How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kadın Jinekolog mu Erkek Jinekolog mu??????

Kdry23

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
4
0
16
İstanbul
Nedense erkek doktorların kadın hastalıklarında daha başarılı olduğu kanısı var ! doğru da olabilir ancak ben asla ama asla bi erkek doktora gidemem yani jinekolojik durumlar için. öyle dar kafalı biri değilim yanlış anlaşılmasın ama rahat etme meselesi bu. insan kadın kadına bile konuşurken çekindiği şeyleri bi erkekle nasıl konuşabiliyor anlayamıyorm. yani ben yapamam.. ama çevremdekilerin doktorarının hemen hemen hepsi erkek hepsi de memnun :))) Onlarda bana anlam veremiyor :((( Benim doktorum Burçak hanım bahçecide... çok tatlı, çok anlayışlıııı... Onun yanında kendimi çok rahat hissediyorummmmm. Maalesef erkek doktorlar daha başarılı yargısı var bence yanlış... sizlerin yorumlarını merak ediyorummmm???????

Canım ya bende bu konudan kimse şikayet etmiyor mu yakınmıyor mu herkes ne kadar rahat diye düşünüyordum. valla haklısın bence de kadın doktor en iyisi en rahatı.. ben evlilik hazırlığı içerisindeyim. korunma yöntemlerini araştırıyorum. etrafımda kime sorsam ya annenle konuş diyor ya da bi doktora görün diyor ama anneme sormam imkansız bir şey soramam çok utanırım :((( soramam asla. doktora gitmeyi düşünüyorum ve tabikii kadın doktor arıyorum ama etrafımda tavsiye edenlerin doktorları hep erkek nasıl iş anlamadım. senin doktor nasıl? tam olarak yeri nerde? yardımcı olursan çok sevinirim...

Bence bir hekim kadın erkek diye ayrılmadan önce hekimdir. Nerede okumuş nerelerde ihtisas yapmış, tecrübesi deneyimi, güvenilir mi, temiz mi gibi sorular çok daha öncelikli. Kişi istediği cinsiyeti seçip hangisinde rahat olacaksa ona gitsin. Ben güvendiğim hastaneye giderim, oradaki doktor da erkekse de kadınsa da farketmez rahatsızlığımı giderdikten sonra..

Ben size kiaca deneyeimlerimi aktarayim siz karar verin 6 aylik evli oldugum halde hala agrili iliskim oldugu icin jinekolaga gitmeye karar verdim ve tabiki kadin doktor tercih ettim fakat bana oyle acimasiz davrandi ki masada resmen agladim sen kendini kastigin icin aciyordur diyerek canimi yaka yaka devam etti aglamama aldirmadan ustelik ozel hastaneye kendi paramla gittigim halde yasadim bunu sonrasinda tekrar gitmem gerekti kasinti sorunundan dolayi bu sefer mecburdum ama ayaklarm geri geri gidiyordu gozyaslari icinde gittim yine hastaneye ayni doktora ve o doktorun oglenleri geldigini ogrendim erkek doktor vardi bende durumu ve gecmis deneyimimi anlattim oda hic acimayacagini buna soz verdigini soyledi muayeneye aglayarak girdim gulerek ciktim arkadaslar ve usstelik oradaki hemsire bana sunlari soyledi biz burda yuz yuze baktigimiz halde tamer beyi tercih ediyoruz erkek doktor her zaman daha iyidir dedi ve artik doktorum kesinlikle odur...

Ben 1 bebek düşürdüm birde doğumum oldu. Kadın doktorların yaklaşımları sayesinde kadın olduğumdan utandım. Şimdi burada yaklaşımlarını anlatmaya zaman yetmez. Mutlaka iyileri vardır ama bana denk gelmedi. Bence erkek doktorlar daha iyi inanışı çok doğru. Çevremdeki herkese de erkek doktora gitmelerini tavsiye ediyorum.

Bence işinde uzman olduktan sonra kadın ya da erkek farketmiyor...

Herkese Merhabalar... İşinin uzmanı olduktan sonra erkek yada kadın oluşu farketmez diyen arkadaşlarıma katılıyorum. kesinlikle öncelikle önemli olan işini doğru yapan hakkını vererek yapan doktoru bulabilmekte. bazı doktorlar varki insanın yüzüne bakmıyor doğru düzgün bi cevap vermeyi çok görüyor. Bu sadece doktorlukta değil her konuda böyle zaten iyi insanlarla karşılaşmak hayatın her aşamasında çok önemli! Benim demek istediğim kadınlıkla ilgili durumlarda rahatsızlıklarda bir kadın doktorun yanında rahat edebileceğim kadar rahat edemem erkek doktora gittiğimde. Çok başarılı kadın hastalıklarına bakan erkek jinekologlar var ama kadın doktorlarda var onun için çok başarılı kadın jinekologlar araştırılıp bulunabilir benim düşüncem bu. başarısız kadın jinekologlar kadar başarısız ilgisiz erkek doktorlarda var... Birkaç kötü kadın doktor deneyimiyle bütün kadın doktorlar iyi değildir en iyisi erkek jinekologlardır demek çok doğru değil bence.

Canım ya bende bu konudan kimse şikayet etmiyor mu yakınmıyor mu herkes ne kadar rahat diye düşünüyordum. valla haklısın bence de kadın doktor en iyisi en rahatı.. ben evlilik hazırlığı içerisindeyim. korunma yöntemlerini araştırıyorum. etrafımda kime sorsam ya annenle konuş diyor ya da bi doktora görün diyor ama anneme sormam imkansız bir şey soramam çok utanırım :((( soramam asla. doktora gitmeyi düşünüyorum ve tabikii kadın doktor arıyorum ama etrafımda tavsiye edenlerin doktorları hep erkek nasıl iş anlamadım. senin doktor nasıl? tam olarak yeri nerde? yardımcı olursan çok sevinirim...

Canım merhabalar. yardımcı olmak isterim tabiki. sen etrafın söylediklerine bakma en iyisi doktorun yönlendirmesi. annenden utanman sıkılmanda gayet doğal hiç takma git doktora kafan rahat etsin. evliliğin en uğraştırıcı ama en keyifli zamanlarıdır hazırlık dönemi tadını çıkar boşver. Burçak Hanım gerçekten çok tatlı çok yumuşak çok anlayışlı bir hanımefendi. kendini onun yanında güvende hissedersin emin ol. hiç çekinmene gerek yok. zaten o seni rahatlatıyor senin birşey yapmana gerek yok yani. Klinik Avrupa yakasında Fulyada. Fulya’da Hakkı Yeten Caddesi üzerinde Polat Towers’ın çaprazında Opet’in tam karşında. sana nerden nasıl kolay bilmiyorum ama Mecidiyeköyden arabayla 5 dakikalık mesafede. taksiler iyi biliyor yerini. Fulya'da Opet'in karşısında Terrace varmış oraya gidicem dersen götürürler.

benim erkek kadın takıntım yok tu! tu diyorm çnkü artık kadın dr.lara snir oluyorum mmknse erkek dr.a gdiorum ...

size başımdan geçen bişeyi anlatiim evlendiğim ilk hafta idrar yolu enfksiyonu oldum hemen rand. aldım dr.a gttim neyse sevgili bayan dr.umz beni muayne edicek aynen şöle dedi ''kızmısn,değilimisin:53: '' ben zaten utanıorum ilk kez alttan muayne olcam o panikle alttan muayne olabilirm dedim neyse muayne etti bana ne dedi biliomusnuz '' bu erkekler gdip dşarda ilişkiye grip girip mikrop kapıp geliolar, sonrada böyle sevgililerine bulaştırıolar '' kızlar ne diceğimi bilemedim yaa ki pat pat cevap veren bi insanım ama şoktanmı ne kiliştlendim resmen sonra reçete yazıodu çektim elinden bırak yazma diip çıktım ama varya ne evliyim diyebildim , ne sanane sen kmsin böyle konusuosun diyebildim yahu kadın resmen ne muamelesi yaptı :30:
ay aklıma geldikçe saçını başını yolasım gelio:47:

erkek dr.a gdiorum ben genelde yani nedense daha güvenilir geliolar, kadınlar fesat sanırım bilemedim:47:
buarada avrupa hastanesi herman işçiyi şiddetle tavsiye ederim....

Canım merhabalar. yardımcı olmak isterim tabiki. sen etrafın söylediklerine bakma en iyisi doktorun yönlendirmesi. annenden utanman sıkılmanda gayet doğal hiç takma git doktora kafan rahat etsin. evliliğin en uğraştırıcı ama en keyifli zamanlarıdır hazırlık dönemi tadını çıkar boşver. Burçak Hanım gerçekten çok tatlı çok yumuşak çok anlayışlı bir hanımefendi. kendini onun yanında güvende hissedersin emin ol. hiç çekinmene gerek yok. zaten o seni rahatlatıyor senin birşey yapmana gerek yok yani. Klinik Avrupa yakasında Fulyada. Fulya’da Hakkı Yeten Caddesi üzerinde Polat Towers’ın çaprazında Opet’in tam karşında. sana nerden nasıl kolay bilmiyorum ama Mecidiyeköyden arabayla 5 dakikalık mesafede. taksiler iyi biliyor yerini. Fulya'da Opet'in karşısında Terrace varmış oraya gidicem dersen götürürler.

Kdry23 ilgin ve yardımın için çok teşekkür ederim canımmm. gerçekten hekim doğru düzgün işine hastasına saygısı olduktan sonra kadın yada erkek oluşu farketmez aslında belki biz yanlış düşünüyoruz ama rahat edip edememe meselesi işte. anladığım kadarıyla çoğu kişinin başından kötü anılar geçmiş kadın doktorlarla ilgili. bunları da göz önünde bulundurarak hatta birazda korkarak yine de işinde başarılı kadın doktor arıyorum. Bu açıdan tavsiyen ve önerin benim için çok önemli. gidip memnun kalan birinin düşüncelerine ihtiyacım var kafama göre takılıp şansa bırakmak istemedim açıkçası teşekkürler!

bir kere kadın doktora ortopedide gitmistim gayet sıcak sevimliydi ama jinekologda hep erkek denk geldi doktor erkek yada kadın olsun utanmıyorum o an hasta oldugumdanmıdır nedir gozum gormuyor yeterki iyileseyim mantıgıyla yaklasıyorum olaya sanırım

Son düzenleme:
Bende mi bi terslik vardır nedir, kadın jinekologlardan çok çekinirim, ilginçtir. öyle bi kötü hatıram falan da yok aslında...
Benim doktorum Altuğ bey, yaklaşık 5 yıldır tüm kahrımı çekiyor, evlilik öncesindeki jinekolojik sorunlarımdan, çocuk sahibi olma/ pko mücadeleme; doğumumdan özel hayattaki sorunlarımda kadar her derdimi dinlemiştir sanırım:), hem medikal hem de insani yönden 4 4lük biridir Allah razı olsun ondan...Ama o olmasaydı yine erkek jinekolog tercih ederdim sanırım. elimde değil çekiniyorum...

neden genelleme yapma ihtiyacı hissettiniz ki???

kime güveniyorsanız kendinizi rahat hissediyorsanız doktorunuz o kişi olmalıdır...bundan önce yaşadığım yerde jinekoloğum erkekti ve başkasına gitmezdim kesinlikle....burda da bayan...doktorumun cinsiyetini düşünmek hiç ama hiç aklıma gelmedi...

Back