- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Tabiki vericeklerdir de yazili olanla yasanan seyler farkli olur ya hani o amacla yazdim sey gibi dusunun bazi bakkalarda kapida buurda 18 yasini doldurmayanlara sigara satmiyoruz yazarlar ama 6 7 yasindaki cocuga sigara verirler gibi dusununNeden tekrar konu açtınız? Orada yazdım burada da yazayım
183’ü ararsanız, her türlü bilgiyi vereceklerdir size
Ciktiktan sonra ihtiyaclari kendim karsiliyordum degil mi yani bi alakam kalmiyor sadwve ev buluyorlar ?Çok temiz değil ben sana söyleyim Kuzenim çalışıyor orda , ortak kullanım alanları var bir sürü cocuk dayak yiyen kadın mı dersin kocası aldatanmı?
Çocuğuna bez sut yemek ihtiyaçların veririliyor.avukat , psikolojik ve kreş desteği var 6 ayla 1 sene arası kalabıiliyorsun sonra destek verip eve çıkartıyorlar
Kreş parası veriyorlar diye biliyorumCiktiktan sonra ihtiyaclari kendim karsiliyordum degil mi yani bi alakam kalmiyor sadwve ev buluyorlar ?
Suan o durumdayim zatenBence boşverin ya sığınma evini
O en en son çaredir
Ben hicbir zaman onlar gibi olmayacagimaklım almıyor neden bir aile çaresiz çocuklarını yanlarında istemez. . . Umarım yakında siz de güzel günler görürsünüz...
Hiç paranız veya işiniz ya da eğitiminizSuan o durumdayim zaten
Yakinimda akrabam falan yok ailem istemiyor birikmis param yok ayni zamanda unv ogrencisi oldugum icin de elimde bi meslegim yokHiç paranız veya işiniz ya da eğitiminiz
Ya da tanıdığınız hiç biri yok mu?
Belkide artık en son çareyi arayacak durumdadır olamazmı..Bence boşverin ya sığınma evini
O en en son çaredir
Haklısınız aminBelkide artık en son çareyi arayacak durumdadır olamazmı..
Çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun.
Yaşınız kaç. Hangi bölüm ?Yakinimda akrabam falan yok ailem istemiyor birikmis param yok ayni zamanda unv ogrencisi oldugum icin de elimde bi meslegim yok
Bence sizi döven birisi ile ayni yastığı,evi,hayatı paylaşmaktansa başkaları ile aynı yaşam alanını,tuvaleti paylaşmak çok daha iyi.Umarim herşey gönlünce olur.Yakinimda akrabam falan yok ailem istemiyor birikmis param yok ayni zamanda unv ogrencisi oldugum icin de elimde bi meslegim yok
Amin insallahVarya akşam akşam içime dert oldun, ağlattın. Yemin ederim imkanım olsa şuan yardımına koşardım.
Ne diyim... Allah yardımcın olsun.
Yasim 21Yaşınız kaç. Hangi bölüm ?
Arkadaşlar aralarında toplanıp yardım edemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?