Kadından alacağımız eğitime ihtiyacımız yok!

Niye şaşırıyorsunuz ki? Bu adamın çoğundan tek farkı içinden geçirdiğini dışarı vurmak olmuş.
Hemen adamın vekilliğini alırlar bu konu biter gider işte.

Keske vekilligini alsalar. Bu adam kesin parti icinde yükselir. Üzerindeki bu ilgi ile bide Erdogan'a yag cekerse, tam olmustur. Neticede 300 kisiden fazla kisiyi öldürenlere bisey olmuyor, bir kac hadsiz laf edene mi birsey yapacaklar?

Bu adamın böyle konuşacak cesareti kimden aldığına bakmak lazım önce..

Evet, aklı başında birileri çıkıp haddini bildirseymiş keşke ama bu konuşmaya alkış tutan insanlardan bunu beklemek garip olur

Valla bunları bu mevkilere getiren canhıraş, gözleri kapalı şekilde savunan " kadınlar" düşünsün ne yapılacağını

Ben şimdi bununla aynı memlekette mi yaşıyorum . Vah güzel şehrim alma bunun gibi şeyleri (ne diyeceğimi bilemedim) içine. Çok da ciddiye almamak lazım. Çünkü önce söyleyene bakmak gerek adam mı diye

Bir kadının dinlenebilirliği yeri eğitim seviyesi o toplumun kalitesini gösterir bizim kalitemizde ayan beyan ortada
Kadın olarak bu adama destek olacak kadınlarımız hiçte az değil
Şaşırdım mı hayır

Keske vekilligini alsalar. Bu adam kesin parti icinde yükselir. Üzerindeki bu ilgi ile bide Erdogan'a yag cekerse, tam olmustur. Neticede 300 kisiden fazla kisiyi öldürenlere bisey olmuyor, bir kac hadsiz laf edene mi birsey yapacaklar?

Hangi birinin vekilligini alacaklat kararsizim? Biz nasa dan daha iyiyiz demis bir digeri de dunyanin soytarisi olduk bence de bu konuda hicbir ulkenin eline su dokemeyiz..

Şu devirde hala var mı bunlardan ya?
Mikrofonu falan kapatma noktasına gelecek cesareti nereden bulmuş acaba.

Bunu elime bir verecekler, ıslatıp ıslatıp kızılcık sopasıyla girişicem
Mikrofon kapatmak nedir ya, sövücem bir de banlanıcam şimdi
Çıktığın yere bakkkk d......

Temsil ettikleri insanların fikirleri de farklı değil. Neticede bunları konuşsunlar, söylesinler, yapsınlar diye seçiliyorlar. Bir anne evladının böyle düşünmesine nasıl müsade edebilir, nasıl bu yönde eğitim verebilir aklım almıyor.

vee bu zihniyeti savunan kadinlar var maalesef ....konusana degil konusturana bakacaksin ..

Temelde bayan olduğu içinmiş. Neyse ya vallaha demiyorum bir şey. Mis gibi ayponlarımız duple yollarımız var, Nasa'ya da nanik ediyos zati.
Çağımızın teknolojisi 4,5G'yi de unutmayalım lütfen
Günlerdir 4,5G'yle yatıp kalkıyoruz, bu teknoloji sayesinde asgari ücretliler geçinebilecek, biberin kilosu 50 kuruşa düşecek diyorlar

Çağımızın teknolojisi 4,5G'yi de unutmayalım lütfen
Günlerdir 4,5G'yle yatıp kalkıyoruz, bu teknoloji sayesinde asgari ücretliler geçinebilecek, biberin kilosu 50 kuruşa düşecek diyorlar
Bi arada dokunulmazlık diyolardı noldu ki ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…