Kadın dizisi

Evet iyi izlenme de Ufak tefek cinayetleri geçiyor.
Birde @Kazen bey haftaya bildirim atsa ne iyi olur.Birinciliğe oynar
Aynen ne guzel olurdu yaaahakkaten birincimiydi eskiyayi da gecti mi?insallah hic bitmez bu dizi cok üzülürüm açıkçası.bi icerdenin bitisine cok üzülmüştüm.bide bu erken biterse cok cok üzülürüm.10 subatta survivor da başlıyor oh gel keyfim gel

Yok eşkiyayi geçmedi olsun 2. Oldu Eşim eşkiyayi izlerken artık benimle kadını izlemeye başladı
İçerdeyi de kaçırmadım hiç bittiğinde çok üzülmüştüm. Kadın bitmesin

Bencede bende öyle düşünüyorum ama sarp hafizasini kaybetmistir büyük ihtimalle

Şirin yeni bölüm fragmanında,babasına ,o mesajşları ben kendi kendime attım.sanki sarp beni seviyomuş gibi hissetmek için diyor babasına,babasıda o seni sevnmedi, hiç bir zaman, sen ona yapıştın,sen nasıl bir insansın deyip ,kızıyor şirine,yani sarp yaşamıyor, olsa gerek,ama bellide olmaz, dizilerde ters köşe olabiliyor.belkide yaşıyordur.şirin annesini çok güzel parmağında oynatıyor.tam kadın merhametini giydi ,baharı affedicek diyorum.şirin çıkıp ,herşeyi bozuyor.şirin adı gibi şirin değil.

Ben de Sarp'ın yaşadığını düşünüyorum hatta şöyle bir tahminim bile var denizde sürüklene sürüklene Yunan adalarına düştü ve orada hayatını kurtaran kadınla evlendi ve tabiki hafızası da yerinde değil sonradan yavaş yavaş birşeyleri hatırlayacak ve tam Arif ile Bahar evleneceği zaman çıkıp gelecek fakat onun yaladığından önce Şirin paçozunun haberi olacak ve heo engellemeye çalışacak ortaya çıkmasını Dediydi dersiniz

Yalnız şimdi senaristlerin benim yazımı okuyup "eyvah ifşa olduk" diye senaryoyu değiştirmelerinden korktum bak şimdi

Senin senaryoda pek heyecanlıymış. Şimdiden iple çekiyorum:)))

aaaa olabilir bak canim gercekten bu da mantikli :)

Ay çok mutlu oldum:)Bende seni çok sevdim sende çok şekersin ve bence çok iyi birisin bunu kalpten hissediyorum
Allah razi olsun canim benim o senin goren gözlerinin guzelligi cok sagol bitanesin

ben de Sarp'ın yaşadığını düşünüyorum hatta geçen bölümde Sarp bir kadının yanında uyandı villa gibi bir yerdeydi balkona fln çıktı bence o günümüzdü :)

hafıza yitirme konusuna katılıyorum ama bence istanbulda ya da belki çanakkalede
acaba kocası kayıp diye biryerlere falan ilan vermiş mi Bahar

Kocasının denize düşerek öldüğünü düşünüyordu.Şimdi ise mesajlardan dolayı başkasıyla birlikte olduğunu dusünuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…