Kadın doğum doktorları varsa aranızda lütfen sorumu cevaplar mısınız?

Merhabalar çok fazla uzatmak istemiyorum
Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı?
Yok

Merhabalar çok fazla uzatmak istemiyorum
Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı?
Sürtüşmeyle değil de güzellikle tatlı dille yapsanız olmaz mıydı yani

Sitenin yüzde bilmemkaçı kadın doğum doktorudur bunlardan büyük bölümünün ihtisas alanı da sürtünme sürtüşme kerkinmedir.
Fanteziye bak sürtüşürken arada haplanmışsınız askdkfkfkglgl
Buarada sürtüşme olumsuz bir şey değil mi ya hani tartışma gibi... ya da kavga anında alevlenip birden fofenk yapmaya mı başladınız. Off çok fazla soru işareti var

Penetrasyon oldu mu olmadı mı ben anlamadım sorudan ama ? Penetrasyon olduysa ertesi gün hapı alsanız da regliniz geciktiğinde test yapmalısınız.
Penetrasyon mu yazdın şu üyeye asldlflfllf. Sürtüştük diyor kilot diyor arada durup hap aldım diyor 😂

Benimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedim
Ertesi gün hapının adında niye ERTESİ sözcüğü vsr
Benimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedim
Ablacım o ilaç öyle kafaya göre üçer beşer atılmaz ablası gurban. İçme gurbanolum hamile filan kalmadın.

Güzel kız kardeşim bu ertesi gün hapı denilen şey onlarca doğum kontrol hapı gücünde. Ertesi gün hapları sürekli kullanılacak haplar değil. Aktif bir cinsel hayatın varsa güzelce kadın doğuma git o zaten doğum kontrol hapı verir,onları kullanırsın. Sürekli ertesi gün hapı kullanmak tüm hormonlarını bozacak. Stres+ ertesi gün hapı sebebiyle regl döngün de uzayacak ve bozulacak. Lütfen bundan sonra ertesi gün hapı yerine düzenli doğum kontrol hapı kullan sen de rahat et. Hem bu kadar korkuyorsun hem doğum kontrol yöntemlerini bilmiyorsun bence bu toplara hiç girme.

Kaç yıllık kadınım sürtünmeyi nasil başarıyorlar aklım almıyor.
Ben kutumuz ile büllüğun sürtüneceğine inanmıyor.
Doğamız gereği de 3 cm den zevk almıyoruz.
3 girmişken neden artık kaç cm se 10 kusur cm girmiyor.

Kilot tanga değildir inşallah…

Hiç inandırıcı değil.

Adetten bir gün sonra seks yapıp bir ay boyunca uykuya yattınız heralde ki o gün hamile kaldığınızı biliyosunuz. Hem de üç kere.

Vay annasını.. Sürtünmeyle hamile kalmaktan daha efsane..
inandirici olsun diye soylemedim bi suru insan var oyle hamile kalan. eşimin isi geregi hep oyle deng geldi. kac haftalik olduguda doktor soyluyo ben diyil. mucize diyil yani.

X