Kadın dizisi

Oha tvye bakakaldım.
Allah'ım adamın etrafı yılanlarla çakallarla dolmuş.
Yaşayan insanlara mezar taşı diktirmek nedir ??
Şirin ile Pırıl ittifak yapsalar dünyayı ele geçirirler :oha:

ayy bu film de hiç akıcılık yok. bir sorun çıkıyor bir daha ki bölüme azıcık çözülür gibi oluyor ama çözülmeden kapanıyor. mesela şirinin yaptığını örtüp psikiyatriste gidicem deyip hiçbir şey olmaması.
ya da arifle baharın bir türlü netleşmeyen konuşmaları.
ne bileyim bir konu olsa da çözülse. haftaya zaten tonla konu bulurlar.
bu arada arifin annesini babası öldürmüş olabilir. çünkü en perişan oydu :KK70: kaldı ki kadına neler etmiş zaten.
son olarak sarp yaşamasın yani. hafıza kaybı falan çok basit olur. ya da baharı yanlış anlatmaları da. hatta baharı öldü göstermeleri bile saçma olur
Gecen hafta anlamistim ama saçma gelmişti. Hala sacma

Heralde olanlardan sonra cinnet geçirdi intihar etti çocukları da öldürdü falan diye biliyo sarp. Ya da trafik kazası mı? Ama canım adının sarp olduğunu da mı bilmiyo. Ay çok kafam karıştı. Ben ikiz kardeş diye düşünüyordum hep

Bu bölüm de bitti çok güzeldi.

Bu şirinin foyaları ortaya çıkıyor ama bir Enver baba inanmıyor Hatice hep aynı yine kanıyor.
Yine kanıyor.

Bu sefer bıçağı eline verdi kendini öldürmeneden korkmuyorum diye..

Ama yine kandirilacak yeni bölümlerde de haticede Enver dede gibi tepki verse iyi olur
Yoksa dizi sıkıcı olmaya başlayacak

Ben diziden sıkılmaya basladim. Akicilik yok cok yavas...

Bahar in yaninda enver in isi ne. Bir muddet hatice gitseydi bari. Kocasini yolladi oturdu evde agladi falan..gercek hayattan cok kopuk. 2-3 bolumdur sarp ile ilgili yavas yavas bilgi vermeler uzattikca uzatmalar. Zaten dizi agir birde bunlar puff bilemedim heyecan sifir.

Sarpa yalan soylemisler diye uzuluyosunuz da. O da biraz akilli olaydi. Oyle salaksa kandrirlar tabi.. insan hic mi arastirmaz etmez. Eskiyi hatirlamiyorsa zaten öldu denmesi sacma. Demekki hatirliyor. O halde arastirmali sorusturmaliydi. Eski evlerine gitseydi falan mesela. Baharin anasini bulsaydi tanisiyorlar..

Sarpa yalan soylemisler diye uzuluyosunuz da. O da biraz akilli olaydi. Oyle salaksa kandrirlar tabi.. insan hic mi arastirmaz etmez. Eskiyi hatirlamiyorsa zaten öldu denmesi sacma. Demekki hatirliyor. O halde arastirmali sorusturmaliydi. Eski evlerine gitseydi falan mesela. Baharin anasini bulsaydi tanisiyorlar..
evlerini dahi biliyordu gidebilirdi evet :110: sarpa üzülmekten vazgectim

X