Super kadin ya enerjik insanlara bayiliyorum:))Ceyda neşemi yerine getirdin
Zaten bu dizide bir Ceydayı bir arifi görünce neşem yerine geliyor:)Super kadin ya enerjik insanlara bayiliyorum:))
Evet telefondanTelefondan mı yazıyorsun
Şiddete karşıyız şiddete karşıyızBu bolumde haticeye cok sinir oldum illa insanları sinir krizine sokacaklar baska türlü dizi yapamıyorlaryeni bölüm fragmaninda babasi nasil da tukurdu ama sirinin yüzüne oh sefam olsun biri çıksın dövsun şu kızı nolur dayanamiyom agladim bu bölümde
Sana guveniyorum hadi iki patakla gel mustehak bu kizaŞiddete karşıyız şiddete karşıyıztabi konu şirinse
Bak canım mesaj yazdığın pencerenin hemen üstünde işaretler var aralarında tam ortada duruyor renksiz gülen yüz var orayı tıklayınca altta emojiler çıkıyor ordan istediğini seçiyorsun. Benim telefonumdan böyle yapıyorum.Seninki de öyledir diye düşünüyorum :)Evet telefondan
Sana guveniyorum hadi iki patakla gel mustehak bu kiza
Hadi bakalım kolay gelsin önümüzdeki bölümde izleriz feyyazcigimgidiyorum o zaman ben
Tamam bebişim:)))Hadi bakalım kolay gelsin önümüzdeki bölümde izleriz feyyazcigim
Ama Arifte çok yakışıklı çok minnoş ve karizmatikHadi bakalım kolay gelsin önümüzdeki bölümde izleriz feyyazcigim
Aynen ben bu bölümde arifede üzüldüm yazik geldi aldi baharı kocam yasiyo diyince üzüldüAma Arifte çok yakışıklı çok minnoş ve karizmatik
Tam 12 den vurdun.Evli ve çocuğu olabilir.Yaşıyor belli oldu artık amaAynen ben bu bölümde arifede üzüldüm yazik geldi aldi baharı kocam yasiyo diyince üzüldübence bak baharın kocası yasiyo tamam mi,ortaya çıkacak bi gün vs..ama bahar bu dizinin sonunda arif le evlenecek bence.sarpi istemeyecek.zaten sarp ta suan baska bir kadinla evli hatta cocugu bile var o kadindan.
SENARYOM NASIL?
Bende kocasıyla olsun istiyorum ama dünkü bölümden sonra ariflede olabilir haniTam 12 den vurdun.Evli ve çocuğu olabilir.Yaşıyor belli oldu artık ama
Arifle evlensin çok yakısıyorlar.
Aslında ben Baharın Arife aşık olduğu,onu düşündüğü bölümleri iple cekiyorum:)
Evet iyi izlenme de Ufak tefek cinayetleri geçiyor.Bende kocasıyla olsun istiyorum ama dünkü bölümden sonra ariflede olabilir haniarifte mutlu olmayı hakediyo.hadi insallah dizinin reytingleri iyiyse eger 2 sene sonra falan gosterirler o birbirlerine asik oldugu gunleri artik