Kadına en çok hangi meslek yakışıyor?

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
kadınlarda ve erkeklerde bazı meslekler daha iyi duruyo tabi bu yaratılış gerği erkek istese bile anaokulu öğretmenliğini yapamıyo yada yapması uygun düşmüyo kadın ise şoför lük yapamıyo bunun yanında birçok meslek bayanlara çok yakışıyo...

valla kadının tabiatına aykırı olmadığı müddetçe her meslek yakışıyor kadınlara
şu daha iyidir diyemiyorum inan ki hepside yakışıyor dediğim gibi tabiatına aykırı olmadığı müddetçe mesela vücut geliştirme yapan ve bu yolla para kazanan kadınlardan midem kalkıyor vs.vs a.s.

bir kadın gerçekten isterse,ona yakışmayacak hiçbirşey yok!

ama ben kadınlara,avukat,subay,savcı hakim ve polisliği çok yakıştırırım.

Son düzenleme:
kadına her meslek çok yakışıyor..
ama ben kendi adıma babamı dinleyip öğretmen olmak isterdim..
bana göre bir kadın için en uygun meslek o çünkü..

kadınlara her meslek yakışıyor ama bence en uygunu öğretmenlik ve röntgen teknisyenliği.
Öğretmenlik uygun çünkü tatil yönünden çocuğunun okulu tatil olduğunda sanada tatil oluyor. Röntgen teknisyenliği ise senede 1 ay fazla iznin var, mesai yarım gün ve 15 senede emekli oluyorsun yaş engeline takılmıyorsun.

avukatlık:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
kadının mutlaka bir mesleği olmalı ancak yaşadığım bir anımı anlatayım.bostancıdaydım çok acil göztepeye gitmem ve oradan tekrar bostancıya gelmem gerekiyordu sağlıkla ilgili ve acil halledilmesi gerekiyordu taksi çevirdim ve şöförü bir kadın acelemi belirttim umutsuzca ama o kadın taksi şöförü hem her kurala uyarak hem nezeketiyle, hem cesaretiyle,hem işini dört dörtlük yapması sayesinde çoook rahatlıkla işimi yaptım ve anladımki taksi şöförlüğü en çok kadına yakışıyor.

walla kadına her meslek yakışır..ne yapsa yakıştırır..hakim, bakan, doktor, öğretmen, mühendis, milletvekili, memur v.s v.s beyoğlunda bir ara çöpçülük yapan bayanlar bile vardı, onlar bile çiçek gibiydi.

(ev hanımlığı ve güzelik uzmanlığı birçok kadının içinde var zaten:) )

ha en uygunu dersen bence öğretmenlik ..

Kadın yaparsa her meslek yakışır Ama rahatlık açısından öğretmenlik tabiiki.Bir daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum.

hiç şüphesiz öğretmenlik ve hemşirelik....bayan mesleği..

bencede kesinlikle öğretmenlik
tamam hemşirelikte ama
öğretmen daha hoş

ben yapamam ama hem evli olup hemde çalışılacaksa öğretmenlk en uygunu sanırım saatleri hafta sonu fln çk uygun çünkü

bende bankacılara bayılırım nedense... hem cok guzel olurlar, hem sık ve bakımlılar,, hem de her daım sıcacıktır yerleri..

ben okulumda soguktan cektıgımı bıseyden cekmedımde...

ne bılıeyım sevıyom bankacı hatunları

Al benden de o kadar.dreslere montlarla giriyorduk.Bankaya ya da postaneye ginince sıcacıktı.Yakışır mı bilmiyorum ama en azından donmuyorlardır.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…