Kadın doğum doktoru erkek olan var mı?

doktorum erkek; aşırı memnunum. daha önce bir kadın doktora gitmiştim ama çok da memnun kalmamıştım. erkek-kadın olmasından önce cv ve iletişimi önemli benim için zaten

Hamileyken de doğurduktan sonra da doktorlarım erkekti ,gerçi devlet hastanesi olduğu için 3secenek de erkekti Benim şansım galiba onlara rahat rahat anlatigimi kadın doktora anlatamadım

Ya gerçekten aynı yollardan geçmemize rağmen nasıl bu kadar suratsız, tahammülsüz ve sinirli oluyorlar ben anlamıyorum. Ben de hep erkek doktora gittim, kadın doktorlara da sırf randevu bulamadığım için gitmiştim. Sürekli bi yadırgama bi ters bakışlar. Bir de hep can yakıyolar

"Kadın doğum doktoru vajinama övgüler dizdi, herkeşler bana yürüyor" temalı konular açan ablamız da geldi aklıma bak.
Ben hep erkek doktor tercih ediyorum bu arada, daha nazik davranıyorlar diye. Gittiğim kadın doktorlar hep hoyrat davrandılar da muayene ederken.

Ulan bi vajinamı öven olmadı ya

Ben de anlayamıyorum. maalesef çok daha acimasizlar. erkek doktorlar nazik oluyor. hatta vajinal muayene olacaktım bir keresinde kadın asistan denk geldi spekulumla baktı çok canımı yaktı aynı muayenesi kendi doktorum yaptı spekulum takmasın rağmen hissetmedim. çünkü elinin altında hassas bir yapı olduğunu ve aciyabilecegini biliyordu. diğeri yapacak birsry yok sabret dedi sadece

Cocugunuzun cinsiyetini bilmiyorum. Ama erkekse inşallah ilerde kadın doğum uzmanı olur Belki o zaman doktorlara o gözle bakmamanız gerektiğini anlarsınız .

Bir de canın acıyınca sanki acımıyormuşta yalandan yapıyormuşsun gibi bakış atmaları
Lisedeyken ağrılı regl için doğum kontrol hapı yazmasını istemiştim bilmiyordum direkt alabileceğimi eczaneden. Bana bir bakışı vardı ki keşke fotoğrafı olsa da atsam hayır istersem ağrım için kullanırım istersem korunmak için yani. Sanki görüş istedim ne için kullanayım diye. Bi de o bakış üstüne söylene söylene reçete yazmıştı. Muayeneler zaten dediğiniz gibi can acıtmak için bilerek yapıyolar sanki. Bi acayiplerdi benim karşılaştıklarım da. Allah bi daha mecbur bırakmasın inşallah

Benimde ilk doktorum kadındı, sonra kendi isteğimle akademik başarısından etkilendiğim erkek doktora gittim. doğumumu da , kontrollerimi de kendisi yaptı. çok memnun kaldım. ikinci olursa allah nasip ederse yine ona giderim

Erkek doktor tercih ediyorum ne yalan söyleyeyim. Birkaç kez kadın doktora denk gelip çok travmatik anlar yaşamıştım. Üniversite yıllarımda birisi muayene etmeden önce bakire misin diye sormuştu. Bebek düşündüğümde gittiğim başka bir kadın doktora bende "polikistik over" var rutin kontrole geldim bebek istiyorum dediğimde, kistlerimin inci gibi çok güzel dizildiğini ve gebelik için hiçbir engelim olmadığını söyledi. :) 3 sene çocuk sahibi olamadım.

Belki bana öylesi denk gelmiştir ama kadın doğum doktorunda erkek daha iyidir ya. Bir iki muayeneden sonra alışıyorsunuz. Valla :)

Özelde kimle anlaşırsan o tercihin olmalı ama devlette kesinlikle erkek. Maalesef çoğu kadın empatiden yoksun ve çok sert. Bu süreçte erkek doktor bence daha rahat, kendileri sürecin ağrı ve acısını bilmedikleri için seni rahatlatmak adına pozitif yaklaşıyo

Benim ilk gebeligimdeki takipli doktorum erkekti. Cok bilimsel ve profesyoneldi ben de tecrubesiz ve bilgisizdim o yuzden enerjimiz cok guzel tutmustu.

İkinci gebeligimde takipli doktorum kadin. Cok anac ve empatik biri. Sarilir, oper, oglumla sohbet eder, sureci benim yonetmeme izin verir. Bu sefer tam ihtiyacim olan enerji bu oldugu icin yine cok memnunum.

Onemli olan cinsiyet degil uyuşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…