Kadın doğum ile ilgili sorusu olanlar

esedas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
151
0
0
İzmir
Ben izmir karşıyaka da kadın doğum uzmanının yanında çalışmaktayım rahatsızlığınızla ilgili doğru ve net bilgi almak isterseniz msj gönderin her konuda yardımcı olurum

Eklentiler

• $usg002.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $usg003.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $usg004.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 76
  • $usg005.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $usg006.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 80
merhabalar.haziran da düşük yaptım.düşükten sonra 5 er cm lik 2 tane sağ ve solda olmak üzere kist çıktı.tedavi başlamadık 1 ay sonra tekrar kontrole gittim kistlerim küçülmüş 2 şer cm olmuş.geçen ayki adetimden önce 2 gün kahve telvesi gibi bir akıntı geldi sonra normal adet gördüm.bu ay da adetimden 5 gün önce kahverengi-siyah az miktarda akıntım başladı ve 5 gün sonra adet kanasası çokluğuna ulaştı.ama hiç kırmızı bir kanamam olmadı.bitince doktora gidecem ama içim içimi yiyor acaba çikolata kisti belirtisimi.daha 2 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum.ssebebi ne olabilir.küçük bi ilçede yaşıyorum.her an doktora ulaşamıyorum.bilgi verirseniz sevinirim...

slm öncelikle geçmiş olsun kistlerin bir ay sonra küçüldüyse korkmanı gerektirecek bişey yok ancak rahimde yara olabilir kaç haftalıkken düşük yaptın ve düşükten sonra müdahale yapıldımı rahimde biriken kanlar temizlenmediyse gelen kahverengi akıntıların sebebi olabilir

teşekür ederim.saolun..
4 haftalıkken düşük yaptım.küçük olduğu için kürtaj yapılmadı 20 gün sonra kontrol için gittim,rahim temizlenmişmi diye.bu sıradaki kontrolde kist oluştuğunu gördük.doktorum 1 ay bekleyelim dedi.bu arada normal adet oldum.1 ayın sonunda gittiğimde kistlerimin küçüldüğünü söyledi ve tedaviye gerek olmadığını bünyemin buna müsait olduğunu ve hep yapabileceğini söyledi doktorum.düşüğü haziranın ilk günlerinde yaptım.ortalama 4 ay oldu.bu ayki adetim hakketen çok garip.hiç kırmızı bile gelmedi resmen koyu kahverengi-siyah.neden olur anlamıyorum.kistle mi ilgili acaba ya da hamile olma ihtimalim varmı.çocuk istiyorum

doktorumla sizin konunuzla ilgili görüştüm çok küçük bir ihtimal hamilelik olabilir ancak bazı kan tahlilleri yapılması iyi olur dedi

merhabalar 20 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım fakat dünden beri burun kanaması gibi bir iki damla kahverengi akıntı geliyor doktora başvursam mı yoksa adetim söker mi?hmilelik ihtimalim olabilir mi? teşekkür ederim ilginize

slm
bende polip ameliyati olmustum nisan ayinda
simdi kanamam eski haline donmedi
iliskiye girincede bazen kanamam oluyo
bazende akintimda kan oluyo
acaba polip ameliyati ile ilgisi varmi
simdidien tesekkurler

b hcg yaptırırsanız iyi olur

güzel haberini bekliyoruz :)

çok teşekür ederim.umarım önemli bişey değildir.siz hastanedemi çalışıyosunuz yoksa muayenehanemi?

çanakkale merkezdemisiniz.ben ilçesindeyim.tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?önceden Anadolu hastanesine gidiyordum, şimdi biga can a gidiyorum.

slm
bende polip ameliyati olmustum nisan ayinda
simdi kanamam eski haline donmedi
iliskiye girincede bazen kanamam oluyo
bazende akintimda kan oluyo
acaba polip ameliyati ile ilgisi varmi
simdidien tesekkurler

slm dr ile görüştüm polip ameliyatından kaynaklanabilir ancak rahimin kontrol edilmesi gerekiyormuş en kısa zamanda doktoru ile görüşürse iyi olur dedi 5 ay geçmiş ameliyattan ihmal etmesin dedi

benim adetim normalde 6yada 7 günde bitiyor ama tam bittiderken kahverengi akıntı oluyor onuncu güne kadar daha önce hormon testleri yapıldı temiz çıktı her ay olmasada iki üç aydar oluyor problem olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…