- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Niye şaşırıyorsunuz ki? Bu adamın çoğundan tek farkı içinden geçirdiğini dışarı vurmak olmuş.
Hemen adamın vekilliğini alırlar bu konu biter gider işte.
Bu adamın böyle konuşacak cesareti kimden aldığına bakmak lazım önce..Adamı geçtim gittim ben, etrafındakileri ne yapacağız onu düşünüyorum. Daha da vahimi bu düşünceye alkış tutacak milyonları ne yapacagız?
O salonda aklı başında bi çogunluk olsaydı, şu yapılana tepkisini yoluyla yordamıyla gösterseydi o adamın sesi bu kadar çıkamazdı, bunca hadsiz hareketi reva göremezdi bu kadına.
O adam yaptıklarının halkta bi karşılık, bi destek bulacağını düşünmese manşetlere taşınacağını bile bile böyle bi sey yapmaya cesaret edemezdi.
Cidden ne yapacagız biz bu insanlarla?
Keske vekilligini alsalar. Bu adam kesin parti icinde yükselir. Üzerindeki bu ilgi ile bide Erdogan'a yag cekerse, tam olmustur. Neticede 300 kisiden fazla kisiyi öldürenlere bisey olmuyor, bir kac hadsiz laf edene mi birsey yapacaklar?
KiskançççTemelde bayan olduğu içinmiş. Neyse ya vallaha demiyorum bir şey. Mis gibi ayponlarımız duple yollarımız var, Nasa'ya da nanik ediyos zati.
Temelde bayan olduğu içinmiş. Neyse ya vallaha demiyorum bir şey. Mis gibi ayponlarımız duple yollarımız var, Nasa'ya da nanik ediyos zati.
Kiskanççç
İkinizi de kınadım kızlar, haberiniz olsun."aydede"yi eline alan bakanlarımız varken Nasa'yı kim ne yapsın
Çağımızın teknolojisi 4,5G'yi de unutmayalım lütfenTemelde bayan olduğu içinmiş. Neyse ya vallaha demiyorum bir şey. Mis gibi ayponlarımız duple yollarımız var, Nasa'ya da nanik ediyos zati.
Bi arada dokunulmazlık diyolardı noldu ki onaÇağımızın teknolojisi 4,5G'yi de unutmayalım lütfen
Günlerdir 4,5G'yle yatıp kalkıyoruz, bu teknoloji sayesinde asgari ücretliler geçinebilecek, biberin kilosu 50 kuruşa düşecek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?