- 4 Mart 2012
- 14.769
- 34.036
Başladı canlarrrYeni gelen arkadaşlar,çok şanslısınız ,reklam arasında geldiniz,hazırlıklarınızı yapın,çay,kahve,tatlı yanınıza alın,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başladı canlarrrYeni gelen arkadaşlar,çok şanslısınız ,reklam arasında geldiniz,hazırlıklarınızı yapın,çay,kahve,tatlı yanınıza alın,
aaa ben de kılo almaya calıısyorum 45kıloyum eşim alma dyor ama 2,3kılo almaya calsyrmben ama hemen yaktıgım ıcn alamyrm sımdı ztn hamılelık şüphem var ondan canm mısır ıstedı cok hersey ıstyo canm duramıyrm hepyyorum :))Evet canim kaloriden dolayi,bizim takım kaptani cok kiziyorda böyle cıs coslara
evet çok kaliteli. Yavaş dizileri hiç sevmezdim ama bu başka bır etkı bırakıyor ınsanda ben çok ağlıyorumbenim beyim de bu diziyi sevdi.Benden daha duygusal her bölümde gözleri doluyor
Ağlama kuzu bak bebek varsa etkilenmesin.evet çok kaliteli. Yavaş dizileri hiç sevmezdim ama bu başka bır etkı bırakıyor ınsanda ben çok ağlıyorum
Sağol kuzuGöstermedi ne olduğunu kızlar merak etmeyin birşey kaçmadı yani
Yok canım yeni başladı sayılırBende geldim yeni başladı sanırım pek bişey kaçırmadım değil miii...
Şirinin zengin versiyonuPırıl da çok fena
ay agzından al damlıyorr normalde duygusalımm su sıra daha da duygusalım. Kadındizisi beni benden alıyor hehe:)Ağlama kuzu bak bebek varsa etkilenmesin.
Aynen yaa enver bi konuşmuyo sinir ediyo beniEnver çıkıp da desin artık kocan aldatmamış seni diye. İçim şişti valla.