• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın erkeğe teklif edebilir mi?

umutbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
215
53
28
30
Mrb arkadaşlar...
Benim çok hoslandigim biri var ortak arkadaş ortamimiz iş okul hicbirseyimiz yok ben yanlızca onu işyerine gidebilirsem uzaktan görebiliyorum sadece iki kere konuştuk ve onu tanımayı çok istiyorum..

Sizce bir kız bu durumda tanışmak istediğini söyleyebilir mi sizce napmalıyım...

bence sen söyleme hiçbirşey arkadaş olmaya çalış ve ilgisini kazanmaya çalış .sonrada kaçan kovalanır misali yap.

Reddetme olasılığı çok yüksek eğer reddettiği zaman kendini kötü hissetmeyeceksen bu teklifte bulun unutma zamanı geriye alamayız...

Evet.
Kazanabileceklerinizi ve kaybedebileceklerinizi düşünün, kazancınız olası kaybınızdan fazlaysa istediğinizi yapın. Niye illa her şeyi erkekten bekliyoruz?

Reddedilme durumunda bunu rahatlıkla kabul edebilecekseniz şansınızı deneyebilirsiniz.

kadinlarda teklif edebilmeli ilk başlarda başbaşa yemek teklif et o ne iş yapiyorsa o onun ilglendiği alanla ilgili sorular ile başlayabilirsin bence

Edebilir. Görüşerek tanışma imkanın varsa onu dene, hiç bir imkanın yoksa görüşmeyi teklif et. Gidişata göre bakarsın.

İŞİ NE ÜZERİNNE ACABA BİR DAHA GİTME ŞANSINIZ YOKSA EDDİN TEKLİF EŞİME İLK ADIMI BEN ATTIM ŞUAN EVLİYİZ

Bence siz teklif etmeyin. Ama arkadaşlık kurun. Siz yeşil ışık yakın ki onun ilgisi varsa zaten adım atacaktır. Arkadaşların dediği gibi kadın teklif edince sonu iyi olmuyor.

Back
X