• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kimmiş ki onun sözünü dinleyesin kırsın dizini otursun evinde...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
Hayırlı geceler arkadaşlar..
Beni tanıyanlar vardır..
9 yıllık evliyim ve eşimden başka kimsem yok yanım da.. yalnızım arkadaş eş dost da kalmadı ben uzaklaştım çünkü çok soru soruyorlardı özel hayatım hakkında (çocuğum olmuyor ve sürekli baski altındaydım o yüzden uzaklaştım son bikac aydır herkesten)
Böyle rahatım huzurluyum...
Bugün eşimin arkadaşi msj attı akşama çaya geleceğim evde misin..
Eşim de gel dedi.. sohbet muhabbet derken..
Konu ikinci işe geldi.. Eşim ve ben fabrikada çalışıyoruz.. ben işten yeni ayrıldım tüp bebek tedavisi gördüğüm için... ama maaşım var şuan işsizlik maaşı alıyorum.. çok şükür bi sıkıntımız yok..
Arkadasi eşime dediki ahmet ben ek iş yapacağım gel birlikte girişelim bu işe ortak olalım..
1. ortak işten nefret ederim ben. babam bile olsa güvenmem kimseye.
2. Bizim paraya ihtiyacımız yok olsa zaten ben tekrar işe başlarım..
3. Aylik 10 bin eur ek gelir işi olsun yine istemem çünkü ben çok yalnızım... bunu arkadaşının yanında da dedim...
o arkadaşin eşi çalışmıyor bi geliri de yok...
Eşim de dediki olur aslinda ek iş güzel olur..
Bende dedimki ben yalnızım hafta içi fabrikada hafta sonu ek iş yapacaksın bende tek başıma evde oturacağım soz verme bu abiye istemiyorum ben dedim eşime o abide varken...
Arkadaşı açtı ağzını yumdu gözünü...
Arkadaşı dediki....
KADINDAN IZINMI ALACAK EK IS YAPMAK ICIN KADIN KIMMIS SÖZÜNÜ DINLESIN KIRSIN DIZINI OTURSUN EVDE ..PARA DAHA ÖNEMLİ DEDİ... şok oldum Eşim de sesini bile çıkarmadı bakarız abi dedi.. araştıralım dedi...
Arkadaşı gitti ben sınır krizi geçirdim adam.orda kadın kimmiş ki diyor sen sesini bile çıkarmadın dedim...
Ben bu evde hafta içi de hafta sonu da yalnız kalacaksam giderim o zaman yalnız yasarım giderim bu evden diye bağırdim..
Ben öylesine konuştum diyo hala adama bakarız dedi araştıralım dedi yaaa....
Eğer paraya ihtiyacımız varsa ben çalışırım dedim ek iş fln istemiyorum bana zaman ayırmasını istiyorum sadece...
Sinirden ağladım ben soz verdim ama diyo bide...
Ben iş çıkış saati gelsinde eve gelsin diye saati sayıyorum zaten yalnızım buda millete ek iş sözü veriyor kafayı siyiracagim gerçekten...
Adama dönüp de diyemedi ki kadınlar değerli evde.karimi yalnız bırakamam...
Şimdi ben bu kocaya ne yapayım ALLAH aşkına gece gece sinirden uyuyamıyorum..

Son düzenleme:
Canım keşke eşinden önce sen ağzının payını verseydin.O adamı anası doğurmamış resmen s..... gece gece sinirlendim.Eşinde bence afallamıştır bu konuşma üzerine.

Terbiyesiz işte kuzumm sinirlerimi alt üst etti gitti Ş..
Bizim evimizin düzeni onu ne ilgilendirir..
Ayrıca sen kimsinki sana güvenip de ortak olayım.. Eşim yüz verdikçe astar istiyor sinirlerim bozuldu...

Eşinizde başlayıp bitiyor iş. Onunla çok güzel bir mesafe koymalı, kaldı ki hayatından bile çıkarmalı.. kardeşim dediği insanın karısını rencide etmiş hadsiz.
Bence bu konuyu eşinizle defalarca konuşmalısınız anlayana dek. Bu adamın yaptığı yanına kar kalmamalı, önce güzelce ağzının payını alıp sonra defolup gitmeli😡

Hadsize bak ya sen kimsin? Eşinize de şaşırdım doğrusu benim karıma benim yanımda bağıracak bu sözleri sarfedecek ben susup oturacağım? Yazıklar olsun! Keşke siz ağzının payını verseydiniz çok sinirlerim bozuldu gece gece. Zaten size gelirken karısını getirmeyip evde bırakmasından belliymiş. Evli çiftin evine geliyorsun karını da getirsene be adam!

Terslerim bende farketti zaten konu kapanınca da hemen kalktı geç oldu yarın iş var ben gideyim dedi...
Zor tuttum kendimi çirkinlesmemek için onun seviyesine inmek istemedim.. bi ara.ellerim titredi sinirden mutfağa gittim...

Adam terbiyesiz, misafirlige geldigi evin insanina hakaret ediyor.
Eşine diyecegim şeyi hiç demek istemiyorum. Adam sizinle bu sekilde konusurken eşiniz buna nasil izin veriyor, yetmeyip adamin yaptigi hareketi onayliyor birde bakariz abi filan... 😮😮

Ayrica sizin de hataniz var. İkisi sohbet ediyorken zirt pirt araya girip ben istemiyorum, ben istemiyorum diyip durmamaniz lazimdi.
Eşim ve herhangi biri, benim onaylamayacagim bir konuda konuşuyor dahi olsalar devamli ortaya atilmam o kişiyle samimi degilsem.
Eşim zaten gerekli durumlarda cevap vermeden once bana sorar veya karsidaki kişiye benimle de konuşacagini soyler, benim atilmama gerek kalmaz.

Eşinizle bunu konuşun. Sizinle konuşmadan kafasina göre kimseyle plan proje yapip, söz veremez öyle. Siz de muhabbete atilmak zorunda kalmazsiniz.

Keske sen deseydin biseyler..eşinin aklına yatti galiba ortaklık ihtiyaç yoksa calismasin bencede birlikte vakit geçirecek zamanınizın olması lazım..birde bidaha evinize gelmek isterse müsait değilim de reddet sende gitme..

Arkadaşının yanında tatsızlık çıkmasın diye olayı geçiştirmiş olabilir eşiniz. Keşke siz o anda değil de adam gidince eşinizle paylaşsa idiniz fikirlerinizi. Evlilik paylaşmaktır, beraber zaman geçirmektir, aslında siz haklıymışsınız. Paraya da ihtiyaç yokmuş, eşiniz bunu neden istiyor olabilir?

Eşinize çok mu sarıyorsunuz? Evet sebebini yazmışsınız ama neden eşiniz sizin tek arkadaşınız? Bu kısım pek normal değil. Dünyada herkes mi özel hayata burnunu sokar? Herkes mi hadsiz? Bence siz kendinize size saygı duyan arkadaşlar bulmalısınız. Çünkü böyle devam ederse abuk sabuk nedenlerle eşinizi ve evliliğinizi yıpratma riskiniz yüksek görünüyor.

Beni tanıyanlar vardır..
9 yıllık evliyim ve eşimden başka kimsem yok yanım da.. yalnızım arkadaş eş dost da kalmadı ben uzaklaştım çünkü çok soru soruyorlardı özel hayatım hakkında (çocuğum olmuyor ve sürekli baski altındaydım o yüzden uzaklaştım herkesten)
Konu ikinci işe geldi.. Eşim ve ben fabrikada çalışıyoruz.. ben işten yeni ayrıldım tüp bebek tedavisi gördüğüm için... ama maaşım var şuan işsizlik maaşı alıyorum.. çok şükür bi sıkıntımız yok..
Arkadasi eşime dediki ahmet ben ek iş yapacağım gel birlikte girişelim bu işe ortak olalım..
3. Aylik 10 bin eur ek gelir işi olsun yine istemem çünkü ben çok yalnızım... bunu arkadaşının yanında da dedim...
Bende dedimki ben yalnızım hafta içi fabrikada hafta sonu ek iş yapacaksın bende tek başıma evde oturacağım soz verme bu abiye istemiyorum ben dedim eşime o abide varken...
Arkadaşı dediki....
KADINDAN IZINMI ALACAK EK IS YAPMAK ICIN KADIN KIMMIS SÖZÜNÜ DINLESIN KIRSIN DIZINI OTURSUN EVDE ..PARA DAHA ÖNEMLİ DEDİ... şok oldum Eşim de sesini bile çıkarmadı bakarız abi dedi.. araştıralım dedi...
Arkadaşı gitti ben sınır krizi geçirdim adam.orda kadın kimmiş ki diyor sen sesini bile çıkarmadın dedim...
Ben bu evde hafta içi de hafta sonu da yalnız kalacaksam giderim o zaman yalnız yasarım giderim bu evden diye bağırdim..
Eğer paraya ihtiyacımız varsa ben çalışırım dedim ek iş fln istemiyorum bana zaman ayırmasını istiyorum sadece...
Ben iş çıkış saati gelsinde eve gelsin diye saati sayıyorum zaten yalnızım buda millete ek iş sözü veriyor kafayı siyiracagim gerçekten...
O bu degilde o adamda tam sinsi cakallik sezdim ne yapar ne eder esini ikna eder o fellah. Sonrada bi guzel kocani zorda birakir. Dikkat edin o adam bu laflari edebilicek kadar kör cahil. Herseyi yapar esine okut bu laflarimi

Siz de hatalisiniz , ben esimle ortak is yaptigim halde bir gorusmede esim birsey diyorsa bu sekilde atlamam konuya nasil olsa yanlizken anlatir bana sebebini , bir bildigi bir plani vardir diye dusunurum
İkincisi neden yanlizliga bu kadar taktiniz , esinize fazla sarmissiniz arkadaş edinin kendinize
Ucuncusu adam hanzonun onde gideni , bir daha evinize almayin hiyari

adamın terbiyesizliğine lafım yok

eşin bir anda ne diyeceğini bilememiş diye düşünüyorum ,

ama asıl sıkıntı senın erkekler konuşurken araya girmen , bence gereksiz bir hareket ,

belkide eşin o adamla hiç iş yapmaz geçiştirir , ama sen şimdi adamın yanında bozdugun için erkeklik gururunu kurtarsın diye
iş yapacak , yapmak zorunda hissedecek

çünkü erkekler gazla çalışıyor

Beni tanıyanlar vardır..
9 yıllık evliyim ve eşimden başka kimsem yok yanım da.. yalnızım arkadaş eş dost da kalmadı ben uzaklaştım çünkü çok soru soruyorlardı özel hayatım hakkında (çocuğum olmuyor ve sürekli baski altındaydım o yüzden uzaklaştım herkesten)
Arkadaşı dediki....
Elin adamı bana eşimin yanında posta koycak kadın kimmiş dicek he bide kendi evimde paralarım onu evden kovmaktan beter ederim terbiyesiz adam, eşinde adama ayıp olmasın diye ağzını açmazken seni kırmış haberi yok

Adam çok terbiyesizlik etmiş.

Ama benim takıldığım " Para daha önemli " demesi oldu . Paraya bu kadar tamah eden bir insanla aynı yola bile çıkılmaz zaten . Eşin bunu da göz önünde bulundursun sonra manevi sıkıntıların yaninda maddi sıkıntıya da sebep olur öyleleri kazanayım derken borca girmesin . Böylesine terbiyesiz bir insanla arkadaşlıkta etmesin böylesine karakter yoksunu insan her türlü zarardır.

Eşime yapılan bir teklife kararını bilmeden onu yok sayıp ben cevap vermezdim.
Bebek planımız varsa geleceğimiz için artılar getirecek bir projede "ama benimle ilgilenmesi lazım, arkadaşım bile yok" diye düşünmezdim.
Bana "sen kimsin" diyen adama ağzının payını verirdim, bir daha da evime almazdım.

Eğer eşin olsaydım benim fikrimi bile sormadan konuyu kapatan eşime, yalnız kaldığımızda yaptığı saygısızlık yüzünden haddini bildirirdim.

Back
X