- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Bence orda da şirin in bi oyunu olacak,baska bi günlük gibi bisey koyacak.cikarmazlar ortaya uzatirlar dururlarBu bölüm de çok güzel olacak Fragmanda
Hatice'nin kocası günlüğü buluyor
EfsoEvet bebem nasıl ama :))
Evet ya bu şirin var ya şeytanın ard bacaği:) ondan beklenirBence orda da şirin in bi oyunu olacak,baska bi günlük gibi bisey koyacak.cikarmazlar ortaya uzatirlar dururlarama yinede cok seviyorum bahari izlemeyi :)
Efso efso hahay :))
Oyunculuklar super ama yaa icerde dizisinden sonra severek izledigim tek dizi.suan baska izledigim bi dizi yok.survivoru bekliyorumEvet ya bu şirin var ya şeytanın ardından bacaği:) ondan beklenir
Dizidekinden daha karizmatikEvet bebem nasıl ama :))
Bende ıcerdeyi çok beğenerek izliyordum.Bu sene de Kadın ve Çukur a bakiyorum.Oyunculuklar super ama yaa icerde dizisinden sonra severek izledigim tek dizi.suan baska izledigim bi dizi yok.survivoru bekliyorum
Öyle canım oyunculuğu çok iyi.Dizidekinden daha karizmatik
Cukura bende baktim ama icerdenin kıvamını vermedi bana.Arasin oyunculuğu efsane ama,diger kadro tam oturmamis bence senaryoyu da begenmedim.içerde bi efsaneydi.kadro cuk oturmuştu mükemmeldi,cook aglatmistir o dizi beni :)) muhtesem yuzyil ve icerde hayatimda asla unutamayacagim diziler:)))Bende ıcerdeyi çok beğenerek izliyordum.Bu sene de Kadın ve Çukur a bakiyorum.
Çukur da içerde kıvamında Aras mükemmel yine
Aynen kuzum İçerde mükemmeldi herseyiyle..Cukura bende baktim ama icerdenin kıvamını vermedi bana.Arasin oyunculuğu efsane ama,diger kadro tam oturmamis bence senaryoyu da begenmedim.içerde bi efsaneydi.kadro cuk oturmuştu mükemmeldi,cook aglatmistir o dizi beni :)) muhtesem yuzyil ve icerde hayatimda asla unutamayacagim diziler:)))
Aynen kuzum İçerde mükemmeldi herseyiyle..
Bu bölüm de çok güzel olacak Fragmanda
Hatice'nin kocası günlüğü buluyor
Canım ya amaç heyecan katmak tabi sen yinede kendini çok kaptırma bebisin gerilmesinBulsa ne olacak ki birşey yapmıyor lar hasta ruhlu kızlarına beni de bu hamile halim le deli ediyorlar
Canım ya amaç heyecan katmak tabi sen yinede kendini çok kaptırma bebisin gerilmesin
Evet çok sinir bozucu ama kabul edelim iyi oyuncu.Şiirin karakterine inanılmaz sinir oluyorum gerçek hayatta varmıdır acaba diye de düşünmeden edemiyorum yani
Başladı başladı canlar Özet biraz uzun ben de yürüyüşümü yapar gelirim
Kiz gerilme minnaka yazikVe benim gerilimim de başladı
Kiz gerilme minnaka yazik