evet ya, daha iki hafta önce prof. olmuş.Bizim üniversitenin hocası. Kendinde bi halsizlik vs hissetmiş araştırmış embole atıyormuş (nedir bilmiyorum, kardeşime de hocaları anlatmış) hemşirelere söylemiş doğumdayken oralı olmamışlar. Pisi pisine öldü kadıncağız... Allah rahmet eylesin 2 haftalık profesördü daha.
Çok zor ya şimdi bebek de kaldı sanırım ortada tam bilmiyorum bebeğin sağlık durumunu amaevet ya, daha iki hafta önce prof. olmuş.
o kadar çalış et, başarının sefasını süremeden git
takdiri ilahi bir yerde. ömrü bu kadarmış
Allah rahmet eylesin.
aynen öyle, bebecik annesiz kaldı. annesini tanıyamadı.Çok zor ya şimdi bebek de kaldı sanırım ortada tam bilmiyorum bebeğin sağlık durumunu ama
Olabilir, belki doğum esnasında tansiyonu yükselmiş veya ani tansiyon düşüklüğü yaşamıştırbenim aklıma geç yaşta doğumla alakalı bişeyler geldi ama haberde bişey belirtmemiş
Off çok üzüldüm kan pıhtılaşması başka bir damarı tıkamış yani , nasıl dinlememiş hemşireler hangi hastaneymiş. Olan anneyle yavrusuna olduBizim üniversitenin hocası. Kendinde bi halsizlik vs hissetmiş araştırmış embole atıyormuş (nedir bilmiyorum, kardeşime de hocaları anlatmış) hemşirelere söylemiş doğumdayken oralı olmamışlar. Pisi pisine öldü kadıncağız... Allah rahmet eylesin 2 haftalık profesördü daha.
Bilmiyorum hastane hakkında bişey demediler ama tıp olabilir ya da kadın doğum olabilir. Tıpı da kendimden biliyorum hemşireleri doktorlarından tut asistanlarına kadar bi tuhaf insanı dinlemiyorlar :/Off çok üzüldüm kan pıhtılaşması başka bir damarı tıkamış yani , nasıl dinlememiş hemşireler hangi hastaneymiş. Olan anneyle yavrusuna oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?