• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum ile ilgili sorusu olanlar

slm canım,banada yardımcı olabilirmisin
4 haftalık hamileken dün düşük yaptım,6 ve 4 cm olmak üzere rahimde miyomum var.doktor ondan kaynaklandığını ve sürekli bir düşük riski olduğunu bu yüzden ameliyat olmam gerektiğini söyledi.birde miyomektami yapcaz dedi.netten araştırdığıma göre laporaskopi daha az riskliymiş bide daha çabuk gebe kalınabiliyormuş.öğrenmek istediğim bu boyutlardaki miyomlar laporoskopiyle alınıp alınamayacağı.

canım 38 yaşındayım ve çocuğum yok.yardım edebilirsen çok sevinirim.

merhabalar esedas,ben ilk adet olmaya başladığımdan beri düzensiz adet görüyorum.hem d aradan aylar bile geçiyor...şimdiye kadar gittiğim doktorların hepsi rahim ve yumurtalıklarda sorun olmadığını söylüyor.hormon testleri de normal çıkıyor.şimdi 1 senelik evliyim.yine doktora gittim yine aynı şeyler söylendi.ama hiç bir şey yoksa neden adet olamıyorum.ve evlendiğimden beri korunmadığım halde hamile de kalmadım.bu konuda bilginiz varsa fikirlerinizi almak isterim.şimdiden teşekkürler...bu arada 25 yaşındayım..

merhabalar esedas,ben ilk adet olmaya başladığımdan beri düzensiz adet görüyorum.hem d aradan aylar bile geçiyor...şimdiye kadar gittiğim doktorların hepsi rahim ve yumurtalıklarda sorun olmadığını söylüyor.hormon testleri de normal çıkıyor.şimdi 1 senelik evliyim.yine doktora gittim yine aynı şeyler söylendi.ama hiç bir şey yoksa neden adet olamıyorum.ve evlendiğimden beri korunmadığım halde hamile de kalmadım.bu konuda bilginiz varsa fikirlerinizi almak isterim.şimdiden teşekkürler...bu arada 25 yaşındayım..[

slm, adet düzensizliği için ilaç başlamaları gerekiyordu hamile kalamamanızın nedeni ise daha yeni evli olduğunuz için ve yaşınızında 25 olmasından dolayı doktorlar beklemeyi tercih etmiş olabilir bebek için bir süre daha beklemenizi tercih ederim eğer yinede olmazsa o zaman tedaviye alırlar sizi geçmiş olsun

4 haftalık hamileken dün düşük yaptım,6 ve 4 cm olmak üzere rahimde miyomum var.doktor ondan kaynaklandığını ve sürekli bir düşük riski olduğunu bu yüzden ameliyat olmam gerektiğini söyledi.birde miyomektami yapcaz dedi.netten araştırdığıma göre laporaskopi daha az riskliymiş bide daha çabuk gebe kalınabiliyormuş.öğrenmek istediğim bu boyutlardaki miyomlar laporoskopiyle alınıp alınamayacağı.

canım 38 yaşındayım ve çocuğum yok.yardım edebilirsen çok sevinirim

sizin için dr. ile görüşüp sorunuza o şekilde cevap vermek istiyorum iki gün ameliyat günü daha sonra size cevap verebilirim geçmiş olsun

canım 38 yaşındayım ve çocuğum yok.yardım edebilirsen çok sevinirim

sizin için dr. ile görüşüp sorunuza o şekilde cevap vermek istiyorum iki gün ameliyat günü daha sonra size cevap verebilirim geçmiş olsun

bekliycem canım sağol..

bekliycem canım sağol..

SLM DR BEY İLE GÖRÜŞTÜM MYOMUN YERİNİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU RAHİM İÇİNE DOĞRU İSE MYOM AMELİYAT OLMAN GEREKTİĞİNİ EĞERKİ RAHİM İÇİNE DOĞRU DEĞİLSE HİÇ GEREK OLMADIĞINI ANCAK İKİNCİ BİR GEBELİĞİDE DENEMENİZİ SÖYLEDİ TABİKİ BUNA HASTAYI GÖRMEDEN USGYLE MYOMUN BİÇİMİNİ GÖRMEDEN NET BİŞEY SÖYLEYEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ GEÇMİŞ OLSUN

canım işte o biraz zor gibi ama daha çok merak ettiğim neden bunu önerdiğin yani kalıcı olanmı yoksa bumu hangisi buna karar vermek istiyorum

hem ücreti daha fazladır hemde kesinliliği yoktur iki gün önce yapılan bir müdahale olursa yeni bir müdehale olduğu için ilişkiye girdiğinde kesinlikle kanama olacaktır en azından müdahale yapılan yerin kanaması olacaktır karar senin

SLM DR BEY İLE GÖRÜŞTÜM MYOMUN YERİNİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU RAHİM İÇİNE DOĞRU İSE MYOM AMELİYAT OLMAN GEREKTİĞİNİ EĞERKİ RAHİM İÇİNE DOĞRU DEĞİLSE HİÇ GEREK OLMADIĞINI ANCAK İKİNCİ BİR GEBELİĞİDE DENEMENİZİ SÖYLEDİ TABİKİ BUNA HASTAYI GÖRMEDEN USGYLE MYOMUN BİÇİMİNİ GÖRMEDEN NET BİŞEY SÖYLEYEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ GEÇMİŞ OLSUN

canım çok teşekkür ederim,çok iyisin...opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim . çocuk için endişelenme diyorsunuz yani...bu araa adet düzenleyici bir çok ilaç kullandım.ama olmuyor işte.acaba sadece yapıyla ilgili olabilir mi? illa bi sorunum olması gerekmez diyebilir miyim?

Ben izmir karşıyaka da kadın doğum uzmanının yanında çalışmaktayım rahatsızlığınızla ilgili doğru ve net bilgi almak isterseniz msj gönderin her konuda yardımcı olurum

cvp lutfen acılllll kayınvaldem 68 yasında rahım kalınlasması varmıs.parca alındı basıt a tıpısız cıktı dktr kotu olmadgını ama yınede amelıyat olması gerektgnı soyledı. ama kayınvaldem kılolu 100 cıvarı dıkıslerıyle ılgılı sorun olursa dıye korkuyorz.acık mı kapalı mı amelıyat onerırsınz.kapalıyıda laparaskopı ıle yapıyorlarmıs.acık olursa cok zor olurmu kı salı amelıyat olcak tesekkurler

bı sey daha ıllakı amelıyat olması gerekırmı kı.hafıf hafıf kanaması oluyrmus ılerde kansere cevırrse dıye kendsı korkuyo ve amelıyat olmak ıstyor.lutfen bı fıkır verın.maddı durumu ıyı olmadgı ıcın yesıl kartı var cok fazla bı dktra gsterme sansımz yok dogum evınde olcak amelıyat ltfen yerdımcı olun tesekkurler,kılolu oldgu ıcın acık amelıyat olursa zor mu olur yas olarakta rısklı mı

slm,canım cevabında miyomun yerine göre ameliyat kararı alınır demiştin.ben az önce doktordaki kızları aradım bilgi almak için.iki ayrı doktora gitmiştim.biri submikoz diğeri ise multipli miyom dediler.sanırım çeşidinden anlaşılır.birde bu çeşit miyomlara laparoskopi yapılır mı,gerçi bu hastanede yapılmıyormuş.

canım ne olur doktoruna sorup yardım et bana,çok geç kalmadan anne olmak istiyorum...

cnm peki hangi gün başlanmalı 26-27 günde adet oluyorum 9.gün mü yoksa 13.gün mü

Son düzenleme:
Bir soruda ben yöneltmek istiyorum..
3 defadır 12-14 gün aralıklarla regl oldum
daha önce böyle bir durum hiç olmamıştı.:uhm:
Nedeni nedir acaba?

Son düzenleme:
cvp lutfen acılllll kayınvaldem 68 yasında rahım kalınlasması varmıs.parca alındı basıt a tıpısız cıktı dktr kotu olmadgını ama yınede amelıyat olması gerektgnı soyledı. Ama kayınvaldem kılolu 100 cıvarı dıkıslerıyle ılgılı sorun olursa dıye korkuyorz.acık mı kapalı mı amelıyat onerırsınz.kapalıyıda laparaskopı ıle yapıyorlarmıs.acık olursa cok zor olurmu kı salı amelıyat olcak tesekkurler

kapalı olmanızı öneririz tabiki hastanın diğer rutin tahlillerine bakarak buna doktoru net cevap verir şaker tansiyon vs. Gibi şikayetleride varsa doktorunuz size en doğru bilgiyi verecektir

[ı][/ı] çok teşekkür ederim . çocuk için endişelenme diyorsunuz yani...bu araa adet düzenleyici bir çok ilaç kullandım.ama olmuyor işte.acaba sadece yapıyla ilgili olabilir mi? Illa bi sorunum olması gerekmez diyebilir miyim?

yapıyla ilgili değildir hormonlarla ilgilidir size yardımcı olabilmemiz için doktorun sizi detaylı muayene etmesi gerekir burdan çok fazla yararımız dokunamaz siz iyi bir k.doğum doktorunun özel muayenesine gidin bence

slm,canım cevabında miyomun yerine göre ameliyat kararı alınır demiştin.ben az önce doktordaki kızları aradım bilgi almak için.iki ayrı doktora gitmiştim.biri submikoz diğeri ise multipli miyom dediler.sanırım çeşidinden anlaşılır.birde bu çeşit miyomlara laparoskopi yapılır mı,gerçi bu hastanede yapılmıyormuş.

Canım ne olur doktoruna sorup yardım et bana,çok geç kalmadan anne olmak istiyorum...

ameliyat olmadan tekrar bir gebeliği öneririz ancak gebeliğinizin iyi takip edilmesi gerekir

Back