Kadın dizisi

Kız reelde belki Öyle biri değilde dizideki karakter şizofren ya
Tipini gordukce kizin diken gibi oluyom artik haha hani bazi yasli teyzeler dizi oldugunu unutup bazi kotu karakterleri reelde gorunce saldiriyorlar ya,ordan esinlendim bi

Özge nin fii dizisinde bi kaç sahnesi vardı o diziyi hoc izlemedim de internet haberde görmüştüm
Midem bulandı açıkçası siz gördünüz mü
Ben gormustum,gercekten asiri cesur bi sahneydi.ozge ozpirincci yi hep komik dizilerde normal aile dizilerinde gorunce bana da basta tuhaf gelmisti.ama insanlar artik sanat adi altinda cogu rolu ustlenebiliyorlar.kendi tercihleri saygi duymak lazim

Özge nin fii dizisinde bi kaç sahnesi vardı o diziyi hoc izlemedim de internet haberde görmüştüm
Midem bulandı açıkçası siz gördünüz mü
Evet kitabını okumuştumGayri ihtiyari okula gelen kitapçi öve öve bitirememisti.Bende birsey sandım almiş bulundum.Okudum mecbur hem fi hem çi iki kitabida anam bir de ne görim Ama diziyi izlemedim.

Ben gormustum,gercekten asiri cesur bi sahneydi.ozge ozpirincci yi hep komik dizilerde normal aile dizilerinde gorunce bana da basta tuhaf gelmisti.ama insanlar artik sanat adi altinda cogu rolu ustlenebiliyorlar.kendi tercihleri saygi duymak lazim

Ben onu diğer halleri ile görmeyi seviyordum ondan canim

Evet kitabını okumuştumGayri ihtiyari okula gelen kitapçi öve öve bitirememisti.Bende birsey sandım almiş bulundum.Okudum mecbur hem fi hem çi iki kitabida anam bir de ne görim Ama diziyi izlemedim.

Bende hiç izlemedim canim internet dizisi zati sadece haberde görmüştüm biraz oldum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…