Kazen abi utc dizisini sildi artık onun icin bildirim gondermiyor :))Kazen online degil sanirim utc bildirimi de gelmedi onlar da istemesin sonra
HoşgeldinBen geldim cayimi da alip
YeeeeeeeesssssssÇaylar kahveler hazırmıyız hanımlar
Super kadinsin vesselam :*Benim duvarda duyuru serbest kamusal alan ilan ettim, içinde din ve siyaset olmayan her türlü duyuru için duvarıma yazabilirsiniz, ücret almıyorum, tamamen amme hizmeti
2 dk bakayim dedim tahammul edemedim hakliKazen abi utc dizisini sildi artık onun icin bildirim gondermiyor :))
Hosbuldum canimHoşgeldin
kızın saçı güzel yaMercanın saçlarını negüzel kabartmışlar benim saçımda öyle kabarsa daha gür görünürdü
Bende hic begenmedim o diziyi.değişik,izlenecek gibi degil.zaten bu gidişle biter.2 dk bakayim dedim tahammul edemedim hakli
Sende hoşgeldin bonibon şekerimYeeeeeeeesssssss
yalnızkızın saçı güzel ya
Hosbuldum kankooommmm hemen nasil da ozlemisim yahuSende hoşgeldin bonibon şekerim
Dusurmeyiz alimallahBende hic begenmedim o diziyi.değişik,izlenecek gibi degil.zaten bu gidişle biter.
Birde star da bir dizi daha basliyor kizlar mehmed bir cihan fatihi diye.sali gunleri yayinlanacakmis.kadin dizisinin reytingi dusmez insallah
Ahahahh berşandiyalnızkadın dizisinde yok mercan
Ne diyosun kiz:/yalnızkadın dizisinde yok mercan
Bende ismini unuttum öyle yazdım,berşandı doğru teşekkürler canım hatırladım şimdiAhahahh berşandi
Aynen bende özledim kuzumHosbuldum kankooommmm hemen nasil da ozlemisim yahu
CanimmAynen bende özledim kuzum