- 8 Mayıs 2012
- 961
- 1.921
- 333
- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim. Araba da bebek oldugu icin ayrica dikkat etmeye çalışıyorum. Cok isin icinden cikamazsam da dortluleri yakmayi düşünüyorum artik:)Neredeyse kendimi bildim bileli araba kullanıyorum, 18 yaşımdan beri sürekli, 5 yıldır da kendi aracım var. Artık bi erkekten farkım yok inan. Her gün 2 saat yani 150 km yol yapıyorum, okuluma gidip geliyorum. Araba artık araba kullanmaktan çıkıyor, sanki senin bir parçan haline geliyor.
Şimdilik şu acemilikte yapmaman için ufak tüyolar vereyim; sol şeritten gitme (sollama yap gene sağ şerite geç), sürekli aynalarını kontrol et, park ederken park yerlerinde ortalara park etme veya aracı yamuk yumuk bırakma özellikle toplu park alanlarda, arabanı orta yerde trafiği aksatacak şekilde park etme, bir de hız yapma yeter. Onun haricinde dikkatli araç kullandığını düşünüyorum. Bir de bırak sana korna çalsınlar, çıldırsınlar; yapacak bi şey yok sen rahat ol
Ama bunları onlara soleyince erkekligine hakaret etmissin gibi tavir sergiliyorlarKadınları beğenmiyorlar ama nedense en çok kaza yapma oranıalla allahh
Bırakın söylenen söylensin, pratik yapmadan sürücü olmayı öğrenemezsiniz, benim bir arkadaşım ehliyeti ilk aldığı zamanlar arabayla gideceği yere gider ama dönüş yapması gerektiğinde yapamazdı, yolun ortası falan dinlemez yakaladığı bir trafik polisine rica eder arabayı eve dönüş yoluna çevirmelerini isterdi, öyle öyle araba kullanmayı öğrendi, asla pes etmeyinKizlar bugun kizimi ve annemi arabayla gezmeye cikardim.Acemiyim...Herneyse park alaninda park etmeye calisirken sagimda iki araba belirdi.Yol istiyolar.Geri geri gidecem de araba stop ediyor.Kaldik mi oyle.Kan ter icinde kaldim.O esnada araba sayisi bese altiya cikti.Arabadakiler cok relaks yalnız. Bana bakip bakip guluyolar.Neyse en sonunda yolu acabildim.Diyecegim su ki,benim arkamdan kadin surucu iste,bunlara ehliyet vermiycen falan diye epey soylenmislerdir sanirim.Aramizda erkeklerden cok güzel araba kullanan kadinlar var biliyorum. Siz arabayla yola cikarken,kadin surucu diye bakip gulenlere malzeme verdigim icin cok uzgunum. Not:yilmadim.Araba kullanip bugun,baska yerlere de gittim:)
Yok be canım pilot olması için ABD ye gitmesi gerekir :) çıtayı o kadar yükseltip heveslendirme :) ama ben usta bir sürücü olacağına inanıyorum konu sahibi ..Çok pis imrendim size :)
Ehliyetim var 10 yıldır.Arabam olmadığı için 10 kere belki deneme sürüşü yaptım.
Trafiğe çıkamam.
Ne güzel,devam.Tecrübe ile pilot bile olursunuz :)
Canım her zaman raHat oll. Kontrol sendeeeeKizlar bugun kizimi ve annemi arabayla gezmeye cikardim.Acemiyim...Herneyse park alaninda park etmeye calisirken sagimda iki araba belirdi.Yol istiyolar.Geri geri gidecem de araba stop ediyor.Kaldik mi oyle.Kan ter icinde kaldim.O esnada araba sayisi bese altiya cikti.Arabadakiler cok relaks yalnız. Bana bakip bakip guluyolar.Neyse en sonunda yolu acabildim.Diyecegim su ki,benim arkamdan kadin surucu iste,bunlara ehliyet vermiycen falan diye epey soylenmislerdir sanirim.Aramizda erkeklerden cok güzel araba kullanan kadinlar var biliyorum. Siz arabayla yola cikarken,kadin surucu diye bakip gulenlere malzeme verdigim icin cok uzgunum. Not:yilmadim.Araba kullanip bugun,baska yerlere de gittim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?