Kadın hastalığı yardımcı olur musunuz, skuamöz hiperplazi

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
Rahatsızlığın adı skuamöz hiperplazi. bu rahatsızlığı yaşayan var mı bilmiyorum ama benim tüm psikolojimi bozdu. Kaşıntı şikayetiyle gittim biyopsi yapıldı ve skuamöz hiperplazi tanısı konuldu. Üstünde de durulmadı pomad verildi kaşıntı için kullandım fakat ne lanet bir hastalıktır ki geçmiyor kaşıntı. İnternette okuduğum kadarıyla da tam olarak tedavi edilmiyor ve ilerleyen yıllarda %4 kanser riski var. En çok beni yıpratan da bu. Ve neden kaynaklanıyor bu kaşıntı tam bilinmiyor. Benim sorum şu bu rahatsızlığı yaşayan ve kaşıntının üstesinden gelen var mı aranızda? Ya da İstanbul İzmir gibi büyükşehirler de iyi bir doktor tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim.

Annem bu hastalıkla 3 senedir mücadele ediyor bu teşhisi ankara gazi hastaneisnde bir doktor koydu prof. Dr. Nuray Bozkurt merhem tedavisi verdi yaklaşık 1.5 ay kullanıcak 1 hafta arayla çok zor bir hastalık geçmiş olsun

Annem bu hastalıkla 3 senedir mücadele ediyor bu teşhisi ankara gazi hastaneisnde bir doktor koydu prof. Dr. Nuray Bozkurt merhem tedavisi verdi yaklaşık 1.5 ay kullanıcak 1 hafta arayla çok zor bir hastalık geçmiş olsun
Bana özelden mümkünse işe yarayıp yaramadığını yazabilir misiniz? Teşekkür ederim

Back