Kadın dizisi

Kızlar yeni fragmanı gördünüz mü?
Arif : Çünkü ben seni hiç öpmedim❤

ay öpmesin ya sarpla kavuşsunlar sarpın çaresizliğini
görünce üzülüyorum bahar bulmak için acaba yaşıyormu diye
aklına geldikçe nasıl heyecanlanıyor he şu ayrı saprta hafıza kaybı yoksa
neden kurtulduğunda bahara gitmemişte Pırılla evlenmiş onu da öğrensek
ona göre arif diyecem..belkide gerçekten önemli açıklaması vardır yada hemen evlenmemiştir
araştırmıştır öldü demişlerdir baya sonra evlenmiştir.

ay öpmesin ya sarpla kavuşsunlar sarpın çaresizliğini
görünce üzülüyorum bahar bulmak için acaba yaşıyormu diye
aklına geldikçe nasıl heyecanlanıyor he şu ayrı saprta hafıza kaybı yoksa
neden kurtulduğunda bahara gitmemişte Pırılla evlenmiş onu da öğrensek
ona göre arif diyecem..belkide gerçekten önemli açıklaması vardır yada hemen evlenmemiştir
araştırmıştır öldü demişlerdir baya sonra evlenmiştir.
öldü diye hemen evlenip çocuk mu yapması lazım
biraz yas tutaymış keşke
artık kendi hayatına baksın çoluğu çocuğuyla
çok kızgınım ben o adama :KK70:

öldü diye hemen evlenip çocuk mu yapması lazım
biraz yas tutaymış keşke
artık kendi hayatına baksın çoluğu çocuğuyla
çok kızgınım ben o adama :KK70:

hemen olduğunu ne biliyoruz doruk daha doğmamış kaybolduğunda
doruk şuan 5 yaşında belkide sarp en kötü 2 senedir evli ikizleri daha
1 yaşında çünkü.başından neler geçti nasıl ikna oldu ne yaşadı bilmiyoruz ki.

Ne bileyim vefasızlık gibi geliyor bana
Kocası öldü diye kadın en kolayını yapıp evlenmemiş ama

O degil de anasi ceydaya ardayi vermemekle cok dogru yapmis . Ceydaya sinir olmaya basladim. Bi telefonu acar ben bahar, enver dedenin komsusuyum der.. bi aaay arif dur gitme pazarda satislarimiz iyiyken der,bi telefonu actirmaz..
Bu kafasizlikla cocuk da bakamazmis zaten.

Bence bahar arifle olmali. Cunku sarpin yerinde kim olsaydi baharla o an ask yasayabilirdi. Gunler zor gecmiyo,hayat tikirinda falan..
Arifin yaptigi seyi herkes yapmaz. 2cocuklu hasta bi kadin sonucta ve elinden Arif tuttu .. insanlar kendi cocuklarini kapiya atarken arif babalik ediyo cocuklara..
Bahara kendini guvende hissettiriyo her zaman. 1dilim ekmege muhtac 1adim atmaya muhtac bi kadinken..sarp acaba bu halinde bu kadar sever miydi bahari..

Bence bahar arifle olmali. Cunku sarpin yerinde kim olsaydi baharla o an ask yasayabilirdi. Gunler zor gecmiyo,hayat tikirinda falan..
Arifin yaptigi seyi herkes yapmaz. 2cocuklu hasta bi kadin sonucta ve elinden Arif tuttu .. insanlar kendi cocuklarini kapiya atarken arif babalik ediyo cocuklara..
Bahara kendini guvende hissettiriyo her zaman. 1dilim ekmege muhtac 1adim atmaya muhtac bi kadinken..sarp acaba bu halinde bu kadar sever miydi bahari..
Kesinlikle katılıyorum. Arif bahar a omuz olur?

Aynen bahar son zamanlara kadar 2 çocukla bir umut bekledi.Hayat mücadelesi verdi.
Sarp'ı karın,çocukların oldu diye ikna ettilerse bile yine de çabuk vazgeçmiş..
Sarp vazgeçmediki geçmişte pirilin sevgilisini öldürdüğünü sanıyor ondan kaçıyor vazgeçse baharı aklından cikarirdi

İyice Selvi Boylum Al Yazmalım gibi oldu :)

Bence ikizler sarpin cocugu degil ondan da bir sey cikar =)

Aa ben bu nezirli yerleri gormemistim. Bizim aile dizisiyle oyuncu paslasmaktan bi hal oldular bunlar da.. bi de baharin is yerindeki kara kuru kadin vardi bizim ailede mahalle karisi rolundeydi. Aa hatta yasak elma dizisinde de mahalle karisi rolundeydi :KK70:

X