- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
Aahh sen mi ben mi valla gercek hayatta gorsem diziyi miziyi unutup yasli teyzeler gibi saldirabilirim o derece yaniŞu sirini elime verseler saçlarını tek tek yolarım
Aahh sen mi ben mi valla gercek hayatta gorsem diziyi miziyi unutup yasli teyzeler gibi saldirabilirim o derece yani
Benim iştah sıfır canim oğlum hastaKızlar reklamlar:)
mısır patlatacam birde çay buyrun gelin:))
Şu sirini elime verseler saçlarını tek tek yolarım
Aahh sen mi ben mi valla gercek hayatta gorsem diziyi miziyi unutup yasli teyzeler gibi saldirabilirim o derece yani
Tipini gordukce kizin diken gibi oluyom artik hahaKız reelde belki Öyle biri değilde dizideki karakter şizofren ya
Ooyy afiyet olsun canoomm valla bi sicak cayini icmis kadar olduk cansinKızlar reklamlar:)
mısır patlatacam birde çay buyrun gelin:))
Canım çok geçmiş olsun.Kuzunun nesi varBenim iştah sıfır canim oğlum hasta
Grip huzursuz uykusu var uyumuyorCanım çok geçmiş olsun.Kuzunun nesi var
Ooyy afiyet olsun canoomm valla bi sicak cayini icmis kadar olduk cansin
Valla ceydayi bende seviom gercekten cok renkli karakter onun ciktigi bolumler hep keyifli geciyorBu ceyda yokmu dizide renkli karakter ortalıkta kiyafet değiştiriyor
Çatlak bu kız yaBu ceyda yokmu dizide renkli karakter ortalıkta kiyafet değiştiriyor
Ben gormustum,gercekten asiri cesur bi sahneydi.ozge ozpirincci yi hep komik dizilerde normal aile dizilerinde gorunce bana da basta tuhaf gelmisti.ama insanlar artik sanat adi altinda cogu rolu ustlenebiliyorlar.kendi tercihleri saygi duymak lazimÖzge nin fii dizisinde bi kaç sahnesi vardı o diziyi hoc izlemedim de internet haberde görmüştüm
Midem bulandı açıkçası siz gördünüz mü
Evet kitabını okumuştumÖzge nin fii dizisinde bi kaç sahnesi vardı o diziyi hoc izlemedim de internet haberde görmüştüm
Midem bulandı açıkçası siz gördünüz mü
AynenBen gormustum,gercekten asiri cesur bi sahneydi.ozge ozpirincci yi hep komik dizilerde normal aile dizilerinde gorunce bana da basta tuhaf gelmisti.ama insanlar artik sanat adi altinda cogu rolu ustlenebiliyorlar.kendi tercihleri saygi duymak lazim
Ben gormustum,gercekten asiri cesur bi sahneydi.ozge ozpirincci yi hep komik dizilerde normal aile dizilerinde gorunce bana da basta tuhaf gelmisti.ama insanlar artik sanat adi altinda cogu rolu ustlenebiliyorlar.kendi tercihleri saygi duymak lazim
Evet kitabını okumuştumGayri ihtiyari okula gelen kitapçi öve öve bitirememisti.Bende birsey sandım almiş bulundum.Okudum mecbur hem fi hem çi iki kitabida anam bir de ne görim Ama diziyi izlemedim.
Bende oyle canim ama isteBen onu diğer halleri ile görmeyi seviyordum ondan canim
Bende hiç izlemedim canim internet dizisi zati sadece haberde görmüştüm birazoldum açıkçası