- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
Evine, kendine maddi katkı sağlamak isteyen hanımlara güzel bir fırsat ıstanbul/Kartal Belediyesine teşekkürler...
teessüf ederim projeyi kadın emeğini değerlendirme vakfı yürütüyor :kedi:
kartal belediyesi de destek vermekte..
Niye teessüf ediyorsun anlamadım vakıf tek başına yapamayacağına göre kartal belediyesine teşekkür ettim ben de alsanaalsanasmile
Evine, kendine maddi katkı sağlamak isteyen hanımlara güzel bir fırsat İstanbul/Kartal Belediyesine teşekkürler...
Arkadaslar bence kadın emegı super bır kurulus kadınlara sahıp cıkıyor ama tabıkı beledıyede calısmalara destek verıyor dayanısma cok ıyı ıkı tarafata tesekkur etmelıyız benım bır sorum olacak mekan sıcakmı malum kıs ve havalar cok soguk ben kartalda oturmuyorum ama cok hosuma gıttı proje super,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sivil Toplum Kuruluşlarının da gönüllü olarak bu tür işlere baş koymaları da gözardı edilemez tabii ki Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'na da teşekkürler a.s. kaydirigubbakcemile5
ben maltepede ıkamet edıyorum ve bır cok arkadasımla paylastım konuyu maltepe yede yer verırlermı acaba yada maltepede acılsa ne guzel olurdu cunku maltepeye baglı bır cok yer var ve bayanların genelde maddı durumları cok duzgun olmayan fakat cokta el becerısı olan okadar cok arkadasımız var kı esenkent zumrut evler gulsuyu semtlerı zaten sıtelerın ısımlerınden bıle anlıyabılırsınız ınsanların genel durumlarını ısımleri -dar gelırlılersıtesı -ıett blokları- ıscı emekcılerı sıtelerı aklıma gelenlerden bazıları sevgılerımleKK üyeleri arasında Kartal ve civarında oturanların olduğunu biliyorum çevrelerine duyururlarsa faydalananlar olabilir
:enbuyukkk:
ben maltepede ıkamet edıyorum ve bır cok arkadasımla paylastım konuyu maltepe yede yer verırlermı acaba yada maltepede acılsa ne guzel olurdu cunku maltepeye baglı bır cok yer var ve bayanların genelde maddı durumları cok duzgun olmayan fakat cokta el becerısı olan okadar cok arkadasımız var kı esenkent zumrut evler gulsuyu semtlerı zaten sıtelerın ısımlerınden bıle anlıyabılırsınız ınsanların genel durumlarını ısımleri -dar gelırlılersıtesı -ıett blokları- ıscı emekcılerı sıtelerı aklıma gelenlerden bazıları sevgılerımle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?