- 5 Ekim 2013
- 2.278
- 6.580
-
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Aynen öyle Allahım sonumuzu hayr eylesin, her şey çok zor artık.Eskiden bı erkek duruşu vardı 10 15 sene sonrayi hiç düşünemiyorum ben daha tanıdığım bazı kadınlar var kendileri çalışıyor kocaları yatıyor evde üzerine de dayak yiyor
Ay aynen duruşu yok bı koruyuculugu yoksa bı zahmet kendi de olmayiversin bundan 10 sene önce bile bu kadar değildik çok hızlı evrimleşiyoruzAynen öyle Allahım sonumuzu hayr eylesin, her şey çok zor artık.
Erkeğin duruşu yok maalesef kalmadı. Dediğiniz gibi bir zaman sonrası herhalde acayip birer varlık olurlar
İşte bir şeyler alıp sahilde oturmayı teklif etti ama o aldığımız şeyleri de bana ödetti.. İşte diyor ki şurada bir şeyler yiyelim ama benim üstümde nakit yok bir şeyler alalım ama benim üstümde nakit yok ..!!.Markette kasada arkama saklandı falan.Ödeme kısmına gelince Beyzadenin bir yandan telefonla konuşacağı falan tuttu!!.. normalde asla ödemem yani herif beni öyle bir tongaya düşürdü ki orada ..
Keşke ödemeseydiniz sizde. Zaten rahatsız olmuşsunuz bir de buluşup neden kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz?İşte bir şeyler alıp sahilde oturmayı teklif etti ama o aldığımız şeyleri de bana ödetti.. İşte diyor ki şurada bir şeyler yiyelim ama benim üstümde nakit yok bir şeyler alalım ama benim üstümde nakit yok ..!!.Markette kasada arkama saklandı falan.Ödeme kısmına gelince Beyzadenin bir yandan telefonla konuşacağı falan tuttu!!.. normalde asla ödemem yani herif beni öyle bir tongaya düşürdü ki orada ..
KibleBenim konuma da böyle adam sizle evlenmek zorunda değil falan yazmıştınız...erkek olduğunuzdan şüphelenmeye başladım
"Kible" ne diyorum ya ben de!Keşke ödemeseydiniz sizde. Zaten rahatsız olmuşsunuz bir de buluşup neden kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz?
Kible
Bende bir Arkadaşımın basından geceni anlatayım. Kız biriyle tanışıyor internette. Ilk buluşmada cafeye gidiyorlar. Çıkışta adam ben kapıdayım sen Hesabı öde dışarda bekliyorum diyor :)) hiç Alman usulü falan da değil bir de ilk buluşmada :))
Uzun bir ilişki olur kimde para varsa o öder vs ama doğrudan Kadından istemek bir garip.
Baska bir Arkadaşımın nişanlısı da telefon faturasını ödemiyordu kızı çıldırıyordu kız arıyordu :))
Ohooo çaldırmak artık çok normal...Dakkam bitti sen ara normal oldu ki
Öyleleri var diye bu kadının kullanılması mı lazım? Bunun ne suçu var?Öncelikle üslubunuz çok çirkin. O adam konusunda yüzde yüz haklısınız. Artı başka haklı olduğunuz noktalar olsa dahi mal asalak gibi kelimeler kullanarak kendinizi haksız çıkarmayı başarıyorsunuz.
İkincisi coğrafyamızdaki evliliklerde "örf, adet" adı altında erkek tarafının kendisinden alınmadık bir donu kaldığı için bu parmak bastığınız nokta erkeklere yapılan karşısında solda sıfır kalır.
Hayatımda bir defa evleniyorum diye adamı iliklerine kadar sömüren kızlarada bir ara değinin bence. Ki şu hayatımda bir defa evleniyorum kadar saçma bir söz yok. Sanki adam elli defa evleniyor...
Kızların zengin erkek fetişi yanında sizin ödediğiniz iki çay parası çok sönük.. Kocasının aldığı marka çanta kıyafetleri ile arzı endam eden piremseslere hiç değinmiyorum bile.
Bakın mesajımda ne yazdım?Öyleleri var diye bu kadının kullanılması mı lazım? Bunun ne suçu var?