Ahhh kuzum o lafı duyduktan sonra SEN CEVAP VERMELİYDİNNN.eşin adamı geçiştirmek içinde demiş olabilir. Ama sen hakklisın eşin cvp verebilirdi ( sırf kılıbık demesin diye dememiştir)böyle 3.kişiler yüzünden aranızı bozmayın . Birde adam tam bir ş...... miş adamı nasılda kışkırtıyor.Hayırlı geceler arkadaşlar..
Beni tanıyanlar vardır..
9 yıllık evliyim ve eşimden başka kimsem yok yanım da.. yalnızım arkadaş eş dost da kalmadı ben uzaklaştım çünkü çok soru soruyorlardı özel hayatım hakkında (çocuğum olmuyor ve sürekli baski altındaydım o yüzden uzaklaştım herkesten)
Böyle rahatım huzurluyum...
Bugün eşimin arkadaşi msj attı akşama çaya geleceğim evde misin..
Eşim de gel dedi.. sohbet muhabbet derken..
Konu ikinci işe geldi.. Eşim ve ben fabrikada çalışıyoruz.. ben işten yeni ayrıldım tüp bebek tedavisi gördüğüm için... ama maaşım var şuan işsizlik maaşı alıyorum.. çok şükür bi sıkıntımız yok..
Arkadasi eşime dediki ahmet ben ek iş yapacağım gel birlikte girişelim bu işe ortak olalım..
1. ortak işten nefret ederim ben. babam bile olsa güvenmem kimseye.
2. Bizim paraya ihtiyacımız yok olsa zaten ben tekrar işe başlarım..
3. Aylik 10 bin eur ek gelir işi olsun yine istemem çünkü ben çok yalnızım... bunu arkadaşının yanında da dedim...
o arkadaşin eşi çalışmıyor bi geliri de yok...
Eşim de dediki olur aslinda ek iş güzel olur..
Bende dedimki ben yalnızım hafta içi fabrikada hafta sonu ek iş yapacaksın bende tek başıma evde oturacağım soz verme bu abiye istemiyorum ben dedim eşime o abide varken...
Arkadaşı açtı ağzını yumdu gözünü...
Arkadaşı dediki....
KADINDAN IZINMI ALACAK EK IS YAPMAK ICIN KADIN KIMMIS SÖZÜNÜ DINLESIN KIRSIN DIZINI OTURSUN EVDE ..PARA DAHA ÖNEMLİ DEDİ... şok oldum Eşim de sesini bile çıkarmadı bakarız abi dedi.. araştıralım dedi...
Arkadaşı gitti ben sınır krizi geçirdim adam.orda kadın kimmiş ki diyor sen sesini bile çıkarmadın dedim...
Ben bu evde hafta içi de hafta sonu da yalnız kalacaksam giderim o zaman yalnız yasarım giderim bu evden diye bağırdim..
Ben öylesine konuştum diyo hala adama bakarız dedi araştıralım dedi yaaa....
Eğer paraya ihtiyacımız varsa ben çalışırım dedim ek iş fln istemiyorum bana zaman ayırmasını istiyorum sadece...
Sinirden ağladım ben soz verdim ama diyo bide...
Ben iş çıkış saati gelsinde eve gelsin diye saati sayıyorum zaten yalnızım buda millete ek iş sözü veriyor kafayı siyiracagim gerçekten...
Adama dönüp de diyemedi ki kadınlar değerli evde.karimi yalnız bırakamam...
Şimdi ben bu kocaya ne yapayım ALLAH aşkına gece gece sinirden uyuyamıyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadın kimmiş ki onun sözünü dinleyesin kırsın dizini otursun evinde...
- Konu Sahibi ISSIZZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evime kabul edebildigim biriyle konuşabilmem için onunla mutlaka "arkadaş " olmam gerekmiyor ki. Evime annemin arkadaşını agirladiysam onunla da sohbet edebilirim,kardeşimin hiç tanimadigim dahi arkadaşı gelse onunla da sohbet edebilirim.Vesselam eşimin kardeşim dediği arkadaşını evime kabul ettiysem,bir kenarda köşe yastığı gibi durmak ta bana tuhaf geliyor. Başbaşa konuşmaları gerekiyorsa dışarda da oturup konuşabilirlerdi.
Kaldı ki konu askerlik anıları,futbol geyikleri değil ,direk kadini da ilgilendiren bir mesele.Bunu "susulacak konu" kategorisinde görmüyorum o sebeple. Ben kendi arkadaşimla yeni iş,yeni ev v.s. bir konu hakkında konuşurken elbette esim de dahil olup fikrini söyleyebilir,hatta ben sorarım "sen ne düşünüyorsun" diye...Bu atlamak değil,konu ile alakalı taraf olduğu için fikir belirtmektir.
Ha bu bağırıp çağırıp tartışmak anlamında değil tabi ki,detaylı konuşma misafir gittikten sonra yine yapılır.
Ben "iki erkek konuşurken sen niye atladin,sen niye karıştın,sen niye müdahil oldun" sözlerine ithafen yazdım.Orasi kadının da evi ve konu onu da ilgilendiriyor ise elbette karışabilir.
Bu sohbet etmek degil ki. Sohbet edilir ama birini ozellikle muhattap alan soruya, muhabbete ortadan girmek ben istemiyorum, ben istemiyorum, sakın söz verme istemiyorum, ortak işten nedret ederim demek sohbet etmek olmuyor, fikir alisverisi de degil. Ayni sey arkadas grubunda da yapilsa sevmem.
En fazla ben olumlu bakmiyorum derdim şu durumda, 2-3 kere lafa karisip kendi sebeblerimi siralayip adamin onunde eşimi defalarca uyarmaya gerek duymazdim, bu eşime de saygisizlik olurdu.
Adam zaten saygısız terbiyesiz bir tip belli ama siz de çok normal değilsiniz. İki kişi arasındaki muhabbete dalıp durmuşsunuz. Eşinize beni savun diyeceğinize kendiniz verseydiniz ağzının payını. Eşe bu kadar bağımlı olmak gelsin diye saatleri saymak falan sağlıklı bir durum değil. Dünyadaki herkes mi kötü de hiç arkadaş bulamadınız böyle diyen insanlarda sorunun kendilerinde olduğunu düşünüyorum, kendi hayatınız olsun eşinizde ibaret bir hayatınız var gibi duruyor burdan bakınca
Adam hadsiz ve terbiyesiz. Ama böyle ihtilaflı konuların başkalarının yanında konuşulmasını doğru bulmuyorum.Arkadaşı gittikten sonra söyleseniz konu kapanır giderdi. Şimdi sırf arkadaşının gözünde karısının sözünü dinleyen adam konumuna düşmemek için aklına yatmasa da kabul edecek eşiniz. 9 yıllık evlilik de bunu çözememiş olmanız enteresan.
Ayrıca eşinize bağımlı olmanızı da ne olursa olsun sakıncalı buluyorum. Dünya burası 3 dakika sonrası belli değil kimseye endekslememek lazım hayatı. Issızlıktan çıkmanızı dilerim bi an önce.
Ayrıca eşinize bağımlı olmanızı da ne olursa olsun sakıncalı buluyorum. Dünya burası 3 dakika sonrası belli değil kimseye endekslememek lazım hayatı. Issızlıktan çıkmanızı dilerim bi an önce.
Konuyu okurken,eşinin susup kadının sürekli cevap verdiği izlenimi oluşmadı bende. Eşinin de ağzı dili var, o da "olabilir aslında " demiş ,konu sahibi de o an söz vermiş olmasın diye "söz verme,ben istemiyorum " diye belirtmek zorunda hissetmiş kendini. O an sesini çikarmasa,belki konunun detayları konusulacakti,iş ciddiye binecekti,sonradan dönmesi daha zor olacakti. Tamamen konu ve konu sahibi üzerinden yorum yapıyorum.Bu sohbet etmek degil ki. Sohbet edilir ama birini ozellikle muhattap alan soruya, muhabbete ortadan girmek ben istemiyorum, ben istemiyorum, sakın söz verme istemiyorum, ortak işten nedret ederim demek sohbet etmek olmuyor, fikir alisverisi de degil. Ayni sey arkadas grubunda da yapilsa sevmem.
En fazla ben olumlu bakmiyorum derdim şu durumda, 2-3 kere lafa karisip kendi sebeblerimi siralayip adamin onunde eşimi defalarca uyarmaya gerek duymazdim, bu eşime de saygisizlik olurdu.
Adamın ev sahibi kadına yaptığı hadsizlik, saygısızlıktan,eşinin de buna kibarca da olsa tek kelime etmemesinden ziyade "neden lafa girdin" kısmına yoğunlaşip,eşine saygısızlık etmiş olma ihtimalini konuşuyor olmamiz da gerçekten tuhaf.
Neyse, fikirlerimiz karşılıklı değişmeyecek , teşekkürler sohbet için
Şurada bikac cümlede beni asmış kesmiş bazıları.. gerçekten beni ne kadar tanıyorsunuz da eşime bagamli olduğumu nerden çıkarıyorsunuz...
Şurada konu açmaya bile tedirgin oluyor insanlar.. nerden biliyorsunuz benim neler yasadigimi niçin evde yalnız kalmak istemedigimi.. niçin çevrem ile görüşmeyi kestiğimi.. arkadaş grubum var evet sürekli görüştüğüm ama burda zaten karantina olduğu için uzun süredir kimse kimseyle görüşmüyor.. ayda bikac kere grubumuz toplanıp oturup sohbet ederdik..
Şuan korona dan dolayı herkes birbirinden kaçıyor... Şuan burda insanlar bitek işe gidip geliyor... mecburi ihtiyaclar için bazı marketler ve eczane açık.. son tedavimden sonra kendi kabuğuma çekilmek bize iyi geldi... genelde evdeyim zaten zamanimim çoğu evde geçiyor.. hafta içi eşim çalışıyor zaten hafta sonu bari evde olsun istiyorum ayrıca ben adama sadece istemediğimi söyledim... o 1 ve 3 kadar sıraladığım cümleleri de sizin için yazdım bu ve bu sebeplerden dolayı istemiyorum demek istedim...3. Cümleyi arkadaşına da dedim 10 bin geliri olsa yinede evde yalnız kalmak istemem ... bu adam hic gelmeyecekse eve ben neden evliyimmm?
Şurada konu açmaya bile tedirgin oluyor insanlar.. nerden biliyorsunuz benim neler yasadigimi niçin evde yalnız kalmak istemedigimi.. niçin çevrem ile görüşmeyi kestiğimi.. arkadaş grubum var evet sürekli görüştüğüm ama burda zaten karantina olduğu için uzun süredir kimse kimseyle görüşmüyor.. ayda bikac kere grubumuz toplanıp oturup sohbet ederdik..
Şuan korona dan dolayı herkes birbirinden kaçıyor... Şuan burda insanlar bitek işe gidip geliyor... mecburi ihtiyaclar için bazı marketler ve eczane açık.. son tedavimden sonra kendi kabuğuma çekilmek bize iyi geldi... genelde evdeyim zaten zamanimim çoğu evde geçiyor.. hafta içi eşim çalışıyor zaten hafta sonu bari evde olsun istiyorum ayrıca ben adama sadece istemediğimi söyledim... o 1 ve 3 kadar sıraladığım cümleleri de sizin için yazdım bu ve bu sebeplerden dolayı istemiyorum demek istedim...3. Cümleyi arkadaşına da dedim 10 bin geliri olsa yinede evde yalnız kalmak istemem ... bu adam hic gelmeyecekse eve ben neden evliyimmm?
Neden lafa atladin diyenleri anlamıyorum.Orada üç kişi oturuyorlar ve konusuyorlarsa tabi ki konu sahibi de dahil olabilir.Aksi halde "kadın kim,otursun evde sesini cikarmasin" kafasiyla aynı kafa çıkar ortaya.Üstelik konu kadını direk ilgilendiriyor.İki kişi özel konuşurken öteki odadan atlamamiş.
Keşke haddini o an bildirseydiniz.Bir daha evinize kabul etmeyin.
Yalnız kalmak istememe durumunuz ise apayrı bir konu,aa neden kalamiyorsunuz demeyeceğim o sebeple.Bu durumdan bağımsız olarak ta eşinizin ek iş yapmasini istememe hakkınız var.
Ben de lafa neden atladın diyenlerden olduğum için yazmak istedim size. Şimdi şöyle iki kişi kendi aralarında yapacakları işle ilgili konuşuyorlar, arkadaşı bir teklifte bulunuyor konu sahibi diyor ki hayır sen bu işi yapamazsın. Orda konu sahibinin eşi de dönüp cevap verse o ona o ona derken gayet kavga çıkmaya müsait bir ortam. Bence olması gereken, benim kendi adıma sonra yapacağım şey şuydu eşimle arkadaşı gittikten sonra konuşmak. Konu sahibinin yaptığı eşinin arkadaşına eşinin adına cevap vermek ve bu bana göre kim için yapılırsa yapılsın hoş bir tavır değil.
Şurada bikac cümlede beni asmış kesmiş bazıları.. gerçekten beni ne kadar tanıyorsunuz da eşime bagamli olduğumu nerden çıkarıyorsunuz...
Biz burda yazdığınız kadarına hakimiz. Kendinizi eksik veya hatalı ifade etmenizin sorumluluğu bize ait değil. Kendi ifadenizde eşinizden başka kimsenizin olmadığını, eşiniz dostunuz kalmadığını herkesten uzaklaştığınızı yazmışsınız. Şimdi diyorsunuz kalabalık bir arkadaş grubum var koronadan dolayı görüşemiyoruz. Bu iki cümle birbirlerine kuzey ve güney kadar zıtlar. Yazdığınız ilk mesajda eşine bağımlı o gelsin diye saatleri sayan bir kadın izlenimi verdiniz bize. Yazdığınız cümlelerden bu anlam çıkıyor çünkü. Eşinizi evde istemek hakkınız elbette ama bunun muhatabı eşinize iş teklif eden adam değil bizzat eşiniz olmalıydı. Eşimin iş ortağına eşim çok çalışıyor yüzünü göremiyorum desem nasıl durur sizce? Demez mi banane bu eşinle arandaki sorun memnun değilse eşin işten çıksın veya yanına yardımcı alsın vs diye? Sizin yaptığınız aynen bu
Biz burda yazdığınız kadarına hakimiz. Kendinizi eksik veya hatalı ifade etmenizin sorumluluğu bize ait değil. Kendi ifadenizde eşinizden başka kimsenizin olmadığını, eşiniz dostunuz kalmadığını herkesten uzaklaştığınızı yazmışsınız. Şimdi diyorsunuz kalabalık bir arkadaş grubum var koronadan dolayı görüşemiyoruz. Bu iki cümle birbirlerine kuzey ve güney kadar zıtlar. Yazdığınız ilk mesajda eşine bağımlı o gelsin diye saatleri sayan bir kadın izlenimi verdiniz bize. Yazdığınız cümlelerden bu anlam çıkıyor çünkü. Eşinizi evde istemek hakkınız elbette ama bunun muhatabı eşinize iş teklif eden adam değil bizzat eşiniz olmalıydı. Eşimin iş ortağına eşim çok çalışıyor yüzünü göremiyorum desem nasıl durur sizce? Demez mi banane bu eşinle arandaki sorun memnun değilse eşin işten çıksın veya yanına yardımcı alsın vs diye? Sizin yaptığınız aynen bu
Son tedavimden sonra kendi kararımız dı bu konuyu açınca da belirttim zaten son tedavimden sonra uzaklaştık ve bize iyi geldi.. birlikte vakit geçiriyoruz.. artık çalışmadığım için de evdeyim sürekli diye yazıyor orda... yeri geliyor çok sıkılıyorum evde ve mecazi anlamda söyledim onu saatleri sayıyorum diye... hangi insan oturup da Her gün saati sayar eşi eve gelsin diye...?
Bazı günler aşırı sıkılıyorum sadece insanlarla telefon da konuşabiliyoruz arkadaş aile vs o yüzden de bian önce eşim gelse sıkıldım yalnız diyorum...
Problem eşinizin arkadaşında böyle insanları eve niye alıyorsunuz neden dışarda buluşmuyorlar
Is muhabbetine gelince adam da siz sıkılıyorsunuz diye evde oturup sizinle sikilacagina para kazansın daha iyi evlat düşünüyorsunuz ne kadar paranız olursa o kadar iyi hem de böyle bir dönemde.
Kendi yalnizliginizin acısını eşinizi evde tutarak çıkarmaya hakkınız yok diye düşünüyorum
Is muhabbetine gelince adam da siz sıkılıyorsunuz diye evde oturup sizinle sikilacagina para kazansın daha iyi evlat düşünüyorsunuz ne kadar paranız olursa o kadar iyi hem de böyle bir dönemde.
Kendi yalnizliginizin acısını eşinizi evde tutarak çıkarmaya hakkınız yok diye düşünüyorum
Esim zaten hafta içi çalışıyor.. hafta sonunu birlikte geçirelim istiyorum kendisi de aynı fikirde kimseyi zorla yanım da tutmuyorum.. paraya ihtiyacımız yok bizim çünkü biz yıllardır 2 kişi çalıştık.. ihtiyacımız olsa ben tekrar işe başlarım zaten ek iş yapmasını istemiyorum ayrıca güvencem olan parayı da batırmasını göze alamam yıllarca birlikte emek ettik.. Tüp bebek.tedaviisi için para.lazim derseniz burda 6 kez devlet karşılıyor tedavimi bir kuruş çıkmıyor bizden zaten...Problem eşinizin arkadaşında böyle insanları eve niye alıyorsunuz neden dışarda buluşmuyorlar
Son tedavimden sonra kendi kararımız dı bu konuyu açınca da belirttim zaten son tedavimden sonra uzaklaştık ve bize iyi geldi.. birlikte vakit geçiriyoruz.. artık çalışmadığım için de evdeyim sürekli diye yazıyor orda... yeri geliyor çok sıkılıyorum evde ve mecazi anlamda söyledim onu saatleri sayıyorum diye... hangi insan oturup da Her gün saati sayar eşi eve gelsin diye...?
Bazı günler aşırı sıkılıyorum sadece insanlarla telefon da konuşabiliyoruz arkadaş aile vs o yüzden de bian önce eşim gelse sıkıldım yalnız diyorum...
Ohoo saat sayan, balkonda bekleyen, gözü kapıda kalan o kadar çok insan var ki eşi bir an önce gelsin diye. Bunu tamamen ciddi söylüyorum. Siz mecazi anlamda da gerçek anlamda da kullansanız aynı kapıya çıkıyor yazdığınız. Hayatınızdaki tek insan eşiniz ve bu sağlıklı bir durum değil. Siz memnunmuşsunuz siz bilirsiniz ama zaten kendi yazdığınız şeyleri biz söyleyince niye kötü olduk orasını anlamadım.
Eşiniz sizinle aynı fikirdeyse sorun ne o zaman çok çelişkili cevaplarınız diğerlerine de baktım da neyse siz bilirsinizEsim zaten hafta içi çalışıyor.. hafta sonunu birlikte geçirelim istiyorum kendisi de aynı fikirde kimseyi zorla yanım da tutmuyorum.. paraya ihtiyacımız yok bizim çünkü biz yıllardır 2 kişi çalıştık.. ihtiyacımız olsa ben tekrar işe başlarım zaten ek iş yapmasını istemiyorum ayrıca güvencem olan parayı da batırmasını göze alamam yıllarca birlikte emek ettik.. Tüp bebek.tedaviisi için para.lazim derseniz burda 6 kez devlet karşılıyor tedavimi bir kuruş çıkmıyor bizden zaten...
Bence araya girmeniz gayet normal, ben de olsam sinirlenir araya girerdim ki siz eşisiniz, dış kapının dış mandalı değilsiniz. İş kurulsa etkileneceksiniz ki hatta kurulması için harcanak para da sizin de katkınız varmış. Sonra da eşinize söyleyebilirsiniz denmiş de bence sizin de o an fikrinizi belirtmeye hakkınız var gayet.
Konu sizin yanınızda konuşuluyorsa ve alınacak karar sizi de etkiliyorsa (Eşiniz bir işe başlasa, batsa çıksa, eve uğraması azalsa vs e siz de etkileneceksiniz) konuşmaya dahil olursunuz elbette, öylece bir köşede "Onların konusu ben ses edemem" diye beklenilmesini tuhaf bulurum.
Tek hatanız, eşinizin tepkisini bekleyip adama ağzının payını vermemek. O an adama "Kadın kimmiş" gösteriverirdim yerinizde olsam. En fazla sizin tepkinizle, eşinize "Kılıbık" imasında bulunacak bir ayı işte, eşiniz de arkadaşlarını ayıklayıp bazılarını en azından eve kabul etmemesi gerektiğini de öğrenmiş olurdu.
Tek hatanız, eşinizin tepkisini bekleyip adama ağzının payını vermemek. O an adama "Kadın kimmiş" gösteriverirdim yerinizde olsam. En fazla sizin tepkinizle, eşinize "Kılıbık" imasında bulunacak bir ayı işte, eşiniz de arkadaşlarını ayıklayıp bazılarını en azından eve kabul etmemesi gerektiğini de öğrenmiş olurdu.
Son düzenleme:
Eşime kimsenin yanında müdehale etmem. Orda imza atıp ise başlamayacaklarina göre sorun yok. Sonrasında anlatırımderdimi.Hayırlı geceler arkadaşlar..
Beni tanıyanlar vardır..
9 yıllık evliyim ve eşimden başka kimsem yok yanım da.. yalnızım arkadaş eş dost da kalmadı ben uzaklaştım çünkü çok soru soruyorlardı özel hayatım hakkında (çocuğum olmuyor ve sürekli baski altındaydım o yüzden uzaklaştım son bikac aydır herkesten)
Böyle rahatım huzurluyum...
Bugün eşimin arkadaşi msj attı akşama çaya geleceğim evde misin..
Eşim de gel dedi.. sohbet muhabbet derken..
Konu ikinci işe geldi.. Eşim ve ben fabrikada çalışıyoruz.. ben işten yeni ayrıldım tüp bebek tedavisi gördüğüm için... ama maaşım var şuan işsizlik maaşı alıyorum.. çok şükür bi sıkıntımız yok..
Arkadasi eşime dediki ahmet ben ek iş yapacağım gel birlikte girişelim bu işe ortak olalım..
1. ortak işten nefret ederim ben. babam bile olsa güvenmem kimseye.
2. Bizim paraya ihtiyacımız yok olsa zaten ben tekrar işe başlarım..
3. Aylik 10 bin eur ek gelir işi olsun yine istemem çünkü ben çok yalnızım... bunu arkadaşının yanında da dedim...
o arkadaşin eşi çalışmıyor bi geliri de yok...
Eşim de dediki olur aslinda ek iş güzel olur..
Bende dedimki ben yalnızım hafta içi fabrikada hafta sonu ek iş yapacaksın bende tek başıma evde oturacağım soz verme bu abiye istemiyorum ben dedim eşime o abide varken...
Arkadaşı açtı ağzını yumdu gözünü...
Arkadaşı dediki....
KADINDAN IZINMI ALACAK EK IS YAPMAK ICIN KADIN KIMMIS SÖZÜNÜ DINLESIN KIRSIN DIZINI OTURSUN EVDE ..PARA DAHA ÖNEMLİ DEDİ... şok oldum Eşim de sesini bile çıkarmadı bakarız abi dedi.. araştıralım dedi...
Arkadaşı gitti ben sınır krizi geçirdim adam.orda kadın kimmiş ki diyor sen sesini bile çıkarmadın dedim...
Ben bu evde hafta içi de hafta sonu da yalnız kalacaksam giderim o zaman yalnız yasarım giderim bu evden diye bağırdim..
Ben öylesine konuştum diyo hala adama bakarız dedi araştıralım dedi yaaa....
Eğer paraya ihtiyacımız varsa ben çalışırım dedim ek iş fln istemiyorum bana zaman ayırmasını istiyorum sadece...
Sinirden ağladım ben soz verdim ama diyo bide...
Ben iş çıkış saati gelsinde eve gelsin diye saati sayıyorum zaten yalnızım buda millete ek iş sözü veriyor kafayı siyiracagim gerçekten...
Adama dönüp de diyemedi ki kadınlar değerli evde.karimi yalnız bırakamam...
Şimdi ben bu kocaya ne yapayım ALLAH aşkına gece gece sinirden uyuyamıyorum..
Anlamıyorsa yapsın. Ben daha ortak os yapıp ihya olan görmedim. Onu da o zaman konuşuruz işte.
Arkadaşına gelince beyin fonksiyonları gelişmemiş belli ki. Lâkin eşinizin sessiz kalması sizi savunmamasi daha değişik bence. Pısırık insan hiç sevmem. Hele evde aslan dışarıda pisiriksa 2 kere sevmem.