- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Otomatik vites denedinizz mi?manuele gore cok daha basitmis
Bazı arabalar manuel vites bile olsa yokuşta 5 sn kaymadan durabiliyor, belki de kadının ustaligindan değildir.Esim de dalga geciyor kadin suruculerle.Ama kendisi 3 kez maddi hasarli kaza yapti.Yokusta kalkisi yapamiyor:)Ben ogrettim yarim debriyaji.Gecen gun kadinin biri yokusta kalkti gitti hic kaydirmadan.Benim esim de arabayi kaydirdi bunun ustune.Ben de kahkahalarla guldum.Cok bozuldu iyi de oldu:)
Olabilir tabi.Ama bozulmasi iyi de oldu.Kimseyle dalga gecmiyor simdiBazı arabalar manuel vites bile olsa yokuşta 5 sn kaymadan durabiliyor, belki de kadının ustaligindan değildir.
Bu dediginuz sahinli erkelerde daha cok aslinda:)Acemilere hic kimsenin lafı olamaz ama genelde kadın sürücüler ve yaşlı erkekler kötü araba kullanıyor. Şöyle ki: her iki grup da aynaya bakmıyor ve kendilerini yolda tek sanıyorlar. Sağa sola bakmak yok, sıkıştırıyor muyum vs. derdi yok. Karşıdan sana doğru geliyor ama yolu ortalamış, sol şeritte 50 ile gidiyor...
Hahahahahha. Kesinlikle şahinliler başı çekiyor.Bu dediginuz sahinli erkelerde daha cok aslinda:)
bir keresinde arabayi stop ettirdim kalkamiyirum olmuyor arkamda trafik olustu sonra biri inip "abla benzin mi bitti " dedi hala aklima geldikce gulerim otomatik aldim da herkes rahatladiKizlar bugun kizimi ve annemi arabayla gezmeye cikardim.Acemiyim...Herneyse park alaninda park etmeye calisirken sagimda iki araba belirdi.Yol istiyolar.Geri geri gidecem de araba stop ediyor.Kaldik mi oyle.Kan ter icinde kaldim.O esnada araba sayisi bese altiya cikti.Arabadakiler cok relaks yalnız. Bana bakip bakip guluyolar.Neyse en sonunda yolu acabildim.Diyecegim su ki,benim arkamdan kadin surucu iste,bunlara ehliyet vermiycen falan diye epey soylenmislerdir sanirim.Aramizda erkeklerden cok güzel araba kullanan kadinlar var biliyorum. Siz arabayla yola cikarken,kadin surucu diye bakip gulenlere malzeme verdigim icin cok uzgunum. Not:yilmadim.Araba kullanip bugun,baska yerlere de gittim:)
Arabayi mi vurduracakmis adam:)Cok guldum ben de.bir keresinde arabayi stop ettirdim kalkamiyirum olmuyor arkamda trafik olustu sonra biri inip "abla benzin mi bitti " dedi hala aklima geldikce gulerim otomatik aldim da herkes rahatladi
Insallah kazasiz belasiz canım.Sol serit olayina gecemedim daha.Kimseyi sollayamiyorumSol şeritte trafik akışını engelleme yeter. Ben bir kadın olarak trafikte çoğunlukla yine kadınların bu hatayı yaptığını görüyorum, bu arada Azmi'nizi kutlarım yola devam:)
Soğukkanlı olup hergün kullanarak pratik yapmanı tavsiye ederim. Sürekli kullanan bi insan bile 1-2 sene ara verince bocalayabilir. Sürekli kullanmak ve relax olmak işe yarıyorKizlar bugun kizimi ve annemi arabayla gezmeye cikardim.Acemiyim...Herneyse park alaninda park etmeye calisirken sagimda iki araba belirdi.Yol istiyolar.Geri geri gidecem de araba stop ediyor.Kaldik mi oyle.Kan ter icinde kaldim.O esnada araba sayisi bese altiya cikti.Arabadakiler cok relaks yalnız. Bana bakip bakip guluyolar.Neyse en sonunda yolu acabildim.Diyecegim su ki,benim arkamdan kadin surucu iste,bunlara ehliyet vermiycen falan diye epey soylenmislerdir sanirim.Aramizda erkeklerden cok güzel araba kullanan kadinlar var biliyorum. Siz arabayla yola cikarken,kadin surucu diye bakip gulenlere malzeme verdigim icin cok uzgunum. Not:yilmadim.Araba kullanip bugun,baska yerlere de gittim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?