- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
canım üzülme ALLAH buyuktur bende yenı laproskopi ameliyatı oldum banada ilk önce iki tüpün kapalı denıldı çok zor gunler geçırdım çok ağladım çok dua ettım Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonra bırı açılmış dedıler Allahtan umut kesılmez herseyde bır hayır vardır inşallah hepımız anne oluruz ve hep dua edelım arkadaslar......:1hug::1hug:a.s.
bu arada maydonoz ve süt buharıyla tıkalı tüplerde acılıyormus gelecek ay denemeyı dusunuyorum istersen bır dene....
ben 23 eşim 33 20 temmuz hipogonadizm 1 yıldır istiyoruz menegon günde 3toz 1su 10 gündür yapılıyor devam ediyorum enaz 10 gün daha süreceğe benziyor. ilk deneme.
canlarım cumartesi yumurta toplama
salıda bişey çıkmazsa transfer var
dua edin bana ne olur hepinizi öptüm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
düzelttim canım yerimseniben
canım sağol...hep böyle bir sürpriz yaşamak isterim ama kendimi umutlandırıp dahada strese sokmak istemiyorum...hakkımızda hayırlısı olsun a.s.
yumurtalar toplandı bu sabah
22 tane yumişim var
ama kaç tanesi kaliteli yarın belli olucak
öpüldünüz güzeller:1hug:
maşallah ya işallah hepside kalitelidir.bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur..:ecrin_bebek:
22 tane yumişim var
ayy çok güzel, hadi hayırlısı..yumoşlar annelerine tutunsunlar hiç bırakmasınlar inşallah...
sudecim naber canm nasılsın biz eşimle aşılamaya karar verdik tatili bi süre rafa kaldırdık şuan adet söktürücü içiorum kısmetse 14 temmuz gibi iğneye başlayacam..hepinizi öpüyorum...
22 tane yumişim var
işallah canım rabbim o günleride gösterir...strese girme zaten stres çok büyük etken.varsa vardır yoksa zaten yok..
sağol canım inşallah tutunurlar ama önce döllenme olduğunu bildirselerdi daha mutlu olucam bu saat oldu tık yok offffffffffff
işalah hepsi döllenir canım..dualarımız seninle.rabbim gönlüne göre versin...
canim tum kalbimle dua ediyorum insallah dualarimzi kabul olur ...o mutlu haberide burda kutlarizzz sen moralini yuksek tut bizim ve ailenin dualari hep yaninizda14 tane yumurtam döllenmiş kalitelerini söylemedi dr fisfisfis
daha bugün bölünmeye başlamışlar
bu aşamayı atlattıkalkisalkisalkis
yarın saat 16:00 da transfer var rabbim hayırlısını nasip etsin istemeye ve heves etmeye
çok korkuyorum:1no2: (ama inşallah rabbim bana evlatlarımı nasip eder) :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim hepimize en kısa zamanda evladımıza kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
14 tane yumurtam döllenmiş kalitelerini söylemedi dr fisfisfis
daha bugün bölünmeye başlamışlar
bu aşamayı atlattıkalkisalkisalkis
yarın saat 16:00 da transfer var rabbim hayırlısını nasip etsin istemeye ve heves etmeye
çok korkuyorum:1no2: (ama inşallah rabbim bana evlatlarımı nasip eder) :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim hepimize en kısa zamanda evladımıza kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Dualarımdasın. Bende bu ay klomen tedavisi görüyorum. Yarın ultrasona gireceğim bakalım neler olmuş CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?