• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına en çok hangi meslek yakışıyor?

bayanlara doktorluk cok yaksııyor gecenlerde ozel bır hastanede yanımdan bır bayan doktor gectı o gecıs ruzgar gıbı hem guzel hem çok sıcak bır gulumsemesı vardı....bankacılık zor ınsanlara laf anlatmak ozellıkle para ısınde aman aman...öğretmenlıkte guzel ama dersaanede olanı degıl devlette....polislik bayan ıcın bır o kadar zor ...çoğunluk çalışan arkadaşların erkek beş parmağın beşli bir değil kibarlık naziklik kısmın köreliyor biraz ortam ve konuşmalardan:):)en guzelı masa bası memurrr ohh hafta sonu tatılın olsun sıcak ortam uc bes evrak....

memur olunmaz bu devirde geçinilmiyo :((
bayanların çok para ve saygınlık kazandıran işlerde çalışmaları gerekiyor ...
bnce en iiiisi avukatlık
avukatlar çok ciddi saygın ve çok para kazanan insanlar ,, çok da şık giyiniyorlar :))
avukatllık diyorum ...

kesinlikle öğretmenlik
ah ah şimdiki aklım olsa öğretmen olurdummm
ne güzel yaaa çok yakışıyor

Çevre Mühendisliği :lepi:
kesinlikle çok acaip yakışıyor
bi bayana yakışmayacak bi meslek varsa o da doktorluktur :delphin:

kesinlikle Öğretmenlik...

he bir de devlet dairesinde çalışan suratsız kadınların hepsine gıcık oluyorum:dilcikar:

bunlara asık suratlı bankacılar da dahil:dilcikar:

bence bankacılık çok yakışıyo bayanlara bende bankacı olmak istiyom ama daha lisansı tamamlamadığım için almıyolar beni yaa..

kesinlikle Öğretmenlik...

he bir de devlet dairesinde çalışan suratsız kadınların hepsine gıcık oluyorum:dilcikar:

bunlara asık suratlı bankacılar da dahil:dilcikar:

çeliştik birbirimizle ve de tamda alt alta geldi cevaplarımız komikime gitti:roflol:

avukatlık :asigim: , ya da doktorluk :asigim: ya da bankacılıkkkkkk hihoyyyt

Back