Kadından alacağımız eğitime ihtiyacımız yok!

ladyamore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
3.782
9.370
208
Trabzon'un Of İlçesi'nde AKP'li Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, müftülük görevlisi Ayşe Yılmaz'ın konuşmasını keserek, "Bizim kadınlardan alacağımız eğitime ihtiyacımız yok" dedi.

Trabzon İl Müftülüğü görevlisi Ayşe Yılmaz’ın konuşmasına, “Sen kimsin de bize vaaz veriyorsun” diye müdahale eden AKP’li Of Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, mikrofonun sesini kapattı, salonun şalterini indirtti. Başbakan Davutoğlu’na durumu aktaracağını söyleyen AKP'li Başkan Vekili kendisini, “Temelde bayan olduğu için tepki gösterdim. Bayanların konuşacağı yer vardır, erkeklerin konuşacağı yer vardır” diye savundu!

Yerel gazete Günebakış’tan Aydın Gülleci ve Enis Yıldırım’ın haberine göre, proje kapsamında Trabzon İl Müftülüğü ile Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmanın Of ayağı, şaşırtıcı bir olaya sahne oldu.

Of Belediye Başkanlığı’na ait toplantı salonunda din adamlarıyla yapılan toplantının ilk konuşmacısı Ayşe Yılmaz’dı. Yılmaz konuşmasını sürdürürken, ön sırada oturan AKP'li Of Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, kadın konuşmacıya hitaben, “Sen kimsin de bize vaaz veriyorsun? Bu kadın nereden çıktı? Bu ne iş. Erkekler kadınlardan vaiz mi alırmış? Bizim kadınlardan alacağımız eğitime ihtiyacımız yok” diye bağırdı.

Bununla da yetinmeyen AKP'li Başkan Vekili, Ayşe Yılmaz’ın kullandığı mikrofonunu kapattı, salondan çıktı. Daha sonra salona gelen belediye görevlileri ise ışıkları söndürdü.

KENDİSİNİ "TEMELDE BAYAN OLDUĞU İÇİN TEPKİ GÖSTERDİM" DİYE SAVUNDU!

Olayla ilgili açıklama yapan AKP'li Alireisoğlu, müftülük görevlisini “kadın olduğu için konuşturmadığını” kabul etti ve şöyle dedi: “Tepki göstermemin sebebi ortadadır. Başbakana olayı taşıyacağım. Bayanın konuşmasından rahatsız oldum. Temelde bayan olduğu için tepki gösterdim. Bayanların konuşacağı yer vardır, erkeklerin konuşacağı yer vardır. Bu telefonla konuşulacak iş değil. Aklınla o konuyu tartabilirsin.”

AKP'li Başkan Vekili, “Kadınlar nerede konuşur?” sorusuna ise “Geleceksin makamıma, dinleyeceksin beni, anlatacağım sana kadının nerede konuşacağını” karşılığını verdi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...indan_alacagimiz_egitime_ihtiyacimiz_yok.html

Edecek bi çift lafım var aslında ama korkuyorum KK' nın da fişini çeker, siteyi üstümüze kapatır gider diye.

Önce bi icazet almamız lazım. Bi liste yayımlarsa kadınlar nerede konuşabilir nerede konuşamaz diye kendisi de rahat eder ülke kadınları da ah pardon "kadın" dedim bak şu edepsizligime "Bağyan" olacaktı o.

Sakin kafayla yorum yazabilene kadar kendisini buranın kadınlarına emanet edeyim gideyim dedim. Kadınlarla beyefendi arasında bi sıkıntı var belli çünkü.

Evet evet, akp hükümeti ile kadin haklari coook ilerledi. Artik kahkaha atmama hakkimiz var, tecavüz ve taciz olma hakkimiz var, nede olsa zaten biz kuyruk salliyoruz, rizamiz ile oluyor hersey. Sonracigimaaa dogum kontrol hapini almama hakkimiz var, dogur anam dogur. Dis mihriklara istediklerini vermiyecez. Asgari ücret ile 10 cocuk yapilcak tabi. Ve simdide konusmamaya hakkimiz var. Hakli adam, cükün yoksa konusmayacaksin iste.

Haa, bide en önemlisi basörtü takma hakki var Akp harika ya, cok yasa reis

Gerce bunlari bile söyleme hakkim varmi bilmiyorum? Acaba belediye baskanimiz buna ne derdi

Tabi ya..
Kadın evde otursun iş yapsın..Zır cahil olsun..Sen rahatça ezebil..Himayene alabil..Yönete bil..Hayatını mahvede bil
Şu sözü unutmamak gerek hemşerim"Bu ümmetin yarısını kadınlar oluşturur,Diğer yarısınıda kadınlar yetiştirir"

Hem Trabzon lu bide OFLU ..ne yaptın hemşerim.. Fazla hamsi yemedunmii. Daaa

Haberde adamın tipini görünce konuştuklarını çokta ciddiye almadım.

Sizde ciddiye alıp "ADAM" muamelesi
yapmayın

Haberde adamın tipini görünce konuştuklarını çokta ciddiye almadım.

Sizde ciddiye alıp "ADAM" muamelesi
yapmayın
Adamı geçtim gittim ben, etrafındakileri ne yapacağız onu düşünüyorum. Daha da vahimi bu düşünceye alkış tutacak milyonları ne yapacagız?

O salonda aklı başında bi çogunluk olsaydı, şu yapılana tepkisini yoluyla yordamıyla gösterseydi o adamın sesi bu kadar çıkamazdı, bunca hadsiz hareketi reva göremezdi bu kadına.

O adam yaptıklarının halkta bi karşılık, bi destek bulacağını düşünmese manşetlere taşınacağını bile bile böyle bi sey yapmaya cesaret edemezdi.

Cidden ne yapacagız biz bu insanlarla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…