- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.041
CANIM BU BENM 4. DENEMEM OLDUĞU İÇİN 3VE ÜZERİ DENEMELERDE 2 EMBİRYOYA İZİN VERİYOR YASA
2 TANE TRANSFER EDİLECEKTİ AMA BENİM SADECE BİR TANE EMBİRYOM OLUŞMUŞ mafoldumben
CANIM BU BENM 4. DENEMEM OLDUĞU İÇİN 3VE ÜZERİ DENEMELERDE 2 EMBİRYOYA İZİN VERİYOR YASA
2 TANE TRANSFER EDİLECEKTİ AMA BENİM SADECE BİR TANE EMBİRYOM OLUŞMUŞ mafoldumben
tebrik ederim yeteeeeer inşallah muradına erersin hayırlı bir gebelik geçirirsin inşallah alkisalkisalkis ben de bugün kontroldeydim her zaman ki gibi takipteydim. Dr. Um bana arabanın benzini yok düşün arabaya benzin koydun ama araba gitmiyor dedi düşünmek lazım tabii bulan varsa cvbı yazıversin arkadaşlarcadıarzu bu arada diş ameliyatı oldum feci bir şeymişguclubacismile bütün yüzüm uyuşuk cnm yanıyor paraları dr lara kaptırıp kaptırıp duruyorum kafayı yiycemdelikafadulden hepinize hayırlı günleropuyorumnanaktan
inş. O tutar canım,moralini yüksek tut,rabbim yardımcın olsun
arakadaŞlar embİryom bÖlÜnmeye devamedİyormuŞ
transfere yarın ÇaĞırıyorlar
AskAsk SEN NASILSIN CANIM NELER YAPIYOSUN.
canım o kadar çok sevindim ki insallah bu denemede hamile kalırsın artık bu topiktende bi hamile çıkartalım ama değilmi kızlar?
yetercim inşallah bu sefer hayallerin gerçek olur cnm çok sevindim artık aramızda b,i hamile olsun bizlerede umut olsun cnm bu arada bi iyi haberde ben vereyim biliosunuz rahim filmi için dün hastanedeydim filmimi çekildim hiç karkulcak bişey değilmiş boşuna o kadar stres yapmışım sonuçlarımı dr gösterdim mükemmel hiç bi sorun yokmuş tüplerde 2si de gayet iyiymiş gerçekten çok sevindim şimdi eşimin de test yaptırması gerekio sipermiogram ondan sonra tedaviye başlıycaz bakalım hayırlısı hepimiz için canlar opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
yetercim inşallah bu sefer hayallerin gerçek olur cnm çok sevindim artık aramızda b,i hamile olsun bizlerede umut olsun cnm bu arada bi iyi haberde ben vereyim biliosunuz rahim filmi için dün hastanedeydim filmimi çekildim hiç karkulcak bişey değilmiş boşuna o kadar stres yapmışım sonuçlarımı dr gösterdim mükemmel hiç bi sorun yokmuş tüplerde 2si de gayet iyiymiş gerçekten çok sevindim şimdi eşimin de test yaptırması gerekio sipermiogram ondan sonra tedaviye başlıycaz bakalım hayırlısı hepimiz için canlar opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım teeşkür edrim allah razı olsun
sanda geçmiş olsun
inş tedaviye gerek kalmadan bebğin gelir
tebrikler gerçekten çok sevindim adınıza ne güzel bir şey mutlu olmak zemuszemus ama kızlar bir geçmiş olsun bile yazmadınız :1no2:
tebrikler gerçekten çok sevindim adınıza ne güzel bir şey mutlu olmak zemuszemus ama kızlar bir geçmiş olsun bile yazmadınız :1no2:
slm arkadaşlar,dünden beri giren yok sayfaya,nerelerdesiniz?
yetercim,transferin yapıldı mı canım,merakla bekliyoruz,haber ver bizede.
merhabalar arkadaşlar herkesin derdi var tabii koşturmacası var her zaman giremiyor insan şu anda yüzüm gözüm şiş bir de üstüne morardı. çok zormuş neyse yeteeer inşallah yumurta transferin olmuşturkaydirigubbakcemile5 kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
arakadaŞlar transferİm oldu bebİŞİm aldım geldİm
İnŞŞ bana sıkısıkı tutunur
İnŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?