- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Aynen ne guzel olurdu yaaaEvet iyi izlenme de Ufak tefek cinayetleri geçiyor.
Birde @Kazen bey haftaya bildirim atsa ne iyi olur.Birinciliğe oynar
Yok eşkiyayi geçmedi olsun 2. Oldu Eşim eşkiyayi izlerken artık benimle kadını izlemeye başladıAynen ne guzel olurdu yaaahakkaten birincimiydi eskiyayi da gecti mi?insallah hic bitmez bu dizi cok üzülürüm açıkçası.bi icerdenin bitisine cok üzülmüştüm.bide bu erken biterse cok cok üzülürüm.10 subatta survivor da başlıyor oh gel keyfim gel
Insallah canimYok eşkiyayi geçmedi olsun 2. Oldu Eşim eşkiyayi izlerken artık benimle kadını izlemeye başladı
İçerdeyi de kaçırmadım hiç bittiğinde çok üzülmüştüm. Kadın bitmesin
Bencede bende öyle düşünüyorum ama sarp hafizasini kaybetmistir büyük ihtimalleAynen ben bu bölümde arifede üzüldüm yazik geldi aldi baharı kocam yasiyo diyince üzüldübence bak baharın kocası yasiyo tamam mi,ortaya çıkacak bi gün vs..ama bahar bu dizinin sonunda arif le evlenecek bence.sarpi istemeyecek.zaten sarp ta suan baska bir kadinla evli hatta cocugu bile var o kadindan.
SENARYOM NASIL?
Evet bencede hafizasini kaybetti degilse karısını bulurdu.adam baskasiyla evlenmis colugu cocugu bile olmuşturBencede bende öyle düşünüyorum ama sarp hafizasini kaybetmistir büyük ihtimalle
babasıda o seni sevnmedi, hiç bir zaman, sen ona yapıştın,sen nasıl bir insansın deyip ,kızıyor şirine,
Senin senaryoda pek heyecanlıymış. Şimdiden iple çekiyorum:)))Ben de Sarp'ın yaşadığını düşünüyorum hatta şöyle bir tahminim bile vardenizde sürüklene sürüklene Yunan adalarına düştü ve orada hayatını kurtaran kadınla evlendi ve tabiki hafızası da yerinde değil sonradan yavaş yavaş birşeyleri hatırlayacak ve tam Arif ile Bahar evleneceği zaman çıkıp gelecek fakat onun yaladığından önce Şirin paçozunun haberi olacak ve heo engellemeye çalışacak ortaya çıkmasını Dediydi dersiniz
Yalnız şimdi senaristlerin benim yazımı okuyup "eyvah ifşa olduk" diye senaryoyu değiştirmelerinden korktum bak şimdi
Senin senaryoda pek heyecanlıymış. Şimdiden iple çekiyorum:)))
Yunan adalari haric olabilir canim tahminlerin tutabilirBakalım göreceğiz :)) yalnız yazım hatası yapmışım bir iki tane, heyecandan"yaladığını" değil "yaşadığını" "heo" değil " hep" olacaktı
Olsun be gülüm ne zararı var.Biz bizeyiz :)Bakalım göreceğiz :)) yalnız yazım hatası yapmışım bir iki tane, heyecandan"yaladığını" değil "yaşadığını" "heo" değil " hep" olacaktı
Canım ben seni cok sevdim ya ne kadar mutevazi bi insansın cok memnun oldum seni tanidigima gercekten.bi de opeyimOlsun be gülüm ne zararı var.Biz bizeyiz :)
:)) Bizde eşimle şimdi konuşuyorduk zengin birinin teknesiyle kurtarmışlar.Teknenin sahibinin kızıyla canını kurtarmasına karşılık evlenmiştir.Tabi hafızasını kaybettiği için Baharı unutmuştur:)Yunan adalari haric olabilir canim tahminlerin tutabilir
Ay çok mutlu oldum:)Bende seni çok sevdim sende çok şekersin ve bence çok iyi birisin bunu kalpten hissediyorumCanım ben seni cok sevdim ya ne kadar mutevazi bi insansın cok memnun oldum seni tanidigima gercekten.bi de opeyim
aaaa olabilir bak canim gercekten bu da mantikli :):)) Bizde eşimle şimdi konuşuyorduk zengin birinin teknesiyle kurtarmışlar.Teknenin sahibinin kızıyla canını kurtarmasına karşılık evlenmiştir.Tabi hafızasını kaybettiği için Baharı unutmuştur:)
Allah razi olsun canim benim o senin goren gözlerinin guzelligi cok sagol bitanesinAy çok mutlu oldum:)Bende seni çok sevdim sende çok şekersin ve bence çok iyi birisin bunu kalpten hissediyorum
Sende bebisim:)aaaa olabilir bak canim gercekten bu da mantikli :)
Allah razi olsun canim benim o senin goren gözlerinin guzelligi cok sagol bitanesin
Kocasının denize düşerek öldüğünü düşünüyordu.Şimdi ise mesajlardan dolayı başkasıyla birlikte olduğunu dusünuyorben de Sarp'ın yaşadığını düşünüyorum hatta geçen bölümde Sarp bir kadının yanında uyandı villa gibi bir yerdeydi balkona fln çıktı bence o günümüzdü :)
hafıza yitirme konusuna katılıyorum ama bence istanbulda ya da belki çanakkalede
acaba kocası kayıp diye biryerlere falan ilan vermiş mi Bahar