Bütün tuşlara basmışsınızMerhabalar çok fazla uzatmak istemiyorum
Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı?
O eksik mi kalsaydı yaniErtesi gün hapı: ben ne alaka
Her zaman bir ihtimal var.Merhabalar çok fazla uzatmak istemiyorum
Bugün sevgilimle sürtüşmeyle cinsel birliktelik yaşadım. İlk başta kilot ile devam ediyorduk sonra ben ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan sonra bu sefer prezervatif ile devam ettik ama o da yırtılmış biz farketmedik ama içime boşalması gibi durum olmadı. Belkide zevk suyu gelmiştir bilemicem bir de reglim bittikten 1-2 gün sonra ilişkiye girdim sizce benim hamile kalma ihtimalim var mı
Korktuk ama sjjsjsjsErtesi gün hapı: ben ne alaka
Ertesi gün hapı: ben ne alakKorktuk i
Benimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedimBen iyi anlarım buyurun
O kadar hap midene zarar çocuğum ayrıca o hapın kesin bir etkisi var diye bir şey yok ayrıca tam birleşme olmadığı halde prezervatif niye?Benimle dalga geçmişler siz biliyorsunuz sanırım şöyle izah edeyim kendimi ilk başka iç çamaşırlar varken sürtünme oldu sonra ben ertesi hapı aldım. Ondan sonra tekrar bir ilişki oldu ama bu p*nisin benim içime çok az girmişliği olmuştu hani 3 santim falan diyim onun dışında sürtme ile oldu yine ertesi gün hapı içtim ya acaba tekrardan içmeme gerek var mı bunu demek istedim
O eksik mi kalsaydı yani
Evet oyle bir şey duymustum o zaman ihtimal azaliyor mu bu arada yorumunuz beni rahatlattı biraz da gece gece hem soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederimRegl bitiminden hemen sonra yumurtlama olmuyor yani regl başlangıcından sayarsak ortalama 10-15 gün derler. Doktor değilim.
Hocam korku işte ne yapalim genciz hahaO kadar hap midene zarar çocuğum ayrıca o hapın kesin bir etkisi var diye bir şey yok ayrıca tam birleşme olmadığı halde prezervatif niye?
Kızlık zarı olduğu için mi tam birleşme olmadı?Hocam korku işte ne yapalim genciz haha
E tabi azalıyor. Bir de birleşme olmamış.Evet oyle bir şey duymustum o zaman ihtimal azaliyor mu bu arada yorumunuz beni rahatlattı biraz da gece gece hem soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim