Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadın kimmiş ki onun sözünü dinleyesin kırsın dizini otursun evinde...
- Konu Sahibi ISSIZZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı geceler arkadaşlar..
Beni tanıyanlar vardır..
9 yıllık evliyim ve eşimden başka kimsem yok yanım da.. yalnızım arkadaş eş dost da kalmadı ben uzaklaştım çünkü çok soru soruyorlardı özel hayatım hakkında (çocuğum olmuyor ve sürekli baski altındaydım o yüzden uzaklaştım son bikac aydır herkesten)
Böyle rahatım huzurluyum...
Bugün eşimin arkadaşi msj attı akşama çaya geleceğim evde misin..
Eşim de gel dedi.. sohbet muhabbet derken..
Konu ikinci işe geldi.. Eşim ve ben fabrikada çalışıyoruz.. ben işten yeni ayrıldım tüp bebek tedavisi gördüğüm için... ama maaşım var şuan işsizlik maaşı alıyorum.. çok şükür bi sıkıntımız yok..
Arkadasi eşime dediki ahmet ben ek iş yapacağım gel birlikte girişelim bu işe ortak olalım..
1. ortak işten nefret ederim ben. babam bile olsa güvenmem kimseye.
2. Bizim paraya ihtiyacımız yok olsa zaten ben tekrar işe başlarım..
3. Aylik 10 bin eur ek gelir işi olsun yine istemem çünkü ben çok yalnızım... bunu arkadaşının yanında da dedim...
o arkadaşin eşi çalışmıyor bi geliri de yok...
Eşim de dediki olur aslinda ek iş güzel olur..
Bende dedimki ben yalnızım hafta içi fabrikada hafta sonu ek iş yapacaksın bende tek başıma evde oturacağım soz verme bu abiye istemiyorum ben dedim eşime o abide varken...
Arkadaşı açtı ağzını yumdu gözünü...
Arkadaşı dediki....
KADINDAN IZINMI ALACAK EK IS YAPMAK ICIN KADIN KIMMIS SÖZÜNÜ DINLESIN KIRSIN DIZINI OTURSUN EVDE ..PARA DAHA ÖNEMLİ DEDİ... şok oldum Eşim de sesini bile çıkarmadı bakarız abi dedi.. araştıralım dedi...
Arkadaşı gitti ben sınır krizi geçirdim adam.orda kadın kimmiş ki diyor sen sesini bile çıkarmadın dedim...
Ben bu evde hafta içi de hafta sonu da yalnız kalacaksam giderim o zaman yalnız yasarım giderim bu evden diye bağırdim..
Ben öylesine konuştum diyo hala adama bakarız dedi araştıralım dedi yaaa....
Eğer paraya ihtiyacımız varsa ben çalışırım dedim ek iş fln istemiyorum bana zaman ayırmasını istiyorum sadece...
Sinirden ağladım ben soz verdim ama diyo bide...
Ben iş çıkış saati gelsinde eve gelsin diye saati sayıyorum zaten yalnızım buda millete ek iş sözü veriyor kafayı siyiracagim gerçekten...
Adama dönüp de diyemedi ki kadınlar değerli evde.karimi yalnız bırakamam...
Şimdi ben bu kocaya ne yapayım ALLAH aşkına gece gece sinirden uyuyamıyorum..
Adam belli kadınlara saygısı olmayan tam bir edepsiz, kişiliksiz, o adama güvenip eşiniz iş yaparsa onunla eşinizlede kötü olur ilerde çünkü davranış bozukluğu var (madem evli neden eşi ile gelmemiş )ve güvenilmez,inşallah sizin sözünüzü dinler eşiniz öyle bir işe girişmez. Mutlu gecelerHayırlı geceler arkadaşlar..
Beni tanıyanlar vardır..
9 yıllık evliyim ve eşimden başka kimsem yok yanım da.. yalnızım arkadaş eş dost da kalmadı ben uzaklaştım çünkü çok soru soruyorlardı özel hayatım hakkında (çocuğum olmuyor ve sürekli baski altındaydım o yüzden uzaklaştım son bikac aydır herkesten)
Konu ikinci işe geldi.. Eşim ve ben fabrikada çalışıyoruz.. ben işten yeni ayrıldım tüp bebek tedavisi gördüğüm için... ama maaşım var şuan işsizlik maaşı alıyorum.. çok şükür bi sıkıntımız yok..
Arkadasi eşime dediki ahmet ben ek iş yapacağım gel birlikte girişelim bu işe ortak olalım..
3. Aylik 10 bin eur ek gelir işi olsun yine istemem çünkü ben çok yalnızım... bunu arkadaşının yanında da dedim...
Bende dedimki ben yalnızım hafta içi fabrikada hafta sonu ek iş yapacaksın bende tek başıma evde oturacağım soz verme bu abiye istemiyorum ben dedim eşime o abide varken...
Arkadaşı dediki....
KADINDAN IZINMI ALACAK EK IS YAPMAK ICIN KADIN KIMMIS SÖZÜNÜ DINLESIN KIRSIN DIZINI OTURSUN EVDE ..PARA DAHA ÖNEMLİ DEDİ... şok oldum Eşim de sesini bile çıkarmadı bakarız abi dedi.. araştıralım dedi...
Arkadaşı gitti ben sınır krizi geçirdim adam.orda kadın kimmiş ki diyor sen sesini bile çıkarmadın dedim...
Ben bu evde hafta içi de hafta sonu da yalnız kalacaksam giderim o zaman yalnız yasarım giderim bu evden diye bağırdim..
Eğer paraya ihtiyacımız varsa ben çalışırım dedim ek iş fln istemiyorum bana zaman ayırmasını istiyorum sadece...
Ben iş çıkış saati gelsinde eve gelsin diye saati sayıyorum zaten yalnızım buda millete ek iş sözü veriyor kafayı siyiracagim gerçekten...
Adam belli kadınlara saygısı olmayan tam bir edepsiz, kişiliksiz, o adama güvenip eşiniz iş yaparsa onunla eşinizlede kötü olur ilerde çünkü davranış bozukluğu var (madem evli neden eşi ile gelmemiş )ve güvenilmez,inşallah sizin sözünüzü dinler eşiniz öyle bir işe girişmez. Mutlu geceler
Eşimle kesin bir şekilde konuştum ve oda beni anladı arkadaşını da uygun bir dille reddetti... konu tatlıya bağlandı şükür.. teşekkür ederim hayırlı geceler...
Şurada bikac cümlede beni asmış kesmiş bazıları.. gerçekten beni ne kadar tanıyorsunuz da eşime bagamli olduğumu nerden çıkarıyorsunuz...
Şurada konu açmaya bile tedirgin oluyor insanlar.. nerden biliyorsunuz benim neler yasadigimi niçin evde yalnız kalmak istemedigimi.. niçin çevrem ile görüşmeyi kestiğimi.. arkadaş grubum var evet sürekli görüştüğüm ama burda zaten karantina olduğu için uzun süredir kimse kimseyle görüşmüyor.. ayda bikac kere grubumuz toplanıp oturup sohbet ederdik..
Şuan korona dan dolayı herkes birbirinden kaçıyor... Şuan burda insanlar bitek işe gidip geliyor... mecburi ihtiyaclar için bazı marketler ve eczane açık.. son tedavimden sonra kendi kabuğuma çekilmek bize iyi geldi... genelde evdeyim zaten zamanimim çoğu evde geçiyor.. hafta içi eşim çalışıyor zaten hafta sonu bari evde olsun istiyorum ayrıca ben adama sadece istemediğimi söyledim... o 1 ve 3 kadar sıraladığım cümleleri de sizin için yazdım bu ve bu sebeplerden dolayı istemiyorum demek istedim...3. Cümleyi arkadaşına da dedim 10 bin geliri olsa yinede evde yalnız kalmak istemem ... bu adam hic gelmeyecekse eve ben neden evliyimmm?
konu içinde yazmadiginiz icin soruyorum.
bu ek iş nedir? ne yapmayi planlıyorlar?
yani sizin korktugunuz gibi dışarıda bi iş mi belki evden de halledebilecekleri sürekli dışarıda olmasını gerektirmeyecek birşey.
tabiki evinizde agırladığınız insanla sizinde konuşmanız normal ama o gittikten sonra eşiniz sizinle paylaşacaktı belki hatta siz sorardınız.
size danismadan sormadan kredi çekmek istese suç ise ayni şekilde rızanız olmadan bir işe de kalkişamaz.
konu içinde yazmadiginiz icin soruyorum.
bu ek iş nedir? ne yapmayi planlıyorlar?
yani sizin korktugunuz gibi dışarıda bi iş mi belki evden de halledebilecekleri sürekli dışarıda olmasını gerektirmeyecek birşey.
tabiki evinizde agırladığınız insanla sizinde konuşmanız normal ama o gittikten sonra eşiniz sizinle paylaşacaktı belki hatta siz sorardınız.
size danismadan sormadan kredi çekmek istese suç ise ayni şekilde rızanız olmadan bir işe de kalkişamaz.
Eşimle kesin bir şekilde konuştum ve oda beni anladı arkadaşını da uygun bir dille reddetti... konu tatlıya bağlandı şükür.. teşekkür ederim hayırlı geceler...
Sizi daha cok hatali gordum ben. Misafirin yaninda lafa girmeniz gereksiz olmus erkekler boyle muhabbetlerden hoslanmazlar o gidince istemedignizi soylemeniz daha dogru olurdu hem misafire ayip olmus. İkinci olarakta herkesten uzaklasip sadece esinize bagimli olmani sizin hataniz ve sorununuz adam tum vaktini esiyle geçirmek zorunda degilki herkes ozel zamani olsun ister. Kendinizi yanlizlastirip esinize benimle olmak zorundasin diyemezsiniz
Sizde esinizi kucuk dusurmussunuz o abinin yaninda konusarak o adam kim ki onun yaninda konusuyorsunuz elalem gidince oturup konusun esinizle.Hayırlı geceler arkadaşlar..
Beni tanıyanlar vardır..
Arkadaşı dediki....
4 yilda esim daha yeni ogrendi bir ise bulasmadan once haber ver benden izin almani isteyen yok fikir danis derim daha bu sene duzeldiAdam terbiyesiz, misafirlige geldigi evin insanina hakaret ediyor.
Eşine diyecegim şeyi hiç demek istemiyorum. Adam sizinle bu sekilde konusurken eşiniz buna nasil izin veriyor, yetmeyip adamin yaptigi hareketi onayliyor birde bakariz abi filan...
Ayrica sizin de hataniz var. İkisi sohbet ediyorken zirt pirt araya girip ben istemiyorum, ben istemiyorum diyip durmamaniz lazimdi.
Eşim ve herhangi biri, benim onaylamayacagim bir konuda konuşuyor dahi olsalar devamli ortaya atilmam o kişiyle samimi degilsem.
Eşim zaten gerekli durumlarda cevap vermeden once bana sorar veya karsidaki kişiye benimle de konuşacagini soyler, benim atilmama gerek kalmaz.
Eşinizle bunu konuşun. Sizinle konuşmadan kafasina göre kimseyle plan proje yapip, söz veremez öyle. Siz de muhabbete atilmak zorunda kalmazsiniz.
Oncesinde abisi borc istemis bana diyor abim borc istiyor verelim mi bende dedim veririm dedin mi evet diyor o zaman bana niye soruyorsun ki dedim .
Daha ogrenecegimiz ogretecegimiz cok sey var
Bu seye benziyor babam 2 donum arazi satmisti parasi ile fabrikaya ortak olduSizi daha cok hatali gordum ben. Misafirin yaninda lafa girmeniz gereksiz olmus erkekler boyle muhabbetlerden hoslanmazlar o gidince istemedignizi soylemeniz daha dogru olurdu hem misafire ayip olmus. İkinci olarakta herkesten uzaklasip sadece esinize bagimli olmani sizin hataniz ve sorununuz adam tum vaktini esiyle geçirmek zorunda degilki herkes ozel zamani olsun ister. Kendinizi yanlizlastirip esinize benimle olmak zorundasin diyemezsiniz
Ortak alan adam anneme o zamanin parasi aylik 3000 tl para yatacak dedi hala hesapta bes kurus para yok sezonluk ismis cunku annemin gonlunu etmek istemis babam ve ortagi simdi trilyonluk fabrika ama sezonluk is icin bile degmez
Kadin kimmiymis seni doguran ana seni dunyaya getiren insan deseydin sen insan oglusun kadin ise insan deseydin hadsiz deseydin her basarili adamin arkasinda guclu akilli bir kadin vardir deseydin deseydinde deseydin o cahil kroya birde bazi lari sen neden atladin yazmislar sizin eve gelen misafirle siz sohbet etmiyormusunuz aman erkekler konussun bize fikrimizi soran olursa deriz birseyler mi diyorsunuz kusura bakmayin ama bastirilmis cahillik yasiyorsunuz sen konu sahibi tek hatan o kroyu evden kovmaman
Tabikide susma sen bakma burdaki erkek muhabbetine karisma diyen antikalari sen de o adamla evlisin batarsan ikiniz cikarsaniz ikiniz herhalde karisacaksinSabah konuştum eşimle...
Aylar önce aralarında konuşmuşlar ek iş yapsak iyi giderse fabrikadan çıkar kendi işimizi yaparız vs vs...
Şimdi adam gelmiş ek iş yapalım diyo Çünkü fabrikada çalışamıyor bu kaçıncı iş degistirisi.. sorumsuz sorumluluk dan kaçan bir insan kendisi..
Eşim dediki ben red edecektim o yüzden bakarız araştıralım dedim..
Bikac gün sonra araştırdım ve hem fabrika hem hafta sonu çalışmak zor gelir diyeceğim dedi sabah bana...
Yıllarca iki kişi çalıştık geleceğe de yatırım yaptık şimdi onla iş kurmasına gönlüm razı değil çünkü batarsa bütün güvencemiz de yanar.. emek ettik 9 yıldır yazık günah ahmet yapma dedim.. tamam dedi.. Ayrıca eve gelmiş misafire ben cvp veremedim cvp verirsem onun seviyesine inerim dedi... Eşim çok sakin birisi çevremiz tarafından da bilinir bu biri ona afedersiniz hakaret bile etse susar onun gibi olamam ben der...
Ben dayanamam her söze atlarım.. o iş kuracağı para benim de param susup oturamam...
Öncelikle adam katıksız öküz, terbiyesiz bir herif bunu kabul ederek önümüze bakalım :)
Ben eşim bir arkadaşıyla bu tarz şeyler konuşurken o ortamda asla araya girmem. Ben de bir arkadaşımla işim hakkında konuşurken eşim araya girip hayır o işi yapamazsın dese bozulurdum çünkü. Herkes gittikten sonra başbaşa zaten bu konu tekrar konuşulur ortak bir şeye varılır.
eşin nasıl biri bilmiyorum ama adamın tarzı belli. Eşin de bunları dert edecek bir tipse şu an sırf kendini kanıtlamak için işi inada bindirip o yola girebilir.
aranızda sakince konuşup halledin bence eşin ikna olacaktır sen mantıklı sebepler sunduğunda.
Ben eşim bir arkadaşıyla bu tarz şeyler konuşurken o ortamda asla araya girmem. Ben de bir arkadaşımla işim hakkında konuşurken eşim araya girip hayır o işi yapamazsın dese bozulurdum çünkü. Herkes gittikten sonra başbaşa zaten bu konu tekrar konuşulur ortak bir şeye varılır.
eşin nasıl biri bilmiyorum ama adamın tarzı belli. Eşin de bunları dert edecek bir tipse şu an sırf kendini kanıtlamak için işi inada bindirip o yola girebilir.
aranızda sakince konuşup halledin bence eşin ikna olacaktır sen mantıklı sebepler sunduğunda.
Bu eşler arasındaki iletişimle alakalı.
Orada ben karışmam sohbetlerine.
Eşim de arkadaşının yanında bana danışmaz zira serde erkeklik var çünkü.
Arkadaşına ben bir düşüneyim sana haber vereyim der.
Yalnız başımıza kaldığımızda 'Cemre ne düşünüyorsun?' der ben de hayır derim o da arkadaşına yarın olur 'istemiyorum' der.
Ne kıran olur ne de kırılan.
Temiz iş
Orada ben karışmam sohbetlerine.
Eşim de arkadaşının yanında bana danışmaz zira serde erkeklik var çünkü.
Arkadaşına ben bir düşüneyim sana haber vereyim der.
Yalnız başımıza kaldığımızda 'Cemre ne düşünüyorsun?' der ben de hayır derim o da arkadaşına yarın olur 'istemiyorum' der.
Ne kıran olur ne de kırılan.
Temiz iş