- 4 Mart 2012
- 14.755
- 34.001
Hoşgeldin canım benimmm.Aynen Kazencan haftaya bildirim atacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım benimmm.Aynen Kazencan haftaya bildirim atacak :)
Hosbuldum kuzucum sagol,cok şükür dizimizin bölümü daha kalabalık olur keyifli olur heyoooHoşgeldin canım benimmm.Aynen Kazencan haftaya bildirim atacak :)
Iyi seyirler canimBende oğlus u uyuttum kıza da biraz ders çalıştırdım şimdi izleyebilirim
İyi seyirler kuzu:)Bende oğlus u uyuttum kıza da biraz ders çalıştırdım şimdi izleyebilirim
Aynen kalabalık olsun beyaHosbuldum kuzucum sagol,cok şükür dizimizin bölümü daha kalabalık olur keyifli olur heyooo
Hatice 2 gun sonra eski gaddar haline doner.Bu enver haticeye soylese artik sirinin sarpi öldürdüğünü yaa :/Ayy çocuklar dedeleriyle anneanneleriyle çok mutlular.
Aynen kalabalık olsun beya
Hatice gaddar değil ya fitneci şirin yüzünden bu halde tabi şirin aşırı kıskanç olduğu için elini bahara bir turlu uzatamıyor tabi şirini dinlememesi lazım o konuda suçlu.Hatice 2 gun sonra eski gaddar haline doner.Bu enver haticeye soylese artik sirinin sarpi öldürdüğünü yaa :/
Ah şirin ah baksana erkek arkadaşına neler diyor.Gerçekten çok kötüŞirin gibi problemli insanları gözardı edip yüz verdikçe hayat daha da çekilmez oluyor.Keşke herkes anlasaaaa.Gıcık şirin!
Evet yazik anasi da Boyle yapiyo kimsesiz kiz Allahtan enver abi var.sirinden korkusuna yapamio bazi seyleri bi catlatsa tokati butun izleyicilerin ici rahatliycak hahaHatice gaddar değil ya fitneci şirin yüzünden bu halde tabi şirin aşırı kıskanç olduğu için elini bahara bir turlu uzatamıyor tabi şirini dinlememesi lazım o konuda suçlu.