- 30 Ekim 2016
- 65
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
Pko dan dolayı olmaz o sadece döllenme kısmını etkiler. 6 yıllık bir ara vermişsiniz biraz daha deneyin bir diğer hamileliğinizde de aynı sorunu yaşarsanız doktorunuzdan tam kontrol isteyin hem hormonel hem rahim hem kan değerleri olarakGünaydınbende bi soru sorayim o zaman.Pko hastasıyım ilk kızıma kendiliginden gebe kaldim su an 6 yaşında biz bu yil korunmayi bıraktık ocak ayında gebe kaldim kalp atışı durdugu icin Mart ayında kurtaj oldum sonra eylulde tekrar gebe kaldım ondada dis gebelik kimyasal gebelik arasinda kaldim (kimyasal olabilir dedi doktor)sorum şu?Gebe kalabiliyorum ama devami gelmiyor pko dan dolayimi ilerleyemiyorum ((bu arada adetlerim düzenli))
Çok teskkur ler sagolunYumurtalarınız gelişip çatlıyo ayrıca yumurtalıklarınızdan biri de normal hamile kalabilirsiniz tabi allahın izniyle gelişen yumurtayı bi sonraki ay tekrar kontrol ettirin.
Rahim filmi cektirecegim diğer tum tahliller temiz problem yok acaba sperm azlığı ndan durmuyor gelişmiyor olabilir mi????Pko dan dolayı olmaz o sadece döllenme kısmını etkiler. 6 yıllık bir ara vermişsiniz biraz daha deneyin bir diğer hamileliğinizde de aynı sorunu yaşarsanız doktorunuzdan tam kontrol isteyin hem hormonel hem rahim hem kan değerleri olarak
Hayır ondanda olmaz bu saydıklarınız sadece döllenme kısmıyla ilgili sizde döllenme oluyorRahim filmi cektirecegim diğer tum tahliller temiz problem yok acaba sperm azlığı ndan durmuyor gelişmiyor olabilir mi????
Tmm cok teşekkür ederim cevabınız için sağolun kan testlerini vermistim 6 7 tup hicbirinde bi sıkıntı cikmadi pihtilasmada yok hicbi problem yok ama ilerleyemiyoruzHayır ondanda olmaz bu saydıklarınız sadece döllenme kısmıyla ilgili sizde döllenme oluyor
Kekik suyu deneyebilirsinizMerhaba. 1 yildir evliyim cocuk dusunuyoruz. 27 gundur de adet olmamisim doktora gittim sonuc negatif cikti. Adet sokturucu( tarlusal ) verdi. Cok yan etkisi oldugu icin kullanmadim bu durumda ne yapabilirim ?
Merabalar. Ben erkek arkadaşımla beraber oldum bir ay önce 5. Kez ilişkiye girmimize rapmen hala ilişki sonrasında ve ilişki esnasında kan geliyor. Bu durum bormal mi? Bir de kadın doğum hastanesine gitcem bakire olmadıgımı ailem ileri zamanda hastane kayıtlarından öğrenir mi?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Cinsel ilişki sırasında kan gelmesi çok nırmal bir durum değil doktora görünmeniz lazım ayrıca kayıtlarda bakire olup olmadığınız yazmaz yazmamalı bu sizin özel durumunuz hasta doktor ilişkisidirMerabalar. Ben erkek arkadaşımla beraber oldum bir ay önce 5. Kez ilişkiye girmimize rapmen hala ilişki sonrasında ve ilişki esnasında kan geliyor. Bu durum bormal mi? Bir de kadın doğum hastanesine gitcem bakire olmadıgımı ailem ileri zamanda hastane kayıtlarından öğrenir mi?
Ama sonucta semear testi yapılacak ve bu bakire olmayanlara yapılıyor değil miCinsel ilişki sırasında kan gelmesi çok nırmal bir durum değil doktora görünmeniz lazım ayrıca kayıtlarda bakire olup olmadığınız yazmaz yazmamalı bu sizin özel durumunuz hasta doktor ilişkisidir
Aynısı bende de var ama benimki ilişkide falan değil durduk yere de yanıyor, acı biber sürmüş gibi. Doktora gittim ilaçları kullandım ama yine tekrarlıyor. Bu kez kültür testi ve gerekli ne test varsa isteyeceğim enfeksiyon için. Dış gebeliğim de var benim ve enfeksiyon riskine karşı tüm önlemi almak istiyorum. Kulaktan dolma sirkeli su, karbonatlı su ile yıka diyorlar ama doktorum sakın yapma dedi. Önereceğiniz bitkisel birşey var mı? Doktor daha etkili ilaç verince geçer mi acaba, hayatımda ilk kez yaşıyorum böyle bir şeyi.Merhaba biraz mahrem ama eşimle birleşme anında müthiş bir acı ve yanma yaşıyorum ve her seferinde idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. İstisnasız her seferinde. Doktora gideceğim ama sanki bana bunun çözümü yokmuş gibi geliyor.
Mrb 4 gün önce hsg filmi çektirmiştim 2 tüpüm kapalı idi zaten biliyordum ancak birinci ilacta rahim dahi gözükmedi ilac geri gelmeye basladı dr ikinci ilacı istedi o arada aleti oynattı gitsin diye cok canım yandı sonra 2inci şişede rahim gözüktü ama tüpler gözükmedi yani acılmadı dr da bıraktı acılmıyor dedi .sormak istedigim ben alet acısından baska hıc bırsey hıssetmedım hani basınc ile kasık agrısı falan zerre hissetmedim neden acaba.ikinciside sürekli leke seklinde kahverengi tortulu parcalı akıntı geliyor.acaba kist vardıda o yuzden mi ilac gitmedi simdi kistim mi bosalıyor.he ayrıca bu akıntı ilk günde asırı idi ve cok agır kokulu ıdı suan azaldı kokusu varla yok arası.agrı vs yok.uzun oldu kusura bakmayın tesekkürlerİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?