu ki ona
Dokunulmazlıklara dokunmayalım lütfen, şimdi neden hatırlattınız ki halbuki unutmanız lazımdı

Bizde saniye başı gündem değişir efendim, dokunulmazlık dündü, rahmetli Süleyman Demirel'i yad edelim birlikte, Dün dündür bugün bugündür

Fil hafızası var bende

"Süleyman hep başbakan hep başbakan Süleyman"bugünden beri bu dilimde

Bayanların konuşacağı yer vardır, erkeklerin konuşacağı yer vardır. Bu telefonla konuşulacak iş değil. Aklınla o konuyu tartabilirsin.”

AKP'li Başkan Vekili, “Kadınlar nerede konuşur?” sorusuna ise “Geleceksin makamıma, dinleyeceksin beni, anlatacağım sana kadının nerede konuşacağını” karşılığını verdi
Sıva bakanım sıva...
İşte böyle devam.

AKP'li Alireisoğlu, müftülük görevlisini “kadın olduğu için konuşturmadığını” kabul etti ve şöyle dedi: “Tepki göstermemin sebebi ortadadır. Başbakana olayı taşıyacağım. Bayanın konuşmasından rahatsız oldum. Temelde bayan olduğu için tepki gösterdim. Bayanların konuşacağı yer vardır, erkeklerin konuşacağı yer vardır. Bu telefonla konuşulacak iş değil. Aklınla o konuyu tartabilirsin.”

AKP'li Başkan Vekili, “Kadınlar nerede konuşur?” sorusuna ise “Geleceksin makamıma, dinleyeceksin beni, anlatacağım sana kadının nerede konuşacağını” karşılığını verdi.

Sadece şu sözler bile, adamın ne kadar bozuk zihniyetli olduğunu anlamak zor değil..
Bence bu sözleri nereye çekersen çek..

Tasi tasi basbakana tasi :) saka gibi ulkeyiz yahu.. elimize yazip versinler ne zaman nerede konusacagiz..

Sen bir adamdan mi terbiye aldin yoksa kadindan mi? Bunlari sana annen mi ögretti ? Meraktan soruyorum. Annen hayattaysa gidip seni sikayet edesim var.
Demek ki terbiye önemliymis. Sen önce bir komplekslerinden kurtul.
...............................
...
.

Sonsuza uzanan yazamadiklarim var. Allah yardim etsin. Üzüldüm adamin durumuna.
ek : özellikle son söyledikleri beynimi yakti

Bazı insanlar keşke hiç konuşmasalar Başkan .
Bknz. Ayna.

Tabii kadin diye bir cinsiyet yok kadin demek ayıp bi'şey
8 Martta bile bayan oldugum icin gunum kutlandi kadin da neymis ki?
Bu arada onu da bir kadin büyüttü ama o kadın da "ben bilmem beyim bilir" " erkektir hersey mubahtir" diye yetiştirmis
Bu zihniyetteki erkeklere gore istersen doktora yap önemli değil, "bağyan" isen temizlik isleri ve sekreterlige layiksindir
Yazacak cok sey var da.... neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…