Kadın dizisi

Herkesin bakış açısı ve sorumluluk bilinci farklıdır. Ayrıca herkes özgür.Buyrun çocuklarınızla seyredin,benimki sadece bir öneriydi.

Ne sarpmış yahu asık olan olana bu saatten sonra bahara koca olamaz sarp.hangi biriyle ugrassin bahar sirinle mi pirilla mi?ikiside psikopat. Ben sarpin gulusunu de cok begeniyom ama baharin arifle olmasını istiyorum
Sarp bana daha çekici geliyor.hani böyle yakisikli pislik adamlar olur ya

Ne sarpmış yahu asık olan olana bu saatten sonra bahara koca olamaz sarp.hangi biriyle ugrassin bahar sirinle mi pirilla mi?ikiside psikopat. Ben sarpin gulusunu de cok begeniyom ama baharin arifle olmasını istiyorum
Aynen ben de Arif'i beğeniyorum. Feleğin çemberinden geçmiş bir adam. Ama diğer tarafta Sarp da çocukken çok zorluk yaşamış. Onu da gözardı edemiyorum. Yine de Sarp daha donuk Arif'i göre. Arif daha böyle bizden biri.

Sarp bana daha çekici geliyor.hani böyle yakisikli pislik adamlar olur ya
Evet yakisikli adam cidden.gulusune eriyorum resmen ama arif daha icten daha cok seviyom arifi.kiyamam yaaa nasil da masum nasil da iyi niyetli.mutlu olsun.ama sarp daha yakisikli tabi

Aynen canom

Herkesin bakış açısı ve sorumluluk bilinci farklıdır. Ayrıca herkes özgür.Buyrun çocuklarınızla seyredin,benimki sadece bir öneriydi.
Yavrum çocuklarımızla izledigimizi nerden çıkardın.Oğlum asla dizi izlemez. Istesem de gelmez yanıma:)Şuan odasında kitap okuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…