Kadın doğum ile ilgili sorusu olanlar

benim adetim normalde 6yada 7 günde bitiyor ama tam bittiderken kahverengi akıntı oluyor onuncu güne kadar daha önce hormon testleri yapıldı temiz çıktı her ay olmasada iki üç aydar oluyor problem olabilirmi

slm eğerki adet bitiminden sonra kahverengi akıntı 1-2 gün devam ediyorsa sorun değildir ancak bir hafta on gün devam ediyorsa doktora gitmeniz gerekir

mrb,öncelikle yardımların için tşk ederiz.benm sürekli gittiğim bi dr vardı,o bebek için yumurtlama günlerinde hergün birlikte olunması gerektiğini söylerdi,bide bi prof. gitmiştim oda hergün değilde 2 günde bir birlikte olunması gerektiğini söyledi,acaba hangisi doğru

mrb esedas benim sana bi sorum olacak cevaplarsan sevinirm.
Ben 2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum(hem adet düzensizliği hem korunmak için) İlaca başladığımdan beri reglim çok düzenli oluyordu.Ama bu ay tuhaf bi şekilde yeni kutuya başladıktan 1 hafta sonra çok az lekenmelerim oldu´ve gitgide adet kanamasına döndü.Şuanda 10. gün.Önce önemsemedim ama artınca endişe etmeye başladım.Şuanda normal adet kanaması gibi.Ama normal adet günüme daha 2 hafta var.Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ama beni öncesinde bilgilendirirsen sevinirim.

benim bir kızım var 4 yaşında iki senedir de korunmuyoruz..ara ara tedaviye gittim ama olmadı ..hazirandan beri dr değiştirdim bu dr rahmimin aşırı dönük olduğunu söyledi..herhangi bir operasyonla dönmeyeceğini sadece hamile kalırsam düzeleceğini söylüyor ve beni aşılamaya davet ediyor..ne yapacağımı şaşırdım..birde pco liyim..kızımada tedaviyle hamile kaldım..bu glukofen gibi hapları kullanıp hamile kalanları adetleri düzelenleri duydum..dr um vermiyo bana..acaba kendim alıp kullansam zararı olur mu..4-5 aydır adetlerimin son günleri kanama çanur renginde oluyo kahverengi ..acaba herhangi bir rahatsızlık belirtisi mi?kusura bakmayın çok uzun oldu...teşekkür ederim..

slm spermler ne kadar katali olursa gebelik oranı o kadar yüksek olur nedeni ile ili günde bir ilişkiye girmek doğru olanıdır ancak yumurta takibi yapılıyorsa doktor yumurtaların büyüme derecesine göre ilişki değişebilir inşallah kısa bir süre sonra bebişini karnında hissedersin :)

doğum kontrol hapını bir gün dahi içmeyi unutursan kanama görebilirsin ancak düzenli kullandıysanız bu şikayetiniz ancak usg ile teşhis edilebilir fazla gecikmeden doktorunuza başvurun

öncelikle geçmiş olsun burada kesinlikle ilaç kullan veya kullanma gibi net bişey söyleyemeyiz ancak rahimin dönük olması gebelik için herhangi bir sorun değildir sadece adet dönemlerinizde ağrılı geçmesine neden olur adetinizden sonraki bir iki gün koyu kahve akıntı oluyorsa sorun değil ancak bir hafta veya daha uzun sürerse sıkıntı yaşanır o zaman doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim

geçen ay içnde 2 kere unutmuştum ve geç içmiştim.ama bu aya dediğim gibihenüz kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu ve ddüzenli kullandım.Doktora gitsem iyi olucak sanırım.
Bilgilendirdiğin için tşk

çok teşekkür ederim..a.s.

merhaba ben 32 haftalık hamileyim az önce misafirliğe yengem geldi ve kendi doğum hikayesini anlattı bende 3. çocuğunu doğururken hastanedeydim yengemin hemşire elini rahminden içeri sokarak bebeğin başını düzeltmeye çalışmış bende anaokulu öğretmeniyim bu konularda bilgim olduğu için yanlış bir uygulama yapmış olduğunu söyledim. bana dediki normal doğum yapılan herkeze ellerini sokarlar ay anlatabildim mi afedersiniz şimdi korkuya kapıldım dr.a gitmeme 2 hafta var sitelerde bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum fakat bulamadım. şimdiden çok teşekkürler.

cnm çok tşkr ederim cevap için,ben 26-27 günde bir adet oluyrm,kaçıncı gün başlamalıyız birlikte olmaya bebek için,gün aralıkları ne olmalı,bide pko luyum ben

Merhabalar benim de bir sorum olacak yanıtlarsan sevinirim. 1,5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ön bir muayene için doktora gittim.akıntı problemim vardı smear testi yapıldı iltihap varmış bunun için donaxly vajinal tablet,monodoks ve biteral antibiyotik kullandım. Doktor tedavi süresince 1 ay korunmamız gerektiğini söylemişti.ilaçlarım 10 gün önce bitti şu an korunmayı bırakabilir miyiz?ilaçlar gebeliği etkileyebilir mi? bir de iltihap gebeliğe engel midir? şimdiden teşekkürler...

evleneceğin günden iki gün önce dr git ve müdahale edilsin herhangi bir sorun yaşamazsın antepte inanın hiç tanıdığım yok geçmiş olsun

slm canım banada yardımcı olursan sevinirim yaklaşık bir sene doğum kontrol hapı kullandım önce yasmin sonra ginera ya geçtim ginera çok isteksizlik yaptı bende bıraktım sonra adatlerim çok gecikti ve çok az olmaya başladı dk gittim hormonların biraz bozulmuş dedi 5 ay ilaç verdi 2ay önce tekrar gittim ve düzelmiş atrık hormonlar dedi ama ben hala çok düzensiz ve az adet oluyorum şimdi hapa tekrar başlicam dk tor başlayabilirsin bir sakıncası yok dedi daha önceki gibi adetimiz ilk günümü almam gerekiyor adet olursam tabi yene geciktim hala olmadım hap alırken çok düzenli oluyo adetim senin tavsiye edeceğin bir hap varmı ben yasmin düşünüyorum tekrar cvp için şimdiden teşekkür ederima.s.

merhabalar o söylediğiniz olay bebeğin pozisyonunda bir sorun olduysa sizin söyldiğiniz gibi başı düzeltilir bebeğin ancak benim bebeğimin çenesi rahimde olduğu için sezeryanı tercih ettik bugün olsa yine sezeryan isterim çok rahat ancak bebeğin geliş pozisyonu normalse zaten kendiliğinden doğuyor merak etmeyin

doktorunun çok güzel bir tedavi ve bilgi vermiş bence verdiği süreyi bekleyelim iltihap bebek olmaması için bir etkendir ancak verilen tedavi sonucunda kısa bir süre sonra iltihap geçecektir birazcık sabır......

yasmin en az yan etkisi olan güzel bir ilaç bencede adetinin ilk günü başlaman gerekir adetin tekrar düzene girecektir geçmiş olsun

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ESEDAS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…