- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Arkadaşlar yeni bir instagram sayfadı açtım gebelik ve kadın sağlığı hakkındaki herşeyi paylaşacağım kafanıza takılan soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
Gebevi yazarak bulabilirsiniz
Siteme beklerim
merhaba ıkı gundur vajınamda agrı var sankı balon var patlayacak gıbı ayrıca goguslerım şiş aggrıyor , kasık ve bel agrım var dr randevu alamadım doluymus pazartesı gıdecem ama çok korkuyorum bu arada sprail taktırmıstım ondan olabılır mı acabaİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Arkadaşlar yeni bir instagram sayfadı açtım gebelik ve kadın sağlığı hakkındaki herşeyi paylaşacağım kafanıza takılan soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
Gebevi yazarak bulabilirsiniz
Siteme beklerim
buraya azıp vakit kaybetme doktora git yara olmuş olabilir.İyi günler ilk defa soru soruyorum bekarım ve hiç ilişki yaşamadım. Bi kaç gündür vajina kısmında halk arasında iki dudak içinde acı ve kaşıntı var. Bugün de kaçıdıktan sonra kanama oldu acaba sebebi nedir ?
Mrb öncelikler tşkler ben 7 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım 3 gün snr betahcg 28.06 dört gün snr 6.15 düşmüş bu duruma göre gelebilir beklemem saçmalık olur dimi olsa betahcg düşmedi dimiİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
... yazarak bulabilirsiniz
Siteme beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?