KADIN GİRİŞİMCİLER PARALARINI NEREDE ÇOĞALTMALIDIR?

superdogal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
21
7
37
Girişimci olarak kimseden destek alamamış ve kendi ayakları üstünde durabilen bir kadın olarak olarak söylemeliyim ki iş kurmaktan daha zoru yürütmek ve büyütmek. Bu yüzden gerçekten şuan elimdeki miktarı katlamalıyım. Bana bu konuda lütfen destek olur musunuz kızlar, kısa sürede bir yatırım yapıp paramı çoğaltmalıyım. Fikirlerinizi bekliyorum?

ben işinin peşinden her zaman koşup para kazanan bir kadın olarak işimi büyütmemi n kolay bono ya borçluyum.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım, sonra da memnun kalınca bırakmadım. Yıl boyu aynı faizler ile işlettim paramı biriktirdim attım hesaba mükemmel bir işleyiş var gerçeten

yaa aynı faizleri bulmak bu devirde kolay degil bende aynı şekilde araştırmam lazım hemen bakıcam şartları neymiş o_O

ben işinin peşinden her zaman koşup para kazanan bir kadın olarak işimi büyütmemi n kolay bono ya borçluyum.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım, sonra da memnun kalınca bırakmadım. Yıl boyu aynı faizler ile işlettim paramı biriktirdim attım hesaba mükemmel bir işleyiş var gerçeten
canlar bende bundan memnun olanlardanım getirisi uzun yani arastırdığım kadarıyla öyle...

kadın girişimcilerin sonuna kadar arkasındayım helal olsun.. .kolaylıklar dilerim... bende biriktirebildiğim kadaryla yatırım yapıp gerçekten kendimi kanıtlamak isterim

X