- 15 Eylül 2022
- 22
- 1
- 20
evetKızlık zarı olduğu için mi tam birleşme olmadı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetKızlık zarı olduğu için mi tam birleşme olmadı?
YokMerhabalar çok fazla uzatmak istemiyorum
Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı?
Sürtüşmeyle değil de güzellikle tatlı dille yapsanız olmaz mıydı yaniMerhabalar çok fazla uzatmak istemiyorum
Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı?
Penetrasyon mu yazdın şu üyeye asldlflfllf. Sürtüştük diyor kilot diyor arada durup hap aldım diyorPenetrasyon oldu mu olmadı mı ben anlamadım sorudan ama ? Penetrasyon olduysa ertesi gün hapı alsanız da regliniz geciktiğinde test yapmalısınız.
Ertesi gün hapının adında niye ERTESİ sözcüğü vsrBenimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedim
Benimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedim
Ablacım o ilaç öyle kafaya göre üçer beşer atılmaz ablası gurban. İçme gurbanolum hamile filan kalmadın.Benimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedim
Ama kulotu çıkarmış sonra ben öyle anladımPenetrasyon mu yazdın şu üyeye asldlflfllf. Sürtüştük diyor kilot diyor arada durup hap aldım diyor
ben de külot:ben ne alaka diyecektimErtesi gün hapı: ben ne alaka
uc tane bebegim var ucude adetden 1 gun sonra olmusEvet oyle bir şey duymustum o zaman ihtimal azaliyor mu bu arada yorumunuz beni rahatlattı biraz da gece gece hem soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Evet ille ortasında yumurtlanacak diye bi kural yok.uc tane bebegim var ucude adetden 1 gun sonra olmus
Okurken aynısını düşündümPenetrasyon mu yazdın şu üyeye asldlflfllf. Sürtüştük diyor kilot diyor arada durup hap aldım diyor
Yalap şalap iş yapiyorsunuz bide 2 korunma yöntemi deniyorsunuzSürtüşme ile olduysa peki ertesi gün hapı niye prezervatif niye böyle eksik saçma sapan bir anlatma olamaz.
Hiç inandırıcı değil.uc tane bebegim var ucude adetden 1 gun sonra olmus
hahhaha googlelasın diye açık açık fiili yazmak istememiştim ama yazayım.Penetrasyon mu yazdın şu üyeye asldlflfllf. Sürtüştük diyor kilot diyor arada durup hap aldım diyor
inandirici olsun diye soylemedim bi suru insan var oyle hamile kalan. eşimin isi geregi hep oyle deng geldi. kac haftalik olduguda doktor soyluyo ben diyil. mucize diyil yani.Hiç inandırıcı değil.
Adetten bir gün sonra seks yapıp bir ay boyunca uykuya yattınız heralde ki o gün hamile kaldığınızı biliyosunuz. Hem de üç kere.
Vay annasını.. Sürtünmeyle hamile kalmaktan daha efsane..