Kadın doğum doktorları varsa aranızda lütfen sorumu cevaplar mısınız?

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım. Yaşım 20 sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nasıl olacak derseniz sadece özel bölgelerimiz birbirine deydi ama boşalma olmadı. Aklıma takıldı ve zevk suyuyla hamile kalınır diye bilgiler okudum internetten hemen ertes72 ertesi gün hapını kullandım. Yumurtalama hünüme 1 gün gösteriyordu ilişkiyi yaşadığımda. Nolur yargılamadan cevap verin çok korkuyorum. Bu hapa rağmen böyle bir ihtimal varmı

inandirici olsun diye soylemedim bi suru insan var oyle hamile kalan. eşimin isi geregi hep oyle deng geldi. kac haftalik olduguda doktor soyluyo ben diyil. mucize diyil yani.
Lütfen yardım edin çok zor durumdayım. Yaşım 20 sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nasıl olacak derseniz sadece özel bölgelerimiz birbirine deydi ama boşalma olmadı. Aklıma takıldı ve zevk suyuyla hamile kalınır diye bilgiler okudum internetten hemen ertes72 ertesi gün hapını kullandım. Yumurtalama hünüme 1 gün gösteriyordu ilişkiyi yaşadığımda. Nolur yargılamadan cevap verin çok korkuyorum. Bu hapa rağmen böyle bir ihtimal varmı

Boşalma da olmamış vay canına daha ne kadar level atlayabilirler acaba var mı artıran?

Ya kim çıkardı şu zevk suyu romantik hikayelerini allah aşkına gelen giden zevk suyu sayıklayıp duruyor.

Olmaz güzelim böyle hamilelik olmaz. Haplı da hapsız da olmaz.

Ya kim çıkardı şu zevk suyu romantik hikayelerini allah aşkına gelen giden zevk suyu sayıklayıp duruyor.

Olmaz güzelim böyle hamilelik olmaz. Haplı da hapsız da olmaz.
Umarım benimde aklımda böyle hirşey yoktu ama internete bakmaz olaydım baktığımdan beri içimi keöiriyor

yok

Size sürtünmeyin diyoruz bak sürtüne sürtüne başınıza iş alacaksiniz burda doktor arayacaginiza test alıp bakın veya kan tahlili yaptırın

Kontrolsüz çoğalmayın Allah aşkına.

inandirici olsun diye soylemedim bi suru insan var oyle hamile kalan. eşimin isi geregi hep oyle deng geldi. kac haftalik olduguda doktor soyluyo ben diyil. mucize diyil yani.
O hafta olayı tahmini.ne zaman döllendigini tam bilemediklerini için ilk adet gecikmesi 1 ay olarak kabul ediliyor tıpta.eee eşiniz yanınızda değilse normal zamanlarda birlikte olduğunuz gün olduğu aşikar. Neden bu kadar basit bir ihtimali düşünemedi arkadaş anlayamadım.bu arada maşallah.benim gibiler sabah akşam yapıyor da tutana kadar yıllar geçiyor.

Sonuçta girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…