- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
kızlar sonunda adet sökücüler işe yaradı ve bu gün adet oldum çok şükür....inşallah bidaha böyle gecikme yaşamam....
gözün aydın canım hadi hayırlısı bakalım
herşey için yeni bir başlangıç zamanıdır şimdi
Teşekkür ederim canım ama sadece 1 yumurtam oluşmuş malesef ve onun da gelişimi geride.sendende güzel haberler bekliyoruz canım...inşallah bir sürü yumoşun olur :Saruboceq:
sen ne kullandın ben farlutal içtim kaç gün sonra adet oldun
Teşekkür ederim canım ama sadece 1 yumurtam oluşmuş malesef ve onun da gelişimi geride.lmaz: Doktor yine de çalışmaları sıkı tutun dedi bakalım ne olacak. :Saruboceq:
elifciğim canım izin bitti döndüm çok özlemişim sizi biliyomusun ben halen adet olmadım çok stresteyim bu gün 13. günüm hiç bu kadar uzun geçmemişti bir yıldan beridir düzenli oluyodum geçen ayda aşılamam tutmamıştı iğnelerin etkisi devam eder dedi doktor ama adet olmadım test negatif çıktı kandada ne yapıcağımı şaşırdım doktorumda senelik izinde kaldım ortada
kızlar yazamadım embriyo transfer edildi 20 temmuzda test günüm
beklemek çok zor
hayırlısını diliyorum Rabbimden
elif bu gün 16. günüm halen gelen giden yok sabah test yaptım bişey çıkmadı sonra baktım silik bi çizgi var ama çok belirgin değil kafam iyice karıştı hiç bu kadar gecikmemişti
Hayırlısı olsun canım hakkında:Saruboceq:kızlar yazamadım embriyo transfer edildi 20 temmuzda test günüm
beklemek çok zor
hayırlısını diliyorum Rabbimden
Keşke öyle olsaydı ama hayırlısı buymuş demek a.sdeğiştir canım 8. de adet oldum yeni beklenen adet tarihi 2 ağustosGünü geçen arkadaşlar nedir durumlarınız?
inşallah hamişlik heyecanından yazamamışsınızdır :lepi:
merhaba umarım beni de aranıza alırsınız. Bu aralar kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Kimse beni anlamıyor. Ben yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Her ay adetimle birlikte daha da karamsarlığa kapılıyorum. Kendi kendime üzülüyorum ve içime kapanıyorum. Eşimde üzülüyordur eminim bu duruma ama o hiç göstermiyor. Sanki hayatımın odak noktası hamile kalabilmek gibi... Neden kalamıyorum ki? Tanımlanamayan infertilite... İlaç tedavileri kistlere sebep oldu. Kisti düşürelim diye verilen ilaçlar adet düzensizliğine... Şimdi de aşılama için kurula giriyorum. Bilmiyorum yaaa moralim çok bozuk
Hayırlısı olsun canım hakkında:Saruboceq:
merhaba umarım beni de aranıza alırsınız. Bu aralar kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Kimse beni anlamıyor. Ben yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Her ay adetimle birlikte daha da karamsarlığa kapılıyorum. Kendi kendime üzülüyorum ve içime kapanıyorum. Eşimde üzülüyordur eminim bu duruma ama o hiç göstermiyor. Sanki hayatımın odak noktası hamile kalabilmek gibi... Neden kalamıyorum ki? Tanımlanamayan infertilite... İlaç tedavileri kistlere sebep oldu. Kisti düşürelim diye verilen ilaçlar adet düzensizliğine... Şimdi de aşılama için kurula giriyorum. Bilmiyorum yaaa moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?