Kadına en çok hangi meslek yakışıyor?

bayanlara doktorluk cok yaksııyor gecenlerde ozel bır hastanede yanımdan bır bayan doktor gectı o gecıs ruzgar gıbı hem guzel hem çok sıcak bır gulumsemesı vardı....bankacılık zor ınsanlara laf anlatmak ozellıkle para ısınde aman aman...öğretmenlıkte guzel ama dersaanede olanı degıl devlette....polislik bayan ıcın bır o kadar zor ...çoğunluk çalışan arkadaşların erkek beş parmağın beşli bir değil kibarlık naziklik kısmın köreliyor biraz ortam ve konuşmalardan:):)en guzelı masa bası memurrr ohh hafta sonu tatılın olsun sıcak ortam uc bes evrak....

memur olunmaz bu devirde geçinilmiyo (
bayanların çok para ve saygınlık kazandıran işlerde çalışmaları gerekiyor ...
bnce en iiiisi avukatlık
avukatlar çok ciddi saygın ve çok para kazanan insanlar ,, çok da şık giyiniyorlar :))
avukatllık diyorum ...

kesinlikle öğretmenlik
ah ah şimdiki aklım olsa öğretmen olurdummm
ne güzel yaaa çok yakışıyor

Çevre Mühendisliği :lepi:
kesinlikle çok acaip yakışıyor
bi bayana yakışmayacak bi meslek varsa o da doktorluktur

kesinlikle Öğretmenlik...

he bir de devlet dairesinde çalışan suratsız kadınların hepsine gıcık oluyorum:dilcikar:

bunlara asık suratlı bankacılar da dahil:dilcikar:

bence bankacılık çok yakışıyo bayanlara bende bankacı olmak istiyom ama daha lisansı tamamlamadığım için almıyolar beni yaa..

kesinlikle Öğretmenlik...

he bir de devlet dairesinde çalışan suratsız kadınların hepsine gıcık oluyorum:dilcikar:

bunlara asık suratlı bankacılar da dahil:dilcikar:

çeliştik birbirimizle ve de tamda alt alta geldi cevaplarımız komikime gitti:roflol:

avukatlık :asigim: , ya da doktorluk :asigim: ya da bankacılıkkkkkk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…