- 11 Şubat 2011
- 1.246
- 714
Hamileyken de doğurduktan sonra da doktorlarım erkekti ,gerçi devlet hastanesi olduğu için 3secenek de erkektiMerhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
Hayır doktorların büyük çoğunluğu erkek. Bi de önerilenler de erkek. Bilmiyorum ya fikriniz nedir
Ya gerçekten aynı yollardan geçmemize rağmen nasıl bu kadar suratsız, tahammülsüz ve sinirli oluyorlar ben anlamıyorum. Ben de hep erkek doktora gittim, kadın doktorlara da sırf randevu bulamadığım için gitmiştim. Sürekli bi yadırgama bi ters bakışlar. Bir de hep can yakıyolarErkek tercih edin. El göz koordinasyoari ve güçleri daha iyi. Dikişleri daha iyi atıyorlar. Daha sağlam oluyor. Kadın doktorlardan daha kibar ve anlayışlı oluyorlar. İki doktorum var ikisi de erkek. Ben de onlara yan gözle bakmıyorum. Onlar da bana o gözle bakmıyor.
İlk yorumu gördün mü donasyona uçakla git demiş ne olduğunu anlamamış yoksa tevbe et derdi7 yorumu var gordun mu yorumlarini
Ulan bi vajinamı öven olmadı ya"Kadın doğum doktoru vajinama övgüler dizdi, herkeşler bana yürüyor" temalı konular açan ablamız da geldi aklıma bak.
Ben hep erkek doktor tercih ediyorum bu arada, daha nazik davranıyorlar diye. Gittiğim kadın doktorlar hep hoyrat davrandılar da muayene ederken.
Ben de anlayamıyorum. maalesef çok daha acimasizlar. erkek doktorlar nazik oluyor. hatta vajinal muayene olacaktım bir keresinde kadın asistan denk geldi spekulumla baktı çok canımı yaktı aynı muayenesi kendi doktorum yaptı spekulum takmasın rağmen hissetmedim. çünkü elinin altında hassas bir yapı olduğunu ve aciyabilecegini biliyordu. diğeri yapacak birsry yok sabret dedi sadeceYa gerçekten aynı yollardan geçmemize rağmen nasıl bu kadar suratsız, tahammülsüz ve sinirli oluyorlar ben anlamıyorum. Ben de hep erkek doktora gittim, kadın doktorlara da sırf randevu bulamadığım için gitmiştim. Sürekli bi yadırgama bi ters bakışlar. Bir de hep can yakıyolar
Cocugunuzun cinsiyetini bilmiyorum. Ama erkekse inşallah ilerde kadın doğum uzmanı olurMerhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
Hayır doktorların büyük çoğunluğu erkek. Bi de önerilenler de erkek. Bilmiyorum ya fikriniz nedir
Seni etkilemek için kocanın yanında açıp kaslarını gösteren de yoktur şimdi sana.Ulan bi vajinamı öven olmadı ya
Benim polip ameliyatı öncesi fotoları çekti hep rahim filminin. Derste kullanıcam ilk defa görüyorum böylesini izin var mı demişti. Kim bilir ameliyatta kaç kişi içime baktıUlan bi vajinamı öven olmadı ya
Vay babayın kemuğineBenim polip ameliyatı öncesi fotoları çekti hep rahim filminin. Derste kullanıcam ilk defa görüyorum böylesini izin var mı demişti. Kim bilir ameliyatta kaç kişi içime baktı
Bir de canın acıyınca sanki acımıyormuşta yalandan yapıyormuşsun gibi bakış atmalarıBen de anlayamıyorum. maalesef çok daha acimasizlar. erkek doktorlar nazik oluyor. hatta vajinal muayene olacaktım bir keresinde kadın asistan denk geldi spekulumla baktı çok canımı yaktı aynı muayenesi kendi doktorum yaptı spekulum takmasın rağmen hissetmedim. çünkü elinin altında hassas bir yapı olduğunu ve aciyabilecegini biliyordu. diğeri yapacak birsry yok sabret dedi sadece
Tabisi7 yorumu var gordun mu yorumlarini
Özelde kimle anlaşırsan o tercihin olmalı ama devlette kesinlikle erkek. Maalesef çoğu kadın empatiden yoksun ve çok sert. Bu süreçte erkek doktor bence daha rahat, kendileri sürecin ağrı ve acısını bilmedikleri için seni rahatlatmak adına pozitif yaklaşıyoMerhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?