Umarım dalga geçiyorsunuzdur sadece ciddi değilsinizdir9 ay bekleyin 2 ay az. 9 ay sonra doğurmazsanız hamile kalmamışsınız demektir
etrafında hamile biri de mi olmadı hiç? hamilelik olsa 2 ayda belli olurdu coktan. kız madem bilginiz yok sevismeyin yaaaaUmarım dalga geçiyorsunuzdur sadece ciddi değilsinizdir(
Etrafımda yok evet kimsem fe yok buraya sordum dalga gecip de lütfen üzmeyin.etrafında hamile biri de mi olmadı hiç? hamilelik olsa 2 ayda belli olurdu coktan. kız madem bilginiz yok sevismeyin yaaaa
Çok yemiş kilo almışsınKızlar ben nisanın 15 inde bşsey yasamıstım ve regl tarihime 1 yada 2 gün vardı içe bosalma olmadı nadiren sadece girip çıktı hemen yine de ella içtim o gün aradan 3 ay gecti elladan dolayı olabilir mi bilmiyorum içinde fazla hormon var beki ondan belki normal yaglanmadır bilmiyorum ama memelerimin yan yukarı taraflarında çatlak izi var beyaz ve biraz sarkık yumuşak da yani kilo aldıysam ondan mıdır bilmem mavi olan damarlar memdeki belli oluyo biraz sizce ihtimal olabilir mi? Gebelikte istemiyorum sivilceler de cıktı göğüslerimde kilodur belki de çünkü olaydan 2 bucuk ay sonra gittim baktı doktora ultrasonla gebelik yok dedi hani olsa görünurmus bilenler varsa yazsınlar lütfen memelerimdeki sorunu anlattım bu arada olaydan sonra regl olmustum 5 gun surdu yani pedimi dolduruyofu ??
e değilsin dedim ya. ne dalgası. ablan olarak uyarıyorum seniEtrafımda yok evet kimsem fe yok buraya sordum dalga gecip de lütfen üzmeyin.
Kusura bakmayın belki ciddiye almıyosunuz beni ama eger etrafımda yakınımda birileri olsaydı bilgi alabileceğim burda hesap açmazdım bu yüzden bin kere aynı seyleri sorup konu açıyorum hani yasamıs etmis bilen ablalar yada evli olanlar vardırda cevap verirler diyee değilsin dedim ya. ne dalgası. ablan olarak uyarıyorum seni
e tammaaaammmm. ben evli ve hamile bir ablan olarak diyorum yok gebelik falan. bana gösterdiğin tepkiyi sevistiğin adama göstersen dertsizdin su anKusura bakmayın belki ciddiye almıyosunuz beni ama eger etrafımda yakınımda birileri olsaydı bilgi alabileceğim burda hesap açmazdım bu yüzden bin kere aynı seyleri sorup konu açıyorum hani yasamıs etmis bilen ablalar yada evli olanlar vardırda cevap verirler diye
Hayır yanlıs anladınız yukselmedim size kendimi açıklamak istedim sadece Göstermedim mi sanıyorsunuz ona da tepki gebermedim sevismek için onunla bian bile iyi hissetmedim o anlarda ama o kadar baglanmıstım ki ona hayatımda,yanımda kalsın diyeydi neyse bu konulara girmeyim…e tammaaaammmm. ben evli ve hamile bir ablan olarak diyorum yok gebelik falan. bana gösterdiğin tepkiyi sevistiğin adama göstersen dertsizdin su an
hiçbir erkek sevistin diye yanında kalmaz. kimse kimseyi yargılayacak durumda değil ama bunun hastalığı var. kendini koruman gerekiyor.Hayır yanlıs anladınız yukselmedim size kendimi açıklamak istedim sadece Göstermedim mi sanıyorsunuz ona da tepki gebermedim sevismek için onunla bian bile iyi hissetmedim o anlarda ama o kadar baglanmıstım ki ona hayatımda,yanımda kalsın diyeydi neyse bu konulara girmeyim…
Ne hastalığı nasıl yanihiçbir erkek sevistin diye yanında kalmaz. kimse kimseyi yargılayacak durumda değil ama bunun hastalığı var. kendini koruman gerekiyor.
cinsel hastalıklar varya. sürtünmeyle bile bulaşan? hpv falan?Ne hastalığı nasıl yani
Hiç iyi hissetmiyorum bu kadar yanlız hissetmemiştim hayatımdacinsel hastalıklar varya. sürtünmeyle bile bulaşan? hpv falan?
dikkat et kendine. bir daha böyle seyler yapma. güvenmediğin, inanmadığın insanla böyle özel şeyler yaşama.Hiç iyi hissetmiyorum bu kadar yanlız hissetmemiştim hayatımda
Tesekkur ederimdikkat et kendine. bir daha böyle seyler yapma. güvenmediğin, inanmadığın insanla böyle özel şeyler yaşama.
4.konunuz sürtünme ile ilgili.Kızlar ben nisanın 15 inde bşsey yasamıstım ve regl tarihime 1 yada 2 gün vardı içe bosalma olmadı nadiren sadece girip çıktı hemen yine de ella içtim o gün aradan 3 ay gecti elladan dolayı olabilir mi bilmiyorum içinde fazla hormon var beki ondan belki normal yaglanmadır bilmiyorum ama memelerimin yan yukarı taraflarında çatlak izi var beyaz ve biraz sarkık yumuşak da yani kilo aldıysam ondan mıdır bilmem mavi olan damarlar memdeki belli oluyo biraz sizce ihtimal olabilir mi? Gebelikte istemiyorum sivilceler de cıktı göğüslerimde kilodur belki de çünkü olaydan 2 bucuk ay sonra gittim baktı doktora ultrasonla gebelik yok dedi hani olsa görünurmus bilenler varsa yazsınlar lütfen memelerimdeki sorunu anlattım bu arada olaydan sonra regl olmustum 5 gun surdu yani pedimi dolduruyofu ??
Demeyin böyle…4.konunuz sürtünme ile ilgili.
Newton bu kadar kafa yormamıştır sürtünmeye.
E yapmayın böyle ...Demeyin böyle…
Haklısınız artık rahatlamalıyımE yapmayın böyle ...
Mantığı yok yazdıklarınızın. Hamile falan değilsiniz.Bu kadar korkuyorsanız da yaşamayın cinsellik. Canınıza yazık.