Benim işler biraz karışık.sadece istemek ve istememek değil meselem.benim hayatla kavgam bir türlü bitmiyor nedense.her şeyi düşünüyorum her şeyi eleşiriyorum, hiçbir şeyden memnun olmuyorum.sürekli tedirgin ve tetikteyim.sürekli sorguluyorum beynimi susturamıyorum.eee hâl böyle olunca da kendi işime bile bakamıyorum, gereksiz gereksiz çıkarırlar yapıyorum, felsefeye dalıyorum.üremeli miyiz? Ürememeli miyiz? Ben dünyaya geldim ama keşke gelmese miydim? Ben birini getirirsem nasıl yaşacak? Çok mu mutsuz olur? Gerekli mi gereksiz mi? Ben istiyorum ya da istemiyorum diyemeyecek kadar çok düşünüyorum. Ee bu kavga kendime de dönüyor doğal olarak.haa bir de sana ait olan bir vücut sistemini istediğin zamanda istediğin şekilde kullanamıyor olmak da sinir ediyor beni.herkesin midesi, dalağı, akciğeri aynı çalışıyor da üreme sistemleri niye farklı farklı? Amaç ne yani? Bırak isteyen istediği zaman yapsın, istemeyen yapmasın.dalga mi geçiyorlar bizimle.isteyene hiç yok.çöpe atana 8, 10 tane.bu bezimle dalga geçmek değil de nedir? Yaratiliş sustemiyle bile derdim var Gördüğün üzere böyleyim