• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum ile ilgili sorusu olanlar

sizin adet düzenleyici ilaç kullanmanız gerekir lütfen kadın doğum doktoruna biran önce muayene olunuz

Cevabınız için teşekkürler.
Daha önceleri de 2 ayda bir olurdum sempatiksalakcinni

Sizce nedeni ne olabilir peki bunun bu kadar kısa sürelerde adet olmamın?

Son düzenleme:
esedas hanım merhaba,biz bebek sahibi olmak istiyoruz dr kontrole gittim,herşey normal dedi,fakat kandaki hemoglobin değerim 10.6 çıktı,kansızlık yani,bu gebe kalmama engel midir?cvp için şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
merhaba
benim beyaz kremsi kokusuz ve kaşıntısız akıntım var size ne olabilir gebeliğe engelmidir

mrb.ben 3 ay önce normal doğum yaptım.3.700 doğdu bebeğim.makata kadar yırtığım vardı.dikişlerim tutmamış, açılmış iki kere dikiş atıldı.buna rağmen yine biraz açıklık kalmış.orasıda kendi kendine kaynamış fakat düzgün değil.ve şuanda namaz kılarken yada bazen hareket ederken vajenden ses geliyor.birde ilişkide çok ağğrım oluyor.dr.estetik dikişle düzeltebileceğini söyledi.normal dikiş bende tutmuyor,estetik dikiştede tutmazsa diye korkuyorum.bu şikayetlerimin nedeni dikişlerimin düzgün kaynamamasındanmı yoksa iri bebekten dolayı vajen büyümesinden mi?bu durumda ne yapmalıyım?estetik dikişmidir çaresi?

Merhaba
Ben uzun süredir sık adet görüyorum.Temizlik müddetim 15 gün,hatta 14,13 e düştüğü bile oluyor.Parolaktinim 27 30 civarı. Parolaktinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba?Ayrıca 4 senedir bebeğim de olmuyor.Sık adet görmenin sebebi nedir?3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum onunda bir faydası olmadı.

mrhaba ben 17+4 haftalık hamileyken ultrasyonda dr. bebeğin ölçümlerini yaptı . yüzünde bir olumsuzluk ifadesi gördüm bir şey varmı diye sordum ama yok normal herşey dedi sonra bize verilen ultrasyoon kağıdında ki ölçümleri netten araştırdım ofd(hc) yazan bölüm bnde 5.03 cm yazıyor netteki normal değerler böyle değildi sanki içime bir kuşku geldi bir problemm varmıdır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

mrhaba ben 17+4 haftalık hamileyken ultrasyonda dr. Bebeğin ölçümlerini yaptı . Yüzünde bir olumsuzluk ifadesi gördüm bir şey varmı diye sordum ama yok normal herşey dedi sonra bize verilen ultrasyoon kağıdında ki ölçümleri netten araştırdım ofd(hc) yazan bölüm bnde 5.03 cm yazıyor netteki normal değerler böyle değildi sanki içime bir kuşku geldi bir problemm varmıdır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

slm bazı gebelerimizde bu değerleri görüyoruz daha sonraki haftalarda normale dönüyor daha önünüzde 4 ay var her şeyi böyle kötüye yormayınki gebeliğniz rahat geçsin geçmiş olsun

selam pkoluyum 2 yıldır yasmin içiyorum
geçen ay ek olarak doktorum gilifor adlı ilacı verdi
ama ben yan etkilerinden dolayı yarıda kestim
kestikten 3 gün sonra adet olucakmış gibi
karnım ağrıdı ve biraz kanamam oldu bu ilacı
yarım bırakmamdanmı kaynaklanıyo acaba
yoksa daha 10 gün var adet olmama bu arada
ben yasmini içiyimmi kanamam varken kesiyimmi neden böyle
oldu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim ....

merhaba..benim adetim 10 gün gecikti 3 defa test yaptık sonuç negatif çıktı fakat hala kanamam yok testler ne kadar güwenilirdir doktora gitmem gerekirmi daa yeni ewliyiz çocuk düşünmüyoruz napıcağımı bilemiorum...

merhaba..benim adetim 10 gün gecikti 3 defa test yaptık sonuç negatif çıktı fakat hala kanamam yok testler ne kadar güwenilirdir doktora gitmem gerekirmi daa yeni ewliyiz çocuk düşünmüyoruz napıcağımı bilemiorum...

slm, idrar tahlili değilde bir kan testi yaptırırsanız sonuç daha güvenilir olur

selam pkoluyum 2 yıldır yasmin içiyorum
geçen ay ek olarak doktorum gilifor adlı ilacı verdi
ama ben yan etkilerinden dolayı yarıda kestim
kestikten 3 gün sonra adet olucakmış gibi
karnım ağrıdı ve biraz kanamam oldu bu ilacı
yarım bırakmamdanmı kaynaklanıyo acaba
yoksa daha 10 gün var adet olmama bu arada
ben yasmini içiyimmi kanamam varken kesiyimmi neden böyle
oldu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim ....

yasmini kullanmaya devam edin, kanamanız gliforu yarıda bırakmanızdan kaynaklanıyor

çok teşekkür ederim bi önceki sorumu cevapladığınız için
ben bişey daha sorcam annemim vücudunda sebepsiz
morarmalar oluyodu yani çarpmıyodu biyere biz bi dahiliye uzmanına
gittik gerekli bütün tahlilleri yaptı kötü bişey çıkmadı çok şükür
sadece demiri çok düşüktü oda morarma yapnmaz dedi doktor bi kadın doğumcuya görün
hormınlardan kaynaklanıyo olabilr dedi bu doğrumu hormonlardaki bozukluk morarma yapar mı?

Back