HoşgeldiiiinBen de geldimmm :)
Simdik aklima bise takildi.sarp gorecegi kisiyi gormeye giderken,gorecegi anasi olsabu pırıl niye,sarpa sevdigini soylesin.
Ben kocami kaynanama yollasam seni sevdigimi unutma denemki
Teşekkür ederim canım :)Hoşgeldiiiin
Sarp bana daha çekici geliyor.hani böyle yakisikli pislik adamlar olur yaNe sarpmış yahu asık olan olanabu saatten sonra bahara koca olamaz sarp.hangi biriyle ugrassin bahar sirinle mi pirilla mi?ikiside psikopat. Ben sarpin gulusunu de cok begeniyom ama baharin arifle olmasını istiyorum
Aynen ben de Arif'i beğeniyorum. Feleğin çemberinden geçmiş bir adam. Ama diğer tarafta Sarp da çocukken çok zorluk yaşamış. Onu da gözardı edemiyorum. Yine de Sarp daha donuk Arif'i göre. Arif daha böyle bizden biri.Ne sarpmış yahu asık olan olanabu saatten sonra bahara koca olamaz sarp.hangi biriyle ugrassin bahar sirinle mi pirilla mi?ikiside psikopat. Ben sarpin gulusunu de cok begeniyom ama baharin arifle olmasını istiyorum
Bizde fakir sevmiyoz herhalAynen ben de Arif'i beğeniyorum. Feleğin çemberinden geçmiş bir adam. Ama diğer tarafta Sarp da çocukken çok zorluk yaşamış. Onu da gözardı edemiyorum. Yine de Sarp daha donuk Arif'i göre. Arif daha böyle bizden biri.
Evet yakisikli adam cidden.gulusune eriyorum resmenSarp bana daha çekici geliyor.hani böyle yakisikli pislik adamlar olur ya
Hee Bi de o var tabiBizde fakir sevmiyoz herhal
Aynen canomAynen ben de Arif'i beğeniyorum. Feleğin çemberinden geçmiş bir adam. Ama diğer tarafta Sarp da çocukken çok zorluk yaşamış. Onu da gözardı edemiyorum. Yine de Sarp daha donuk Arif'i göre. Arif daha böyle bizden biri.
Hoşgeldin minnoş :)Teşekkür ederim canım :)
Yavrum çocuklarımızla izledigimizi nerden çıkardın.Oğlum asla dizi izlemez. Istesem de gelmez yanıma:)Şuan odasında kitap okuyor.Herkesin bakış açısı ve sorumluluk bilinci farklıdır. Ayrıca herkes özgür.Buyrun çocuklarınızla seyredin,benimki sadece bir öneriydi.
Katılıyorum Arif daha bizden.Aynen ben de Arif'i beğeniyorum. Feleğin çemberinden geçmiş bir adam. Ama diğer tarafta Sarp da çocukken çok zorluk yaşamış. Onu da gözardı edemiyorum. Yine de Sarp daha donuk Arif'i göre. Arif daha böyle bizden biri.