Kadın doğum doktorları varsa aranızda lütfen sorumu cevaplar mısınız?

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım. Yaşım 20 sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nasıl olacak derseniz sadece özel bölgelerimiz birbirine deydi ama boşalma olmadı. Aklıma takıldı ve zevk suyuyla hamile kalınır diye bilgiler okudum internetten hemen ertes72 ertesi gün hapını kullandım. Yumurtalama hünüme 1 gün gösteriyordu ilişkiyi yaşadığımda. Nolur yargılamadan cevap verin çok korkuyorum. Bu hapa rağmen böyle bir ihtimal varmı

inandirici olsun diye soylemedim bi suru insan var oyle hamile kalan. eşimin isi geregi hep oyle deng geldi. kac haftalik olduguda doktor soyluyo ben diyil. mucize diyil yani.
Lütfen yardım edin çok zor durumdayım. Yaşım 20 sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nasıl olacak derseniz sadece özel bölgelerimiz birbirine deydi ama boşalma olmadı. Aklıma takıldı ve zevk suyuyla hamile kalınır diye bilgiler okudum internetten hemen ertes72 ertesi gün hapını kullandım. Yumurtalama hünüme 1 gün gösteriyordu ilişkiyi yaşadığımda. Nolur yargılamadan cevap verin çok korkuyorum. Bu hapa rağmen böyle bir ihtimal varmı

Boşalma da olmamış vay canına daha ne kadar level atlayabilirler acaba var mı artıran?

Ya kim çıkardı şu zevk suyu romantik hikayelerini allah aşkına gelen giden zevk suyu sayıklayıp duruyor.

Olmaz güzelim böyle hamilelik olmaz. Haplı da hapsız da olmaz.

Ya kim çıkardı şu zevk suyu romantik hikayelerini allah aşkına gelen giden zevk suyu sayıklayıp duruyor.

Olmaz güzelim böyle hamilelik olmaz. Haplı da hapsız da olmaz.
Umarım benimde aklımda böyle hirşey yoktu ama internete bakmaz olaydım baktığımdan beri içimi keöiriyor

Merhabalar çok fazla uzatmak istemiyorum
Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı?
yok

Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı?
Size sürtünmeyin diyoruz bak sürtüne sürtüne başınıza iş alacaksiniz burda doktor arayacaginiza test alıp bakın veya kan tahlili yaptırın

Kontrolsüz çoğalmayın Allah aşkına.

inandirici olsun diye soylemedim bi suru insan var oyle hamile kalan. eşimin isi geregi hep oyle deng geldi. kac haftalik olduguda doktor soyluyo ben diyil. mucize diyil yani.
O hafta olayı tahmini.ne zaman döllendigini tam bilemediklerini için ilk adet gecikmesi 1 ay olarak kabul ediliyor tıpta.eee eşiniz yanınızda değilse normal zamanlarda birlikte olduğunuz gün olduğu aşikar. Neden bu kadar basit bir ihtimali düşünemedi arkadaş anlayamadım.bu arada maşallah.benim gibiler sabah akşam yapıyor da tutana kadar yıllar geçiyor.

Benimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedim
Sonuçta girmiş

X