• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın profesör doğumda öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Başak Burcu Uzun Akınlar, dünyaya getirdiği kız bebeğinin doğumu sırasında yaşamını yitirdi.
Sitene Ekle
kadin-profesor-dogumda-oldu-6172374.Jpeg

EYÜP KELEBEK Eskişehir DHA

Prof. Dr. Akınlar,(40) geçen pazar günü hastanede doğum yaparken fenalaştı. İlk kez doğum yapan ve dünyaya bir kız bebek getiren Akınlar, doğum sırasında doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Akınlar’ın cenazesi Eskişehir’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

http://www.milliyet.com.tr/kadin-profesor-dogumda-oldu-gundem-2132660/

Iyi de sebep neymiş acaba? Allah rahmet eylesin. Minicik bebe annesiz kaldı :(

Off ya çok üzücü..
Neden olmuş ki?
Artık doğumda ölümler yok denece kadar az.
Allah sabır versin geride kalanlara.

Allah rahmet eylesin:KK43:

Neden fenalasmis soylememisler. Keske soyleselermis. Allah rahmet eylesin. Cok üzücü bir durum..

kucucuk bebek annesiz kaldi.neden olduguna dair bi aciklama yapmamislar.Allah rahmet eylesin..

bnm aklıma da aynısı geldi. yaşı 40 ve ilk doğum. acaba bilinmeyen bir hastalığı falan mı vardı :( normal doğumdu da rahatsızlandı falan mı ki...

ALLAH rahmet eylesin. geride kalanlarına sabır. yavrucağına da bol şans inşallah. hayata anasız başladı. :(

Allah rahmet eylesin ama 40 yaş çok tehlikeli , nede olsa oraganlar 20 yaşında gibi olmuyor ,yıl yılı aratıyor , bu yumurtaları dondurmakta çare mi acaba?yaşlılığa

Bizim üniversitenin hocası. Kendinde bi halsizlik vs hissetmiş araştırmış embole atıyormuş (nedir bilmiyorum, kardeşime de hocaları anlatmış) hemşirelere söylemiş doğumdayken oralı olmamışlar. Pisi pisine öldü kadıncağız... Allah rahmet eylesin 2 haftalık profesördü daha.

Bizim üniversitenin hocası. Kendinde bi halsizlik vs hissetmiş araştırmış embole atıyormuş (nedir bilmiyorum, kardeşime de hocaları anlatmış) hemşirelere söylemiş doğumdayken oralı olmamışlar. Pisi pisine öldü kadıncağız... Allah rahmet eylesin 2 haftalık profesördü daha.
evet ya, daha iki hafta önce prof. olmuş.
o kadar çalış et, başarının sefasını süremeden git :(

takdiri ilahi bir yerde. ömrü bu kadarmış :(

Allah rahmet eylesin.

evet ya, daha iki hafta önce prof. olmuş.
o kadar çalış et, başarının sefasını süremeden git :KK43:

takdiri ilahi bir yerde. ömrü bu kadarmış :KK43:

Allah rahmet eylesin.
Çok zor ya şimdi bebek de kaldı sanırım ortada tam bilmiyorum bebeğin sağlık durumunu ama :(

benim aklıma geç yaşta doğumla alakalı bişeyler geldi ama haberde bişey belirtmemiş
Olabilir, belki doğum esnasında tansiyonu yükselmiş veya ani tansiyon düşüklüğü yaşamıştır:(
Allah rahmet eylesin.

keşke sezaryen olsaymış. o yaş için normal doğum riskli değilmi ya

Off çok üzüldüm kan pıhtılaşması başka bir damarı tıkamış yani , nasıl dinlememiş hemşireler hangi hastaneymiş. Olan anneyle yavrusuna oldu :(

Off çok üzüldüm kan pıhtılaşması başka bir damarı tıkamış yani , nasıl dinlememiş hemşireler hangi hastaneymiş. Olan anneyle yavrusuna oldu :KK43:
Bilmiyorum hastane hakkında bişey demediler ama tıp olabilir ya da kadın doğum olabilir. Tıpı da kendimden biliyorum hemşireleri doktorlarından tut asistanlarına kadar bi tuhaf insanı dinlemiyorlar :/

Back
X