Kadın dizisi

Kızlar izleyemiyorum bi kaç gündür tv bozuk jale fragmanda sarp dememismiydi yanlış mı hatirliyorum

Tv icerde acik ama pek de izleyemyorum. Esim gec geldi eve. Yemek hazirladim,kizim 2yas sendromu dehset sacmalarini yapti gene onla ilglendim falan. Uyumaz ki bi dizi seyrediyim.. 12yi bekliyoz bakalim..
Ama pek de bisey kaybetmyorum heralde :KK70: sesini duydugum kadaryla dizi yerinde sayiyo heralde gene..

Eee bu gerizekalilar niye parasizliktan kiriliyordu da yeliz ceyda teyzenize sorun dedi? Orayi da kacirdim da.. cok gerizekalilar bu arada yaa kizi tek basina birakip pazar acmak nedir ya!

Eee bu gerizekalilar niye parasizliktan kiriliyordu da yeliz ceyda teyzenize sorun dedi? Orayi da kacirdim da.. cok gerizekalilar bu arada yaa kizi tek basina birakip pazar acmak nedir ya!
Ceyda yelizle kendisine baharın verdiği parayı baharın annesine geri verdi yaa ondan dedi ceyda ablanıza sorun diye.. sonuçta haklı ama kadın cebinden verdi parayı yelizde hemen atladı.. bu arada hakikaten hasta kadın yanlız bırakılırmı bide arayınca açmıyolar fenalaştı işte

selam kızlar nasılsınız.
valla önemli hiç birşey yok gibi ben de sıkılmaya başlıcam hep aynı şeyler ya
şimdide çok sevdiğimiz enver içinde şirin bir şey attı başka kadınla kaçmıştın falan
diye şimdide ona saracaklar galiba.bu bitkisel hayatta dedikleri nezir mi nedir o kim onu anlamadım
pırılın belalısı olacak galiba o ölen adam vardı onunla alakalı galiba ama kimdir bilemedim.
manavın oğlunun adı da yalan atıldı ama doğru çıktı ya ona ne diyorsunuz:):):):):)
uzun zaman olmasına rağmen pırılın hayatı hala tehlikede ondan dolayı çok çıkamıyorlar
ortalığa bakalım nolcak..

X