Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Adetten 9 gun once iliski yasadik iliskiden 3 gun sonrada adet oldum 3 gun surdu ilk defa bu kadar kisa surdu hamile olmus olabilirmiyim dollenme bu kadar cabuk olmus olabilir mi yardim edin lutfen(ayrica adetime daha 6 gun varken adet oldum) ayrica belimde ve kasiklarimda egri var bir kac gundur cvplarinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Merhaba 3 yıldır zaman zaman mantar atakları geçiriyorum ve devamlı trichomonas enfeksiyonuyla uğraşıyorum sürekli sarı yeşil akıntım oluyo zaman zaman artıyo zaman zaman azalıyo ama hiç geçmiyor kullanmadığım fitil krem hap kalmadı trichomonas enfeksiyonu dirençli bir enfeksiyon değil deyip tedavi edemeyince doktorlar benimle ilgilenmeyi bırakıyor önerebileceğiniz bir doktor ya da tedavi var mı çok çaresizim lütfen yardım edin

Merhabalar bende 4 Ay önce normal Doğum yaptım dikişlerim 2 buçuk Ay sonra iyileşti ama sürekli kokulu akintim var ara ara kaşıntı oluyor akıntı çok sık olduğunda dikiş yerim ağrıyor dikiş yeri şuan çok sert ilk doğum um Bilmiyorum konu ile alakalı yarsjmcj olur musunuz bu arada doktora gidemedim bırakacak kimsem olmadığı içi n

merhaba ıkı gundur vajınamda agrı var sankı balon var patlayacak gıbı ayrıca goguslerım şiş aggrıyor , kasık ve bel agrım var dr randevu alamadım doluymus pazartesı gıdecem ama çok korkuyorum bu arada sprail taktırmıstım ondan olabılır mı acaba

Canım Mrb uzun süredir kanama vardi ara kanamalar ama adetleri öncesinde düzenliydi.En sonunda rahim kalinlasmasina bağlı kürtaj oldum patoloji sonucu bekliyorum.Pztsi çıkar ancak.Fena enfeksiyon var kanamam yine başladı azda olsa.Pko olabilir mi ki kötü bişey çıkar diye çok korkuyorum.Pko da yok insallah.Neyden acaba bu rahim kalinlasmasi.Dünyam zindan gibi.3 çocuğum var adet düzensizliğim hiç olmadı bu güne kadar acaba ne olabilir ki

İyi günler ilk defa soru soruyorum bekarım ve hiç ilişki yaşamadım. Bi kaç gündür vajina kısmında halk arasında iki dudak içinde acı ve kaşıntı var. Bugün de kaçıdıktan sonra kanama oldu acaba sebebi nedir ?

buraya azıp vakit kaybetme doktora git yara olmuş olabilir.

Kardeş bende hpv pozitif çıktı smear temiz benim sana sormak istediğim şey şimdi bende siğil vs yok hamile kalmak istesem sorun olacak mı? Doktor hiçbir çözüm söylemedi vücut kendiliğinden atacakmış ne yapmam gerekir? Nasıl kurtulurum bu lanet dertten

Nasıl sorucam bilmiyorum ama bende kaşıntı ve yanma vardı doktor neo penotran fitil ve antibiyotik verdi fitilden sonra ilişki sonrası kanama oldu smear testi yapıldı temiz çıktı ama şuan alt kısımda kızarıklık yanma var tahriş gibi kaşınıyor gidiyorum herşey temiz idareten trosyd sürüyorum kaşıntıyı biraz alıyor anlatamıyorum derdimi doktorlara tahliller temiz çıkınca yolluyorlar :/ bide hamilelik düşünüyorum

Mrb öncelikler tşkler ben 7 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım 3 gün snr betahcg 28.06 dört gün snr 6.15 düşmüş bu duruma göre gelebilir beklemem saçmalık olur dimi olsa betahcg düşmedi dimi

Meraba oncelikle iyi aksamlar ben 8 haftalik bebegimin kalp atisinin durmasi sebebi 23 ekimde ksutaj oldum ve ustunden 4 adet gordum simdi bebek yapmaya basladim sorum su 1.ci bebek icin uygun zaman mi baya zaman gecti 2.ci korkuyotum ya hidaha bebegimi kaybedersem diye genetik testi yapmiyolar ilk gebeligim diye banada yardimci olurmusunuz

merhaba 1 çocuğum var 2. düşünmüyorum. korunma yöntemi olarak cinsel isteğe zarar vermeyecek bir yöntem önerir misiniz? yazz kullanmıştım çok cinsel isteksizlik yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…