Kadin sürücüler

Kadınların ismi çıkmış ben nice erkek sürücü gördüm arabayı doğru düzgün kullanamıyor, park edemiyor. Onlara o şekildeyken sellektör yapmakta ayrı bir zevk.
Sen kimseyi takma, sakin sakin pratiğine devam et zamanla ustalaşacaksın merak etme.

kadin erkek her konuda esittir benim gozumde erkegin yapabildigini kadin da yapar ama niye bilmiyorum denk gelen kadin soforlerin neredeyse tamami cok acemiydi aynaya bakmadan arkasinda biri varmi yokmu dikkat etmeden arabayi geri geri surenlermi tam karsiya gecicekken yavas gelirken birden hiz yapanlarmi daha heyecanliyiz yapi itibariyle sanirim bunun etkisi var ben korkuyorum biraz kadin sofor gordugumde:)

Sakin ve soğuk kanlı olun. Arkanızda bekleyen var diye sakın panik yapmayın. Önce yakın ve sakin çevrede kullanın. Arabayla bütünleşip aynaları iyi kullanmak çok önemli. Sanırım manuel. O yüzden pratiğe daha çok ihtiyaciniz olacak. Kurallara uyup sinyallerinize önem verirseniz bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.

Saolun kizlar desteginiz icin.Aslinda park edebiliyorum yol dar oldugu icin zorlandim.Birde arabalar birikince stres oldum.Avm cikisiydi cunku ustune birde haftasonu eklenince...Araba manuel evet.Allah olumlu kaza gostermesin kimseye inşallah

Neredeyse kendimi bildim bileli araba kullanıyorum, 18 yaşımdan beri sürekli, 5 yıldır da kendi aracım var. Artık bi erkekten farkım yok inan. Her gün 2 saat yani 150 km yol yapıyorum, okuluma gidip geliyorum. Araba artık araba kullanmaktan çıkıyor, sanki senin bir parçan haline geliyor.

Şimdilik şu acemilikte yapmaman için ufak tüyolar vereyim; sol şeritten gitme (sollama yap gene sağ şerite geç), sürekli aynalarını kontrol et, park ederken park yerlerinde ortalara park etme veya aracı yamuk yumuk bırakma özellikle toplu park alanlarda, arabanı orta yerde trafiği aksatacak şekilde park etme, bir de hız yapma yeter. Onun haricinde dikkatli araç kullandığını düşünüyorum. Bir de bırak sana korna çalsınlar, çıldırsınlar; yapacak bi şey yok sen rahat ol

Son düzenleme:
Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim. Araba da bebek oldugu icin ayrica dikkat etmeye çalışıyorum. Cok isin icinden cikamazsam da dortluleri yakmayi düşünüyorum artik:)

Cok iyi araba kullanıyorum yıllardır. Düz vites kullanıyorum. Ben, yolda giderken önümdeki yanımdaki arabanın sürücüsünün kadın olup olmadığını hemen anlıyorum. Arabayı kötü düren kadın dolu etraf. Buna rağmen ne olursa olsun, arabayı stop ettirseniz de, 20 hamlede park etseniz de trafige çıkmalısınız. Kadınlar bu şekilde kendilerine olan güvenlerini kazanmalı.

Bırakın söylenen söylensin, pratik yapmadan sürücü olmayı öğrenemezsiniz, benim bir arkadaşım ehliyeti ilk aldığı zamanlar arabayla gideceği yere gider ama dönüş yapması gerektiğinde yapamazdı, yolun ortası falan dinlemez yakaladığı bir trafik polisine rica eder arabayı eve dönüş yoluna çevirmelerini isterdi, öyle öyle araba kullanmayı öğrendi, asla pes etmeyin

Çok pis imrendim size :)
Ehliyetim var 10 yıldır.Arabam olmadığı için 10 kere belki deneme sürüşü yaptım.
Trafiğe çıkamam.
Ne güzel,devam.Tecrübe ile pilot bile olursunuz :)
Yok be canım pilot olması için ABD ye gitmesi gerekir :) çıtayı o kadar yükseltip heveslendirme :) ama ben usta bir sürücü olacağına inanıyorum konu sahibi ..

Çok güzel kadın şöförler var. Hatta geçen gün bir müşterim anlatıyor. Erkek bu birde diyor ki yarış yapmış kadınla. Kadın geçmiş adamı. camı açmış sen dua et benim altımda eski araba var diye. Adam hayret etmiş kadını görünce. Yani kendini geliştirmekle alakalı.
Ama kusura bakmayın ben bir kadın olarak asla kadın sürücülü arabanın önünden geçmem veya eşimi uyarırım kadın kullanıyor uzak dur derim. Çünkü malesef çok benciller. Dünyada bir tek onlar varmış gibi insanın üstüne üstüne sürüyorlar. Acemilikle ilgisi yok yani. Kadınlar malesef çok benciller.birde bizi sıkıştırıyorlar derler. Valla kadınlar eşimi daha çok sıkıştırıyorlar. Az arabadan inip kadın dövücek kıvama gelmedim değil.
Acemilikte üzülücek birşey yok. Kimsede öyle düşünmemiştir. Acemi demiştir,olur öyle demiştir. Ama malesef kadın sürücüler gerçekten erkelerin gördüğü gibi. Ki bem kadın olarakta böyle görüyorum ve ehliyetimde var. )

Merhaba bende bütün bayan şoförler gibi ilk zamanlar acemilik yasadim... hatta ne araba istop ettirmeler kaldirima surtmeler arabanin dili olsada konussa.. ama hic vazgecmedim simdiyse tek rakibim turkhavayollari... neyse abartmayalim.. ama gercekten sunu soyleyeyimki araba kullanmak zaman istiyor farkina varmadan ellerin ayaklarin gözlerin ezber seklinde hareket ediyor ozellikle refleksler artiyor neyse sen sadece asla vazgecme ve dikkatli ol ... benim arkadsim oyle bi kaza yaptimi araba perte çıktı ve o arabada 5 yasinda kizida vardi cok şükür bisey olmad sadece araba gitti... ve bizim destegimizle araba kullanmaktan vazgecmedi.. simdiyse trafikte yarisiyoruz tabi guvenlik onlemini aldiktan sonra..

Canım her zaman raHat oll. Kontrol sendeeee

Helal olsun ben kesinlikle kadinlarin araba kullanmasindan yanayim ÖZGÜRLÜK bi kere yılmayın devam edin bende ilk aldigimda cok korktum 5 yil trafige cikmadim 10 dk bi mesafeyi kış gunu kan ter icinde kalarak gidiyordum inanin araba kullanmaya baslayan her kadinin basina geliyor ben soyle dusündum ben trafikde bu araba kadar yer kapliyorum iste ozaman rahat ettm 2 yil surekli kullandm simdi bebekler hamilelik derken uzak kaldm ama baya guven geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…